Το «Κόκκινο Ποτάμι» ...κυλά στο Μεταξοχώρι - Ο Θυμωμένος Έλληνας


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

 
Το «Κόκκινο Ποτάμι»  ...κυλά στο Μεταξοχώρι


Ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζονται με εξαντλητικούς

ρυθμούς, στο Μεταξοχώρι, τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της επιτυχημένης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι». Πλήθος ηθοποιών, κομπάρσων και τεχνικών βρίσκονται στο πανέμορφο χωριό της Αγιάς δουλεύοντας σκληρά, ώστε η επιστροφή στη μικρή οθόνη μετά από δύο χρόνια να είναι το ίδιο καθηλωτική για τα εκατομμύρια τηλεθεατών που αγάπησαν τη συγκεκριμένη ιστορία.


Μια ιστορία που θα συνεχιστεί φέτος με τους ξεριζωμένους από τον Πόντο να ακολουθούν νέους δρόμους σε ένα ταξίδι που αυτήν τη φορά θα καταλήξει στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες της καταστροφής της.


Το όνειρο της Μεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικοκοινωνικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το δεύτερο μέρος, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων σε όλους ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.


Στον δεύτερο αυτόν κύκλο, γνώριμα πρόσωπα που μας συστήθηκαν στο πρώτο μέρος της σειράς, αλλά και νέα, έρχονται να μας συνεπάρουν στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι. Οι τηλεθεατές θα γίνουν για μία ακόμα φορά μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές των πρωταγωνιστών.

 Οι μηχανές του «Κόκκινου Ποταμιού» στήθηκαν ήδη στο Μεταξοχώρι, στους Αγίους Αναργύρους της Αγιάς και θα ανάψουν και στα ιστορικά Αμπελάκια.

Για μία ακόμα φορά ο Μανούσος Μανουσάκης ετοιμάζει μια πραγματική υπερπαραγωγή με πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών, με 220 καλλιτέχνες σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και περισσότερους από 2.500 βοηθητικούς, θέλοντας να κερδίσει ξανά τα εύσημα του τηλεοπτικού κοινού.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη


Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας