Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ VOLODYMYR “mini-FÜHRER” ZELENSKYY 🇺🇦 (ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΆΡΚΑΛΑ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας



 Βλέπω ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μιλούν για την υποτιθέμενη «οικονομική ανάπτυξη» της Ουκρανίας το 2024, όταν η ύπαρξη της κυβέρνησής της χρηματοδοτείται κυριολεκτικά από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Το mini-Führer έχει:

 •Απαγορευμένες προεδρικές εκλογές
 •Απαγορευμένα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης
 •Απαγορευμένα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης
 •Επιτέθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας
 •Φυλακισμένοι και δολοφονημένοι δημοσιογράφοι
 •Φυλακισμένοι και δολοφονημένοι πολιτικοί αντίπαλοι

 Η Ουκρανία έχει υποστεί πάνω από 400.000 απώλειες στο πεδίο της μάχης από τις 24-22-22, εκ των οποίων οι 250.000-300.000 είναι θάνατοι στο πεδίο της μάχης. 
 Η Ουκρανία βρίσκεται πλέον στον 3ο μόνιμο στρατό της και εξαρτάται περισσότερο από ποτέ από ξένους μισθοφόρους.

Η περιβόητη «αντεπίθεση της Ουκρανίας» που ξεκίνησε στις 6-4-23 έχει αποδειχθεί ότι είναι μια τεράστια πιατέλα για το πού-πουν με την Ουκρανία να υφίσταται έως και 50.000 θανάτους εκτοξευόμενοι στην πολυεπίπεδη «Γραμμή Σουροβικίν».
Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις των ΝΑΖΙ γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι καθώς οι προκάτοχοί τους τα Γερμανικά ΝΑΖΙ SS πριν από αυτούς.
Τα UAF όπως τα γερμανικά SS εξαρτώνται τώρα από γυαλιστερά «θαυματουργά όπλα» όπως το αμερικανικό τανκ M1A1 Abrams, το γερμανικό άρμα Leopard 2, το αμερικανικό μαχητικό F-16 και το αμερικανικό πυραυλικό σύστημα HIMARS για να τους σώσουν από μια ορισμένη καταστροφή. 
 Όπως και με τον Χίτλερ που πίστευε ότι οι Γερμανοί King Tigers, οι πύραυλοι V2 και τα τανκς Maus θα άλλαζαν την παλίρροια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αυτά τα όπλα ήταν πολύ περίπλοκα, αναξιόπιστα και ακριβά στην κατασκευή τους. 
 Το ίδιο συμβαίνει και με τα θαυμαστά όπλα του σήμερα. 
 Γιατί πιστεύετε ότι η Ουκρανία δέχεται μόνο μικρές ντρίμπλες με κύρια άρματα μάχης Leopard, Challenger και Abrams; 
 Είναι πολύ περίπλοκα, αναξιόπιστα και ακριβά στην κατασκευή τους…

 Όσο περνά ο καιρός, οι Ουκρανοί ΝΑΖΙ και οι Αμερικανοί υποστηρικτές τους γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι γνωρίζοντας ότι το νομοσχέδιο για τον πόλεμο αντιπροσώπων τους αρχίζει να είναι κάτι που δεν μπορεί απλά να αγνοηθεί. 

Φημολογείται ότι οι ΝΑΖΙ μπορεί να αρχίσουν να επιτίθενται σε εγκαταστάσεις ρωσικών πυρηνικών σταθμών. 
 Φημολογείται επίσης ότι η πρόσφατη μαζική επίθεση με drone από τους ΝΑΖΙ μπορεί να έχει εξαπολυθεί από το έδαφος της Εσθονίας, ενός υποτιθέμενου μη εμπόλεμου σε αυτήν την ουκρανική σύγκρουση. 

 Ο λόγος για τον οποίο οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν έχουν απλώς κυλήσει πάνω από την Ουκρανία όπως θα μπορούσε να κάνει είναι η ανησυχία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για την είσοδο του ΝΑΤΟ σε αυτόν τον πόλεμο.

 Θα έλεγα ότι ο Πρόεδρος Πούτιν ήταν εξαιρετικά μετρημένος στις ενέργειες και τις απαντήσεις του στο συνεχές τρύπημα καρφίτσας από τη Δύση. 
 Οι ψυχοπαθείς στην Ουάσιγκτον δεν είναι οι ίδιοι διπλωμάτες από τα περασμένα χρόνια που είχαν την ικανότητα να δουν τη μεγάλη εικόνα σε όλο τον κόσμο. 
 Αυτοί οι άνθρωποι καθοδηγούνται από τα μέσα ενημέρωσης και ελέγχονται από την αφήγηση.
Αυτός ο πόλεμος έχει να κάνει με το να βγάζουν πολλά χρήματα με το βαρύ στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα τους. 

 Ο Mini-Führer Zelenskyy γεμίζει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και πιθανότατα αγοράζει περισσότερα ακίνητα σε όλο τον κόσμο. 
 Όλοι οι φίλοι του Ζελένσκι στο Κίεβο έχουν δει να κάνουν κρουαζιέρες με αυτοκίνητα υψηλού δολαρίου, ενώ η μιγαδική SBU κυνηγάει Ουκρανούς άνδρες στους δρόμους για να τους στείλει στο θάνατο στο πεδίο της μάχης.




 Οι Ουκρανοί ΝΑΖΙ έχουν ήδη διαπράξει τρομοκρατικές ενέργειες, πυροδοτώντας βόμβες και σκοτώνοντας πολλούς Ρώσους και αθώους πολίτες. 

 Η ουκρανική «λίστα δολοφονιών» των Mirotvorets περιελάμβανε πρόσφατα τον Πάπα Φραγκίσκο, αλλά οι δυτικοί υποστηρικτές της Ουκρανίας τους ανάγκασαν να απομακρύνουν τον Πάπα, φοβούμενοι τη διεθνή καταδίκη.

 Έτσι, τελικά, η Ουκρανία είναι κυριολεκτικά πλέον ένα κράτος πρόνοιας με αποδεκατισμένη οικονομία, στρατό πρόνοιας και πολύ λιγότερη ελευθερία για τους πολίτες της. 

 ΔΕΝ διαθέτει ναυτικό, μια μικροσκοπική αεροπορία και έναν χερσαίο στρατό ριπής-ντίνκ. Έχει χάσει σχεδόν το 40% του πληθυσμού της από τη μετανάστευση και τους θανάτους στο πεδίο της μάχης και περίπου το 17% της επικράτειάς της. Το έδαφος που έχασε η Ουκρανία στην Ανατολή είναι το μεγαλύτερο μέρος της βιομηχανικής της βάσης. 

 Βάζω στοίχημα ότι ο μίνι Φύρερ εύχεται τώρα να μην είχε πει ψέματα στους ψηφοφόρους του που τον εξέλεξαν το 2019 για την υπόσχεσή του για ειρήνη με τη Ρωσία.  

Αυτό παθαίνεις με τους ΝΑΖΙ ψυχοπαθείς, ΘΑΝΑΤΟ…


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας