Αυτοί είναι οι Αμερικανοί βετεράνοι που έπεσαν στα χέρια των Ρώσων; Μόσχα: Ένας λοχίας και ένας πεζοναύτης - Ο θυμωμένος Έλληνας.





ΗΠΑ: Είμαστε ενήμεροι για τους Αμερικανούς πολίτες μας που συνελήφθησαν
Γράφαμε χθες πως δύο βετεράνοι των ΗΠΑ φέρεται να συνελήφθησαν από ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία, κοντά στο Χάρκοβο, την περασμένη εβδομάδα, με τις οικογένειές τους και τους νομοθέτες να προσπαθούν να μάθουν τι συνέβη και αν βρίσκονται υπό κράτηση στη Ρωσία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι είναι ενήμερο για δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης ότι δύο Αμερικανοί πολίτες και βετεράνοι που ήταν εθελοντές στην Ουκρανία συνελήφθησαν.



Οι Ρώσοι ισχυρίζονται μεγάλη καταστροφή της Ουκρανικής στρατιωτικής αεροπορίας και υποδομής
Το Military. com, μιλώντας με κυβερνητικούς αξιωματούχους και μέλη της οικογένειας, μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι και οι δύο άνδρες, ο Alexander Drueke, 39, και ο Andy Huynh, 27, ήταν βετεράνοι που ταξίδεψαν στην Ουκρανία τον Απρίλιο. Οι οικογένειές τους λένε τώρα ότι και οι δύο έχουν εξαφανιστεί από τότε.

Ο Alex Druke είναι 39χρόνων, λοχίας που πολέμησε σε δύο θέσεις στο Ιράκ. Ο Andy Tai Ngoc Hyun είναι 27χρονών πρώην πεζοναύτης. 

''Πριν από μια εβδομάδα, η ομάδα μας περικυκλώθηκε στη μέση μιας ρωσικής επίθεσης'', δήλωσε ο διαχειριστής της Task Force Baguette στις 15 Ιουνίου στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter. ''Δύο από τους Αμερικανούς αδελφούς μας συνελήφθησαν''.  

Με τον τρόπο αυτό η Δύση πέρασε στα μέτωπα της Ουκρανίας πολλές χιλιάδες επαγγελματιών στρατιωτών οι οποίοι γνώριζαν και πως να χρησιμοποιήσουν άμεσα τα δυτικά οπλικά συστήματα που παρέδωσε κατά χιλιάδες τους τελευταίους μήνες.

Η Telegraph ανέφερε αρχικά ότι ένα ζευγάρι Αμερικανών εθελοντών με μια τακτική μονάδα ουκρανικού στρατού συνελήφθησαν αιχμάλωτοι κοντά στην πόλη Χάρκοβο. Στο θέμα αναφέρθηκε και το CNN.

Οι αναφορές για την σύλληψή τους έρχονται μετά την είδηση ότι δύο αιχμάλωτοι Βρετανοί εθελοντές στην Ουκρανία καταδικάστηκαν σε θάνατο από ανώτατο δικαστήριο της υποστηριζόμενης από την Ρωσία Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας