Ο δισεκατομμυριούχος πρώην δημοκράτης Bill Ackman καλεί τους Αμερικανούς να συσπειρωθούν πίσω από τον Τραμπ: «Βοηθήστε τον να πετύχει» - Ο Θυμωμένος Έλληνας




Ο δισεκατομμυριούχος πρώην δημοκράτης Bill Ackman καλεί τους Αμερικανούς να συσπειρωθούν πίσω από τον Τραμπ: «Βοηθήστε τον να πετύχει»

Ο πρώην δωρητής των Δημοκρατικών Μπιλ Άκμαν κάλεσε τον αμερικανικό λαό να ενωθεί και να υποστηρίξει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Άκμαν, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Pershing Square Capital Management, ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι «δεν είναι πλέον Δημοκρατικός».

Εκείνη την εποχή, παραδέχτηκε επίσης ότι, ενώ ήταν εγγεγραμμένος για να ψηφίσει στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών, χρηματοδοτούσε τις εκστρατείες των αμφισβητιών του Τραμπ στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την επανεκλογή του 45ου προέδρου.

Ο Άκμαν αποκάλυψε ότι όργωσε χρήματα στις εκστρατείες του πρώην κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, του πρώην κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας Νίκι Χέιλι και του Βιβέκ Ραμασβάμι.

Είχε επίσης χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του Robert F. Kennedy Jr.

Τους τελευταίους μήνες, ο Άκμαν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να αλλάξει τη μελωδία του για τον Τραμπ.

Ωστόσο, μετά την παράσταση του Δημοκρατικού Προέδρου Τζο Μπάιντεν στη συζήτηση για το ναυάγιο το βράδυ της Πέμπτης, ο Άκμαν έχει πλέον δημοσιοποιηθεί με μια πλήρη στροφή.

Ο Τραμπ «θα κερδίσει με μεγάλη επιτυχία», έγραψε ο Άκμαν ώρες μετά τη συζήτηση.

Είπε ότι η επικείμενη νίκη του Τραμπ ήταν «κατηγορία του Δημοκρατικού Κόμματος».

«Η χώρα πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από τον Τραμπ και να τον βοηθήσει να πετύχει », δήλωσε ο Άκμαν.

Ο Άκμαν πρότεινε ότι όταν ο Τραμπ κέρδισε το 2016, το αποτέλεσμα ήταν τόσο απροσδόκητο που «ήταν εντελώς απροετοίμαστος.

«Η έλλειψη προετοιμασίας, η ρωσική έρευνα και το χάος που ακολούθησε παρενέβη στην ικανότητά του να εκτελέσει».

Αυτή τη φορά, ο Άκμαν υποστηρίζει ότι ο Τραμπ «ξέρει ότι θα κερδίσει.
«Το ίδιο και όλοι οι άλλοι».

Ως εκ τούτου, ο Τραμπ έχει την πολυτέλεια του χρόνου να «συναρμολογήσει μια πρώτης τάξεως ομάδα».

Εν τω μεταξύ, ο δισεκατομμυριούχος πρώην Δημοκρατικός συνέστησε να ενωθεί η χώρα γύρω από τον Τραμπ.

«Το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε ως πολίτες είναι να υποστηρίξουμε τον επόμενο πρόεδρό μας», προέτρεψε.

«Πρέπει να ευθυγραμμίσουμε τη χώρα γύρω από τον ηγέτη του έθνους μας.

«Έχουμε σοβαρές παγκόσμιες απειλές που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και οι δύσκολες οικονομικές στιγμές πλησιάζουν γρήγορα».

Στη συνέχεια πιέστηκε για το εάν ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ μπορεί να παραταχθεί για να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν.

Ωστόσο, ο Άκμαν δεν μάσησε τα λόγια του για μια τέτοια ιδέα.

«Το Newsom θα ήταν καταστροφή», κατακεραύνωσε ο Άκμαν.

«Απλώς κοιτάξτε τι έχει γίνει με τη μεγάλη πόλη του Σαν Φρανσίσκο.

«Έκθεση Α στο πώς να μην διοικείς μια πόλη ή μια πολιτεία».

Ο Άκμαν κάλεσε επίσης την κυβέρνηση Μπάιντεν και τα φιλελεύθερα εταιρικά μέσα ενημέρωσης για ψέματα για την προφανή αδυναμία του προέδρου.

«Τα αριστερά μέσα ενημέρωσης είχαν πλήρη και πλήρη πρόσβαση στον πρόεδρο, το επιτελείο του και τη διοίκησή του», έγραψε ο Άκμαν.

«Όλοι ήξεραν, αλλά σου είπαν διαφορετικά.

«Σου είπαν καθαρά ψέματα».

«Άνθρωποι πολύ κοντά μου, η πιο στενή μου οικογένεια και φίλοι, εμπιστεύτηκαν τα μέσα ενημέρωσης για τον Μπάιντεν μέχρι που οι σχολιαστές του @CNN κατάλαβαν τελικά την αλήθεια για τον Μπάιντεν χθες το βράδυ.

«Επί μήνες κατηγορούμαι από πολλούς φίλους και συγγενείς ότι παραπλανήθηκα από έναν «δεξιό θάλαμο ηχούς» που βασίζεται στο @X», έγραψε ο Άκμαν.

«Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς μας, το λεγόμενο «Τέταρτο Κτήμα», τέταρτο μόνο μετά τον κλήρο, τους ευγενείς και τους απλούς πολίτες, έχει καταστρέψει την αξιοπιστία που έχει απομείνει».

Στον απόηχο των ακραίων στρεβλώσεων του Μπάιντεν και του Τραμπ, ο Άκμαν δήλωσε:

«Τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν πλέον να σωθούν».

Αναφερόμενος σε ένα βίντεο της Γραμματείας Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιερ, να εξοργίζει το κοινό προβάλλοντας την υποτιθέμενη διανοητική οξύτητα του Μπάιντεν, ο Άκμαν υποστήριξε ότι οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης «που καλύπτουν το αφεντικό τους» έχουν δείξει απιστία και προθυμία να πουν ψέματα στον αμερικανικό λαό.

Ο Άκμαν έχει ενταχθεί στις τάξεις πολλών άλλων στελεχών της Γουόλ Στριτ που έχουν βάλει τα μούτρα τους με τον Τραμπ αφού κουράστηκε από το χάος που εκτυλίσσεται υπό την τρέχουσα κυβέρνηση.

Μεταξύ αυτών είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Blackstone, Steve Schwarzman, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον Τραμπ το 2021.

Εκείνη την εποχή, ο Schwarzman εξέδωσε μια δήλωση υπονοώντας ότι η διαμαρτυρία της 6ης Ιανουαρίου συνδέθηκε με τις δηλώσεις του προέδρου.

Ωστόσο, έκλεισε την απόσταση τον περασμένο μήνα, λέγοντας στον Axios ότι «η δραματική άνοδος του αντισημιτισμού με οδήγησε να επικεντρωθώ στις συνέπειες των επερχόμενων εκλογών με μεγαλύτερη επείγουσα ανάγκη».

Ο Schwarzman σημείωσε, «Συμμερίζομαι την ανησυχία των περισσότερων Αμερικανών ότι η οικονομική, η μεταναστευτική και η εξωτερική μας πολιτική οδηγούν τη χώρα σε λάθος κατεύθυνση.

«Για αυτούς τους λόγους, σκοπεύω να ψηφίσω υπέρ της αλλαγής και να υποστηρίξω τον Ντόναλντ Τραμπ για πρόεδρος.

«Επιπλέον, θα υποστηρίξω τους Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους για τη Γερουσία και άλλους Ρεπουμπλικάνους πάνω κάτω».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το WEF προωθεί σχέδια για να πάρει τόν έλεγχο της παροχής οξυγόνου στην Ανθρωπότητα, όπως νερό και τροφή που είναι απαραίτητα για την επιβίωση της ‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η ουκρανική νεοναζιστική ομάδα Azov απειλεί τον Zelensky: «Μην σκέφτεσαι καν να υπογράψεις εκεχειρία, γιατί θα είναι πολύ κακό για σένα» - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Μετά από την ΓΑΛΛΊΑ της Λεπέν έρχεται Η ΜΕΓΆΛΗ ΒΡΕΤΑΝΊΑ (ΗΒ) του Νάιτζελ Φάρατζ‼️ Σιγά σιγά σιγά ξυπνάνε οι Λαοί της Ευρώπης από τον Λήθαργο και θέλουν τίς Πατρίδες τους πίσω από την Μουσουλμανική Λέλλαπα ‼️ -Ο Θυμωμένος Έλληνας

Financial Times : Από εδώ και πέρα, όποιος θέλει να πάρει τη γερμανική υπηκοότητα πρέπει να δηλώσει ότι υποστηρίζει το Ισραήλ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Φινλανδία γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που ξεκινά τους εμβολιασμούς κατά της γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Kamala Harris κλήθηκε επίσημα να επικαλεστεί την 25η τροπολογία του Συντάγματος για την απομάκρυνση του Μπάιντεν - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο RFK Jr προειδοποιεί ότι το Ντιμπέιτ αποδεικνύει ότι ο Μπάιντεν δεν κυβερνά τη χώρα: «Είναι τρομακτικό» - Ο Θυμωμένος Έλληνας

«Η ευρωπαϊκή διπλωματία θα διευθύνεται από έναν ένθερμο αντίπαλο της Ρωσίας, της οποίας η οικογένεια καταπιέστηκε στην ΕΣΣΔ», δήλωσε η γερμανική Bild για την Κάγια Κάλλας. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Δήθεν «κλειστές δομές φιλοξενίας» ανακοίνωσε η κυβέρνηση - Ποια είναι η αλήθεια