The Times: Η Ρωσία περιμένει τη Δύση να κάνει λάθος‼️ Ρωσικό επιθετικό υποβρύχιο πλησίασε τις ακτές της Ιρλανδίας, όπου βρίσκεται ένας σημαντικός αγωγός φυσικού αερίου και καλώδια επικοινωνίας. - Ο Θυμωμένος Έλληνας






Αεροσκάφη από τρεις χώρες - Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία και Νορβηγία - συμμετείχαν στην έρευνα για ένα ύποπτο ρωσικό υποβρύχιο στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Ιρλανδίας, γράφουν οι Times.

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ φοβήθηκαν για την ασφάλεια του αγωγού φυσικού αερίου Corrib που περνά από εκεί, καθώς και το σημαντικό υποβρύχιο καλώδιο.




  Οι ένοπλες δυνάμεις τριών χωρών του ΝΑΤΟ συμμετείχαν στην έρευνα για ένα ύποπτο ρωσικό υποβρύχιο στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Ιρλανδίας, αναφέρουν οι Times.  





Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα γαλλικό αεροσκάφος Breguet 1150 Atlantic περιπολούσε την περιοχή γύρω από την Κομητεία Κλερ προτού η Βρετανία και η Νορβηγία στείλουν ένα αεροσκάφος Boeing Poseidon P-8, εξειδικευμένο στην αναζήτηση υποβρυχίων. 



Ρωσικά επιθετικά υποβρύχια βρίσκονται συχνά σε διεθνή ύδατα στα ανοικτά των ακτών της Ιρλανδίας, αλλά αυτή τη φορά η τοποθεσία τους έχει προκαλέσει ανησυχίες στα υψηλότερα επίπεδα του βρετανικού στρατού και των Ευρωπαίων συμμάχων της. 





Γεγονός είναι ότι από αυτήν την περιοχή διέρχεται ο αγωγός φυσικού αερίου Korib, καθώς και ένα σημαντικό υποθαλάσσιο καλώδιο.



  Η ασφάλειά τους έχει προκαλέσει ανησυχία λόγω των προειδοποιήσεων από τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών ότι η Ρωσία προετοιμάζει πράξεις δολιοφθοράς σε χώρες της ΕΕ ενόψει των ευρωεκλογών της επόμενης εβδομάδας.

  Απαντώντας σε αίτημα για σχολιασμό, ο Οργανισμός Βορειοατλαντικής Συνθήκης δήλωσε ότι έχει αυξηθεί η δραστηριότητα από ρωσικά υποβρύχια στον Ατλαντικό. 




«Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ παρακολουθούν τακτικά ρωσικά πλοία και υποβρύχια κοντά στα συμμαχικά ύδατα», ανέφερε η συμμαχία, προσθέτοντας ότι σε αντάλλαγμα έχουν αυξήσει σημαντικά τις ναυτικές περιπολίες και τις πτήσεις επιτήρησης, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν κρίσιμων θαλάσσιων υποδομών.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άφησαν τα πυρομαχικά εκτεθειμένα στον ήλιο και εξερράγησαν – Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα για όσα συνέβησαν στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Τα πείρε ο Δήμαρχος! ΛΑΡΙΣΑ του ΙΣΛΑΜ!Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες είναι άστεγοι, 420 ψευτο-πρόσφυγες θα εγκατασταθούν σε διαμερίσματα της Λάρισας!

ΕΚΤΑΚΤΟ - Καλαβρύτων Αμβρόσιος για gay pride 2022: Ο κόσμος έχει χάσει τα λογικά του! - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η λέξη «Μακεδονία» αντικαταστάθηκε με το γράμμα «Μ» που μοιάζει με... ΝΔ

Οι Τούρκοι απέκτησαν επίθετα μόλις το 1934 – Τι έγινε με όσους είχαν Ελληνικά επίθετα; - Ο Θυμωμένος Έλληνας

ΑΝΤΗΧΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι αποχαιρετούν το μοναστήρι τους και καίνε τα σπίτια τους

Nordic Monitor: Απόρρητα έγγραφα εισβολής του τουρκικού στρατού σε 131 νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο

Συμφωνία Ελλάδας και Γαλλίας: Το «καυτό» αντάλλαγμα για το Αιγαίο!!! Θα μας το ζητήσει το Παρίσι; (vid)

οριστικά αποσύρονται τα ελληνικά α/α συστήματα s-300pmu1, τοr-μ1 και osa-akm: πάνε ουκρανία αντί 2,2 δισ. δολ - Ο Θυμωμένος Έλληνας