Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 6, 2023

Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ δεν έχει ξεκινήσει και η Ουκρανία είναι ήδη δυσαρεστημένη. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ δεν έχει ξεκινήσει και η Ουκρανία είναι ήδη δυσαρεστημένη.   Η επικείμενη σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ουκρανικής κοινωνίας, λέει ο επικεφαλής του GUR, Kirill Budanov.   "Είναι πολύ δύσκολο για μένα να δώσω υψηλή βαθμολογία στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ για έναν πολύ απλό λόγο: οι προσδοκίες της κοινωνίας μας δεν θα ικανοποιηθούν.  Είμαι σίγουρος ότι θα ειπωθούν κάποια λόγια, αλλά τίποτα περισσότερο.  Είμαι σίγουρος τι θα συζητηθεί στη συνέχεια, έχω δει τα προσχέδια ομιλιών.»  Είπε σε συνέντευξή του στους Times.

Global Times: Τι είναι το μέτωπο στην Ουκρανία - Οι πραγματικές προθέσεις των ΗΠΑ‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που κρύβονται πίσω από την υποστήριξη προς την Ουκρανία, αυξάνουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην Ευρώπη, γράφει ο Βρετανός δημοσιογράφος Mark Blacklock σε άρθρο για τους Global Times.  «Υπό το πρόσχημα της υποστήριξης της Ουκρανίας, η Αμερική επεκτείνει και ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στην Ευρώπη με τρόπο που απειλεί περαιτέρω να προχωρήσει την ώρα της καταστροφής».   Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επιταχυνόμενη δίνη δράσης και αντίδρασης μέχρι να υπάρξει άλλη επιλογή από τη συνέχιση της σύγκρουσης», είπε ο συγγραφέας.   Ο Μπλάκλοκ τόνισε ότι το ΝΑΤΟ έχει «τραβηχτεί σε έναν φαύλο κύκλο» από τον οποίο είναι αδύνατο να ξεφύγει.  Η συμμαχία δεν ενδιαφέρεται πολύ να συζητήσει την ειρήνη στην Ουκρανία και οι ενέργειές της απλώς επιδεινώνουν τη σύγκρουση.   Η Μόσχα έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τις δυτικές χώρες ότι η παράδοση όπλων στην Ουκρανία δεν αλλάζει τίποτα και απλώς παρατείνει τη σύγκρουση. 

Η βρετανική έκδοση της The Telegraph μιλά για την «πιο επιτυχημένη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών στην ιστορία της ανθρωπότητας» που ξεκίνησε από τους Ταλιμπάν - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
Η βρετανική έκδοση της The Telegraph μιλά για την «πιο επιτυχημένη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών στην ιστορία της ανθρωπότητας» που ξεκίνησε από τους Ταλιμπάν  Η αφγανική παραγωγή παπαρούνας μειώθηκε κατά περίπου 80% τον περασμένο χρόνο καθώς οι Ταλιμπάν μετακινούνται από αγρόκτημα σε αγρόκτημα, καταστρέφοντας τις καλλιέργειες και τιμωρώντας τους παραβάτες.  Αυτά τα στοιχεία βασίζονται σε εκτιμήσεις που βασίζονται σε δορυφορικές εικόνες.  

ΑΓΊΑ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗ 24/6/2023: ΈΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΎ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΈΠΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΎ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉΣ ΟΡΓΆΝΩΣΉΣ WAGNER PRIGOZHIN ( ΒΊΝΤΕΟ )

Εικόνα
Το Ρωσικό Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε στην δημοσιότητα πλάνα από την Έφοδο της Αστυνομίας του στην Έπαυλη του Αρχηγού τής παραστρατιωτικής οργάνωσης Wagner Prigozhin στην Αγία Πετρούπολη στις 24/6/2023. Η πολυτελής Έπαυλη με δικό της ελικοδρόμιο στέγαζε και τα γραφεία της ενλόγο οργάνωσης. Βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, κούτες με ράβδους χρυσού,πακεταρισμένα 44 εκατομμύρια δολάρια, Ρούβλια πακεταρισμένα σε κούτες... Υπολογιστές και σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν... Δείτε το βίντεο στο κανάλι 1 του θυμωμένου Έλληνα στο YouTube https://youtube.com/@user-cw3ht9xf4w