Σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Ερντογάν: «Η Αλεξανδρούπολη μας ανήκει - Θα πάρουμε λάφυρα τα ελληνικά όπλα»!


Σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Ερντογάν: «Η Αλεξανδρούπολη μας ανήκει - Θα πάρουμε λάφυρα τα ελληνικά όπλα»!
Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, Χακί Τζασίν ο οποίος είπε ανοικτά  σε εθνικό δίκτυο στην τουρκική τηλεόραση ότι η Αλεξανδρούπολη ανήκει στην Τουρκία!

Παράλληλα αποκάλεσε «σκουπίδια» τα 1.200 θωρακισμένα οχήματα Μ1117 που δίνουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα, λέγοντας πως η Τουρκία θα τα πάρει «λάφυρα» από τους Έλληνες, μόλις καταλάβει τα νησιά .

Όλα τα παραπάνω τα δήλωσε ο Τούρκος σύμβουλος του Ερντογάν  σε εκπομπή του CNNTurk:

«Όπως δηλώνεται στο όνομα της πόλης Dedeağaç (σ.σ. Αλεξανδρούπολη) (dede=παππούς, agac=δέντρο) οι παππούδες μας φύτεψαν δέντρα εκεί. Άρα μας ανήκει.

Όπως είπε ο φίλος μας, οι ΗΠΑ έδωσαν 1200 θωρακισμένα οχήματα στην Ελλάδα (για να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης).

Μεταχειρισμένα οχήματα, αμερικάνικα σκουπίδια. Κάποια είναι καλά μόνο για ανταλλακτικά.

Αν η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά και μας πυροβολεί με αυτά τα όπλα, αυτά θα γίνουν λάφυρά μας, όπως έγινε και στην Κύπρο.

 Το ίδιο είπα και στους “καζανοκέφαλους” (ενν. τους Αμερικανούς). Τους είπα “Φέρνετε όπλα στο ΡΚΚ στα συριακά σύνορα. Αυτά τα όπλα θα είναι σύντομα δικά μας”.

Με αυτές τις εσφαλμένες μεθόδους, σχεδιασμένες για εκφοβισμό, είναι λάθος για τον Μπάιντεν να περικλείει την Τουρκία με την Κρήτη στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Αλεξανδρούπολη>>

Turkish President's security/foreign policy advisor Hakki Casin lays claim on Greek city of Alexandroupolis, says it belongs to #Turkey, vows to seize Greek arms in the Aegean and US weapons in Syria.
180
91
Κοινοποίηση αυτού του Tweet

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας