Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 24, 2023

Τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει στην Ρωσία μετά την δολοφονία Prigozhin❗ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Εικόνα
Οι μισθοφόροι της Wagner PMC θέλουν να εκδικηθούν τον Πούτιν και τον Σόιγκου για τον θάνατο του αρχηγού τους.  Οι εκκλήσεις για εκδίκηση εναντίον των δολοφόνων γεμίζουν τα chat rooms των καναλιών του Prigozhin.   Οι αρχές επιβολής του νόμου δύο περιοχών έχουν τεθεί σε επιφυλακή.

Μυστήριο του Κρεμλίνου: Ο Πούτιν υπέγραψε - Ο Σουροβίκιν απολύθηκε αφού φέρεται να πέρασε εβδομάδες σε κατ' οίκον περιορισμό ως ύποπτος συμμετοχής στο θανατηφόρο στρατιωτικό πραξικόπημα του PRIGOZHIN τον Ιούνιο.‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Εικόνα
  Από τότε που δεν κατάφερε να πείσει τους μισθοφόρους του Βάγκνερ να τερματίσουν την εξέγερση, ο Σεργκέι Σουροβίκιν, γνωστός ως Στρατηγός «Αρμαγεδδών», δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τα τέλη Ιουνίου. Ο Ρώσος στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν απαλλάχθηκε επίσημα από τα καθήκοντά του αφού φέρεται να πέρασε εβδομάδες σε κατ' οίκον περιορισμό ως ύποπτος συμμετοχής σε θανατηφόρο στρατιωτικό πραξικόπημα τον Ιούνιο.   Αυτή η είδηση δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον δημοσιογράφο Aleksey Venediktov, ο οποίος ανάρτησε στο Twitter το κείμενο από το προεδρικό διάταγμα με το οποίο απαλλάχθηκε ο Σουροβίκιν από τη θέση του διοικητή των Αεροπορικών και Διαστημικών Δυνάμεων.   Ο κανονισμός δεν ήταν δημόσια διαθέσιμος.   Πολλά κανάλια υπέρ του Κρεμλίνου στο Telegram μοιράστηκαν επίσης την είδηση ​​της απόλυσης του Σουροβίκιν,γράφοντας ότι το διάταγμα του Βλαντιμίρ Πούτιν υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα αλλά κρατείται μυστικό.   Ο Σουροβίκιν, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτής