Παρανομος Ιμαμης, παρανομου τζαμιου στην Αθηνα, απαιτει να καταδικασθουν οι 500 χιλιαδες Ελληνες που χηφισαν Χ.Α.



Παρανομος Ιμαμης, παρανομου τζαμιου στην Αθηνα, απαιτει να καταδικασθουν οι 500 χιλιαδες Ελληνες που χηφισαν Χ.Α.

Αν ειναι δυνατον....

Ο παρανομος, ο λαθρομεταναστης, ο εισβολεας, να απαιτει να τιμωρηθουν 500 χιλιαδες Ελληνες, για το τι ψηφισαν και βρισκεται ακομη στην Ελλαδα...

Αυτη ειναι η καταντια και η παρακμη της Ελλαδος των Μητσοτακηδων...

Ο Αχμάντ Ελντιν, ιμάμης του παράνομου(;) τζαμιού Σαλάφ ους Σαλίχ «Αρ Ραχμάν», σε βίντεο του πανηγυρίζει για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και επιτίθεται στους ψηφοφόρους της ζητώντας την τιμωρία τους επειδή είναι «συνένοχοι».

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«500.000 Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή τα προηγούμενα χρόνια, τι γίνεται με αυτούς, αυτοί είναι συνυπεύθυνοι είναι συνένοχοι; Αυτοί έδωσαν την πρώτη ώθηση στη Χρυσή Αυγή.»

«Αυτοί οι 500.000 που είναι και που βρίσκονται και τι μερίδιο ευθύνης έχουν. Αυτοί οι 500.000 δεν προέκυψαν από το σύστημα της δημοκρατίας; Η ιδεολογία του εθνικισμού τι μερίδιο έχει;»

«Μέρα παρά μέρα είχαμε καταγγελίες στο τζαμί μας, είναι σημαντικό να καταδικαστούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

Ο Αχμάντ Ελντίν και το τζαμί του είναι ιδιαίτερα ενεργεί στα social media και μάλιστα στην ιστοσελίδα του «διαφημίζει» πως έχει προσηλυτίσει στο ισλάμ και άνδρα των ΜΑΤ.

Μάλιστα σε άρθρο του κατηγορεί το περιοδικό Charlie Hebdo, το οποίο είχε δεχθεί πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, για την δημοσίευση σκίτσων του Μωάμεθ και καλεί την Γαλλία να το τιμωρήσει για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, ενώ για τον πρόσφατο αποκεφαλισμό Γάλλου καθηγητή θεωρεί πως φταίει μεταξύ άλλων και η «ισλαμοφοβία».

Επιπλέον ο ίδιος υποστηρίζει πως του έγινε πρόταση να γίνει ο ιμάμης του τζαμιού στο Βοτανικό αλλά αρνήθηκε.




πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας