Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 1, 2022

Μας πούλησαν πάλι οι "σύμμαχοι"Αμερικάνοι...Δεν θα δώσουν στην Ελλάδα τα F-35 - Ο θυμωμένος Έλληνας.

Εικόνα
Άλλαξαν τα Γεωπολιτικά δεδομένα για τις ΗΠΑ, άλλαξε και ο προσανατολισμός προς την Ελλάδα, βλέποντας την εξομάλυνση των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας. Η μοίρα της χώρας μας για απόκτηση των F-35 περνά σε τριτοτεταρτη μοίρα αφού άνοιξαν οι καινούργιες αγορές Γερμανίας και Φιλανδίας. Η απόφαση της Γερμανίας για απόκτηση F-35 πέρασε σε δεύτερη μοίρα την Ελληνική υπόθεση. Η συμφωνία του αιώνα για τις ΗΠΑ ήρθε από την Φιλανδία που υπέγραψε να προμηθευτεί 64 F-35. Η παραγωγή τών συγκεκριμένων μαχητικών θα αφορά αποκλειστικά αυτές τις δύο χώρες βάζοντας τις ανάγκες της χώρας μας στο απώτερο μέλλον. Ιωάννης Ελευθερίου.

1 Απριλίου: Το τέλος του χρηματοπιστωτικού συστήματος των Ρολτσάιθ - Ο θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
Από ισχύ σήμερα το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα σε ρούβλι Ρωσίας στις παγκόσμιες συναλλαγές με Μόσχα για Φυσικό αέριο, πετρέλαιο και κάθε είδους προϊόντα. Αυτό σημαίνει το τέλος τής Παγκόσμιας Κυριαρχίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος των Ρολτσάιθ ,το Δολάριο που ρίμαξε Λαούς και Έθνη. Από σήμερα 1 Απριλίου τα συναλλασσόμενα κράτη με την Ρωσία υποχρεούται να ανοίξουν λογαριασμό στην Ρωσική Κεντρική Τράπεζα. Μιά νέα εποχή ξεκινά για την ανθρωπότητα με την αρχή του γκρεμισματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων από τον πρόεδρο Πούτιν. Καλή Λευτεριά από τα τέρατα που στοιχειώνουν τα Όνειρα μας . Ιωάννης Ελευθερίου . ( ο giannhspotamia )

«Οι Ουκρανοί θα βομβάρδιζαν τους Ρώσους με βιοχημικά που θα έριχναν τα τουρκικά drones»! - Ο θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
Ανακοινώσεις του ρωσικού υπουργείου Άμυνας με δημοσιοποίηση σχετικών εγγράφων Σήμερα το ρωσικό υπουργείο άμυνας αποφάσισέ να εκθέσει στην δημοσιότητα έγγραφα «φωτιά» στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook, τα οποία δείχνουν όχι απλά μόνο την εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία στον τομέα των βιολογικών-χημικών όπλων αλλά και πως η ουκρανική πλευρά έψαχνε στα τουρκικά drones τους φορείς που θα έκαναν τις ρίψεις. Το έγγραφο με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2021 παρουσιάζει απάντηση σε αίτημα της ουκρανικής εταιρείας Motor Sich προς τον τουρκικό κατασκευαστή drone Baykar Makina. Ο Τούρκος κατασκευαστής drone απαντά σε πλήθος ερωτημάτων της ουκρανικής πλευράς σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της. Οι ερωτήσεις 9 και 10 όμως θέλουν προσοχή. Απαιτούνται δεδομένα για το μέγιστο σύστημα/μηχανισμό ψεκασμού ωφέλιμου φορτίου και αερολυμάτων, χωρητικότητας άνω των 20 λίτρων. Με δεδομένο το γεγονός ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας γνώριζε ήδη για την εφαρμογή αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προ