Ο RFK Jr προειδοποιεί ότι το Ντιμπέιτ αποδεικνύει ότι ο Μπάιντεν δεν κυβερνά τη χώρα: «Είναι τρομακτικό» - Ο Θυμωμένος Έλληνας




Ο RFK Jr προειδοποιεί ότι το Ντιμπέιτ αποδεικνύει ότι ο Μπάιντεν δεν κυβερνά τη χώρα: «Είναι τρομακτικό»
Φρανκ Μπέργκμαν28 Ιουνίου 2024 - 5:34 μ.μ

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ απάντησε στην ιστορική προεδρική συζήτηση της Πέμπτης προειδοποιώντας ότι η απόδοση του Δημοκρατικού Προέδρου Τζο Μπάιντεν στο ναυάγιο του τρένου αποδεικνύει ότι δεν κυβερνά τη χώρα.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της Παρασκευής στο «Fox & Friends», ο RFK Jr. είπε στον παρουσιαστή Λόρενς Τζόουνς ότι η απόδοση του Μπάιντεν κατά τη συζήτηση για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ήταν «τρομακτική».

Ο Κένεντι προειδοποίησε ότι η κακή εμφάνιση του Μπάιντεν στο προεδρικό ντιμπέιτ της Πέμπτης το βράδυ στο CNN θέτει υπό αμφισβήτηση ποιος πραγματικά κυβερνά τη χώρα.

«Δεν φαίνεται να είναι το άτομο που παίρνει τις αποφάσεις στον Λευκό Οίκο», είπε ο RFK Jr.

«Νομίζω ότι η κυβέρνησή μας διοικείται από ανώνυμους άντρες σε κορδόνια και είναι τρομακτικό ».

Η απόδοση του Μπάιντεν εναντίον του προέδρου Τραμπ στο πρώτο ντιμπέιτ του εκλογικού κύκλου του 2024 στην Ατλάντα προκάλεσε σοκ σε όλο το Δημοκρατικό Κόμμα και κατέπληξε τους Αμερικανούς θεατές που παρακολουθούσαν στο σπίτι τους.

Έρχεται καθώς οι ψηφοφόροι ανησυχούν όλο και περισσότερο για την καταλληλότητα του Μπάιντεν για μια δεύτερη θητεία.

Ο RFK Jr., ο οποίος απέτυχε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του CNN για το πρώτο ντιμπέιτ, διοργάνωσε μια αντίπαλη εκδήλωση όπου απάντησε στις ίδιες ερωτήσεις συζήτησης σε πραγματικό χρόνο στο X.

Διπλασίασε την ανάγκη και οι δύο υποψήφιοι να απαντήσουν στον πληθωρισμό, εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι να μετριαστεί η στεγαστική κρίση και να γίνει πραγματικότητα η αγορά κατοικιών ξανά για τους νέους Αμερικανούς.

«Όλο αυτό το θέαμα ήταν μια θλιβερή ιστορία για τη δημοκρατία», είπε ο RFK Jr.

«Έχουμε 341 εκατομμύρια ανθρώπους σε αυτή τη χώρα και τα δύο πολιτικά κόμματα δημιούργησαν δύο άντρες που μάλωναν για, πραγματικά, ασχετοσύνη χωρίς να μας πουν πώς θα βάλουν τα παιδιά μας στα σπίτια.

«Αυτή είναι η πρώτη γενιά στην αμερικανική ιστορία που θα είναι χειρότερη από τους γονείς της».

«Έχω επτά παιδιά. Πήγαν όλοι σε σπουδαία σχολεία.

«Όλοι έχουν καλές δουλειές και κανένας από αυτούς δεν μπορεί να μπει στο σπίτι», συνέχισε.

«Τα παιδιά μου είναι πολύ, πολύ προνομιούχα σε σύγκριση με άλλα παιδιά σε αυτή τη χώρα. Αυτό είναι κρίση.

«Η αμερικανική μεσαία τάξη είναι η μεγαλύτερη οικονομική μηχανή στην ιστορία της ανθρωπότητας… λειτουργεί γιατί τους είχαμε στα σπίτια μας.

«Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πάρουν μετοχές. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα.


«Μπόρεσαν να το αποκτήσουν, να δανειστούν χρήματα για να ξεκινήσουν επιχειρήσεις και να συνεχίσουν τις επιχειρηματικές τους παρορμήσεις.

«Περνάμε από μια κοινωνία ιδιοκτητών σε μια κοινωνία ενοικιαστών και αυτό είναι μια κρίση για τη χώρα μας».

Εν τω μεταξύ, η σκληρή απόδοση του Μπάιντεν έχει προκαλέσει σεισμό στα μέσα ενημέρωσης.

Οι αντιδράσεις των φιλικών προς τους δημοκρατικούς ομιλούντες κεφαλές κυμαίνονται από «θλιβερές» κριτικές έως φωνητικές εκκλήσεις προς την Αριστερά να αποσυρθεί από την κούρσα του 2024.

Ο Τζον Κινγκ του CNN έβαλε τα φώτα της δημοσιότητας στον « πολύ επιθετικό πανικό στο Δημοκρατικό Κόμμα» που ξεκίνησε μόλις λίγα λεπτά μετά τη συζήτηση.

«Αυτή ήταν μια συζήτηση που άλλαξε το παιχνίδι με την έννοια ότι αυτή τη στιγμή, τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχει ένας βαθύς, ευρύς και πολύ επιθετικός πανικός στο Δημοκρατικό Κόμμα», είπε ο Κινγκ.

«Ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τη συζήτηση και συνεχίζεται αυτή τη στιγμή.

«Περιλαμβάνει κομματικούς στρατηγικούς, εκλεγμένους αξιωματούχους, εμπλέκει εράνους.

«Και κάνουν συζητήσεις για την απόδοση του προέδρου, που πιστεύουν ότι ήταν θλιβερή, που πιστεύουν ότι θα βλάψει άλλους ανθρώπους στο πάρτι στο εισιτήριο, και συζητούν για το τι πρέπει να κάνουν για αυτό».

Η συνάδελφος του King στο CNN, Kasie Hunt, έγραψε παρόμοια στο X:

«Η φωνή, το ανοιχτό στόμα και η οπτική αντίθεση μεταξύ του προέδρου Μπάιντεν και του πρώην προέδρου Τραμπ έχουν όλα τους Δημοκρατικούς με τους οποίους μιλάω σχεδόν εκτός εαυτών που παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση».

Ο παρουσιαστής του MSNBC, Τζόι Ριντ , ένα από τα πρόσωπα της πολιτικής κάλυψης του δικτύου που υποστηρίζει ασύστολα τον πρόεδρο, παραπονέθηκε περίεργα για το πώς η εκστρατεία του Μπάιντεν έκανε το μοιραίο λάθος «τον έβαλε στη σωστή» πλευρά της σκηνής.

«Γιατί να τον βάλεις στα δεξιά;» ρώτησε ο Ριντ.

«Επειδή στον Μπάιντεν αρέσει να κοιτάζει τους συντονιστές και να κοιτάζει μακριά.

«Αν ήταν στα αριστερά, θα αντιμετώπιζε τον Ντόναλντ Τραμπ…

«Έμοιαζε σαν να φαινόταν εκτός κάμερας!

«Κάθε απόφαση που πήραν επιδείνωσε το πρόβλημα!»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το WEF προωθεί σχέδια για να πάρει τόν έλεγχο της παροχής οξυγόνου στην Ανθρωπότητα, όπως νερό και τροφή που είναι απαραίτητα για την επιβίωση της ‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η ουκρανική νεοναζιστική ομάδα Azov απειλεί τον Zelensky: «Μην σκέφτεσαι καν να υπογράψεις εκεχειρία, γιατί θα είναι πολύ κακό για σένα» - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Μετά από την ΓΑΛΛΊΑ της Λεπέν έρχεται Η ΜΕΓΆΛΗ ΒΡΕΤΑΝΊΑ (ΗΒ) του Νάιτζελ Φάρατζ‼️ Σιγά σιγά σιγά ξυπνάνε οι Λαοί της Ευρώπης από τον Λήθαργο και θέλουν τίς Πατρίδες τους πίσω από την Μουσουλμανική Λέλλαπα ‼️ -Ο Θυμωμένος Έλληνας

Financial Times : Από εδώ και πέρα, όποιος θέλει να πάρει τη γερμανική υπηκοότητα πρέπει να δηλώσει ότι υποστηρίζει το Ισραήλ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Φινλανδία γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που ξεκινά τους εμβολιασμούς κατά της γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Kamala Harris κλήθηκε επίσημα να επικαλεστεί την 25η τροπολογία του Συντάγματος για την απομάκρυνση του Μπάιντεν - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο δισεκατομμυριούχος πρώην δημοκράτης Bill Ackman καλεί τους Αμερικανούς να συσπειρωθούν πίσω από τον Τραμπ: «Βοηθήστε τον να πετύχει» - Ο Θυμωμένος Έλληνας

«Η ευρωπαϊκή διπλωματία θα διευθύνεται από έναν ένθερμο αντίπαλο της Ρωσίας, της οποίας η οικογένεια καταπιέστηκε στην ΕΣΣΔ», δήλωσε η γερμανική Bild για την Κάγια Κάλλας. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Δήθεν «κλειστές δομές φιλοξενίας» ανακοίνωσε η κυβέρνηση - Ποια είναι η αλήθεια