Έπεσε μεταγωγικό αεροπλάνο Antonov-12 τής Σερβικής πολεμικής Αεροπορίας στην Καβάλα ( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Αεροσκάφος άρπαξε φωτιά στον αέρα και έπεσε στο Παλαιοχώρι Καβάλας. Συνεχείς εκρήξεις στην περιοχή.
Πτώση αεροσκάφους τύπου Antonov μεταφοράς φορτίου (Cargo) σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ στην Καβάλα, στο δρόμο που συνδέει τους Αντιφιλίππους με το Παλαιοχώρι. 

 Σύμφωνα με το πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαιναν 8 άτομα μέλη πληρώματος και μετέφεραν 12 τόνους επικίνδυνο φορτίο (dangerous goods) χωρίς να το προσδιορίζουν επακριβώς. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροπλάνο ξεκίνησε από Ουκρανία και μέσω Σερβίας πήγαινε Ιορδανία φορτωμένο με πυρομαχικά. Περνούσε από διεθνές FIR. 


 Οι εντολές των πυροτεχνουργών του στρατού είναι οι πυροσβέστες να απομακρυνθούν σε απόσταση 500 μέτρων εξαιτίας του επικίνδυνου φορτίου και των απροσδιόριστων πυρομαχικών.
 Στο σημείο της πτώσης, όπου έχει ξεσπάσει φωτιά, έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυο ομάδες ΕΜΑΚ για έρευνες, ενώ στα γύρω χωριά διακόπηκε η ηλεκτροδότηση. 

 Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος ήταν γεμάτο πυρομαχικά. Με εντολή EKΣEΔ έχει απογειωθεί το ελικόπτερο της Λήμνου. 
Αυτή τη στιγμή επιχειρείται κατάσβεση της φωτιάς.
 Υπάρχουν επίσης μαρτυρίες ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην Νικήσιανη περίπου 10 χιλιόμετρα βόρεια της Ελευθερούπολης Καβάλας. 
 Στο σημείο της συντριβής, λαμβάνουν χώρα συνεχόμενες εκρήξεις και η επιχείρηση κατάσβεσης είναι άκρως επικίνδυνη για την πυροσβεστική. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ μεταβαίνουν και δυνάμεις από την 2η ΚΑ την 4η ΕΜΑΚ. 

 Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της πτώσης
στο κανάλι του θυμωμένου Έλληνα στο  YouTube:
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας