Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 9, 2022

Γιατί η νοσοκόμα της Ελισάβετ φορούσε ζώνη με μασονικά σύμβολα; - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
Γιατί η νοσοκόμα της Ελισάβετ φορούσε ζώνη με μασονικά σύμβολα; Η πόρπη της ζώνης δόθηκε στις νοσοκόμες που είχαν εκπαιδευτεί στο*** Royal Masonic Hospital,*** ένα ιδιωτικό νοσοκομείο για Ελευθεροτέκτονες Μασονους.  Το Royal Masonic Hospital σταμάτησε να υπάρχει το 1992 υποτιθεται...αλλά οι πόρπες του προφανώς εξακολουθούν να φοριούνται από “ελίτ” νοσοκόμες, όπως αυτή που ανέλαβε την βασίλισσα. Σήμα κατατεθέν της πίστης τους στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους.

Υπάρχουν λιγότερα από 200 συστήματα «Iskander» στο ρωσικό οπλοστάσιο. Ανακοίνωσε ο Βαντίμ Σκιμπίτσκι, εκπρόσωπος του Τμήματος Γενικών Πληροφοριών της Ουκρανίας. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
 Υπάρχουν λιγότερα από 200 συστήματα «Iskander» στο ρωσικό οπλοστάσιο. Ανακοίνωσε ο Βαντίμ Σκιμπίτσκι, εκπρόσωπος του Τμήματος Γενικών Πληροφοριών της Ουκρανίας.  Το "Ikander χρησιμοποιείται τώρα πολύ σπάνια. Τελευταία φορά, κυριολεκτικά τον Αύγουστο, όταν βομβάρδιζαν το Κίεβο από το έδαφος της Λευκορωσίας», δήλωσε ο Σκιμπίτσκι σε συνέντευξή του στην Ουκρανία Πράβντα Σύμφωνα με τον Σκιμπίτσκι, η Ρωσία έχει περίπου 7.000 ακόμη καθυστερημένους πυραύλους C-300. «Αντί να ξοδεύουν κονδύλια για αξιοποίηση, μόλις κυκλοφορούν στην επικράτειά μας. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, αυτοί οι πύραυλοι θα τους διαρκέσουν για άλλα τρία χρόνια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Άμυνας.