ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ CORONAVIRUS: ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ







Στα χέρια των συνωμοτών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης η ανθρωπότητα, την οποία υποβάλλουν σε μια τελετουργική μύηση, ώστε να εγκαταλείψει αυτό που ήξερε σαν παλιά καθημερινότητα, για να εισέλθει σε ένα νέο τρόπο ζωής, όπου θα την ελέγχουν καλύτερα..

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ CORONAVIRUS: ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ

 Τα μέτρα και οι πολιτικές που έχουν τεθεί σε εφαρμογή παγκοσμίως από τις κυβερνήσεις από τότε που ξεκίνησε η "Επιχείρηση Coronavirus" - όπως η καραντίνα, το πλύσιμο των χεριών, η μάσκα, η κοινωνική αποστασιοποίηση και πολλά άλλα - είναι στην πραγματικότητα πτυχές τελετουργικού μιας απόκρυφης μύησης. Αυτές οι πτυχές έχουν προσαρμοστεί έξυπνα στην τρέχουσα ψεύτικη πανδημία και εμφανίζονται ως γνήσιες στρατηγικές δημόσιας υγείας. 

Η πανδημία αυτή είναι μια  εκδήλωση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου, η οποία έχει προγραμματιστεί σχολαστικά εδώ και δεκαετίες .

Οι συνωμότες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO), αφήνουν πολύ λίγα στην τύχη. Είναι μαύροι μάγοι και εκτελούν αυτήν τη  ζωντανή άσκηση  με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο εκτελούν τις μυστικές σατανιστικές τελετές τους. Και στις δύο περιπτώσεις, ο στόχος είναι ο ίδιος: Να απομακρύνουν τους μυημένους από τον κανονικό τρόπο ύπαρξής τους, να τους υποτάξουν, να τους επαναδιαμορφώσουν στην ομοιότητα των ηγετών τους και, τέλος, να τους μεταφέρουν σε μια νέα  φυσιολογικότητα, απ' όπου δεν θα μπορούν επιστρέψουν στον παλιό τρόπο ζωής τους.

Τελετουργικό Corona-Initiation: Κλείδωμα και Καραντίνα (Απομόνωση)

Οποιοδήποτε καλό τελετουργικό απαιτεί προετοιμασία. Το πρώτο μέρος ενός τελετουργικού μύησης είναι η απομόνωση. Αυτή η απομόνωση χρησιμεύει για να διαχωρίσει τον μυημένο από τις συνηθισμένες υποθέσεις της ζωής του. Συχνά γίνεται με τη διακοπή όλων των δεσμών με τον έξω κόσμο. Μερικές φορές, ο μυημένος μπορεί να εγκλειστεί σε σκοτεινό δωμάτιο ή σπηλιά. Αυτό υποδηλώνει μια επερχόμενη αναγέννηση από μια σκοτεινή μήτρα. Σήμερα η απομόνωση αυτή απαιτεί διαχωρισμό από την τεχνολογία και ότι την συνοδεύει (τηλέφωνα, υπολογιστές, email, κοινωνικά μέσα διχτύωσης κ.λπ.). Η αισθητηριακή στέρηση στέλνει τον μυημένο να αιωρείται εκεί όπου είναι λιγότερο προσδεδεμένος σε πεποιθήσεις και συμπεριφορές.

Στην "Επιχείρηση Coronavirus", το κλείδωμα και η καραντίνα είναι η πτυχή απομόνωσης του τελετουργικού. Όσοι γνωρίζουν την κατάσταση παρατήρησαν ότι η καραντίνα μιας ολόκληρης κοινότητας υγιών ανθρώπων είναι μια αντίφαση, από την άποψη επειδή η ίδια η λέξη καραντίνα σημαίνει "μια κατάσταση, περίοδο ή τόπο απομόνωσης, στην οποία περιλαμβάνονται οι άνθρωποι που έχουν εκτεθεί σε μολυσματικές ή μεταδοτικές ασθένειες"  Έτσι, εξ ορισμού, δεν μπορεί κανείς να θέτει σε καραντίνα μη μολυσμένους, υγιείς ανθρώπους. Ωστόσο, η ατζέντα είναι να απομονωθούν όλοι οι άνθρωποι με κάθε μέσο που απαιτείται για να επιτευχθεί το πρώτο βήμα της μύησης.

Τελετουργικό Corona-Initiation: Πλύσιμο στο χέρι (Απόρριψη)

Ένα άλλο στοιχείο της τελετής είναι η εμμονή και η καταναγκαστική εστίαση στο πλύσιμο των χεριών. Ενώ το πλύσιμο των χεριών γενικά είναι μια καλή υγιεινή δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης των ασθενειών, η "Επιχείρηση Coronavirus" το έχει οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο άγχους OCD (από το σχεδιασμό, φυσικά). Συμβολικά, το πλύσιμο των χεριών θυμίζει την ιστορία του Πόντιου Πιλάτου από τη Βίβλο, ο οποίος έπλυνε τα χέρια του, αποποιώντας την ευθύνη του για την τύχη του Ιησού της Ναζαρέτ και αρνήθηκε να τον τιμωρήσει ή να τον απελευθερώσει. Από την άποψη αυτή, το πλύσιμο των χεριών αφορά την απόρριψη. Αλλά ποιος ή τι απορρίπτεται; Το "παλιό φυσιολογικό" της ελευθερίας;

Τελετουργικό Corona-Initiation: Mask-Wearing (λογοκρισία, υποβολή, απάνθρωπος, εναλλακτικό πρόσωπο)

Οι μάσκες χρησιμοποιούνται συχνά από την ελίτ στα πάρτι και τις τελετές τους. Θυμάστε τη σατανική σεξουαλική σκηνή από το Kubrick's Eyes Wide Shut; Οι μάσκες κρύβουν την ταυτότητα,. συμβολίζουν τον "θάνατο" της παλιάς ταυτότητας και δημιουργούν ένα εναλλακτικό πρόσωπο. Αυτό συνδέεται με το απίστευτα σημαντικό θέμα της "Satanic Ritual Abuse"  (SRA) και τον  έλεγχο του νου. Στο μυαλό ελέγχου, ένας "χειριστής" χρησιμοποιεί τα βασανιστήρια για να αναγκάσει το θύμα να αποσυνδεθεί. Εδώ είναι που το μυαλό τους διαχωρίζεται και αποκολλάται από την πραγματικότητα, για να αντιμετωπίσει τον τεράστιο πόνο. Είναι μια ενσωματωμένη στρατηγική άμυνας. Ωστόσο, με τον τρόπο αυτόν, το θύμα δημιουργεί πολλαπλές "αλλαγές" ή προσωπικότητες που αποσυνδέονται από τη βασική του προσωπικότητα. Έτσι, το θύμα μπορεί να προγραμματιστεί και να κάνει πράγματα όπως π.χ. να γίνει σκλάβος του σεξ ή δολοφόνος χωρίς να θυμάται ότι τα κάνει.

Η μάσκα είναι ένα τεράστιο θέμα.. Στο άρθρο "Αποκάλυψη της Αλήθειας", μελέτες δείχνουν απάνθρωπες μάσκες που σας απογοητεύουν και δεν σας προστατεύουν. Καλύπτουν μερικούς ιατρικούς λόγους για τους οποίους η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη. Στην περίπτωση σας δεν είναι μόνο ιατρικά άχρηστη αν θέλετε να προστατευτείτε από το COVID-19, αλλά και ενδεχομένως επιβλαβής για την υγεία σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά βαθύτερα επίπεδα όταν πρόκειται για τις τελετουργικές πτυχές των μασκών. Οι μάσκες υποδηλώνουν λογοκρισία με το κάλυμμα του στόματος, την καταστολή μιας ελεύθερης φωνής. Σκεφτείτε πόσες εικόνες όταν απεικονίζουν την λογοκρισία, δείχνουν ένα άτομο με χιαστί ταινία πάνω από το στόμα του. Η λογοκρισία αφορά μεγάλο μέρος αυτής της ατζέντας, ακόμη και πριν να γίνει επίσημα, με όλους τους λάτρεις του Event 201 να ασκούνται επί ώρες με προσομοίωση για το πώς θα ελέγχουν την επίσημη αφήγηση και να λογοκρίνουν τις εναλλακτικές απόψεις. Οι μάσκες επίσης συμβολίζουν την υποταγή, την εγκατάλειψη της απεριόριστης πρόσβασης στο οξυγόνο. Όλη αυτή η επιχείρηση δεν αφορά τον ιό. πρόκειται για έλεγχο που θα αναγκάσει τους ανθρώπους να υποταχθούν στη βούληση των χειριστών της NWO, ακόμα και όταν αυτό είναι νομικά και ιατρικά αδικαιολόγητο. Οι μάσκες τέλος, θυμίζουν τα ρομπότς. Αφαιρούν την ικανότητα κάποιου να βλέπει πλήρως στο πρόσωπο κάποιου άλλου, δημιουργούν αποστάσεις και διαχωρισμό ανάμεσα στους ανθρώπους, δυσκολεύουν την επικοινωνία με τη γλώσσα του σώματος και δυσκολεύουν να έχουμε και να χρησιμοποιούμε την ενσυναίσθηση για τους άλλους, καθώς αυτή η ενσυναίσθηση βασίζεται στο να βλέπουμε πραγματικά πως φαίνεται ένα άλλο άτομο.

Τελετουργικό Corona-Initiation: Κοινωνική Απόσταση (The New Normal)

Μόλις το τελετουργικό προχωρήσει στην ολοκλήρωση, ο μυημένος βγαίνει με έναν νέο τρόπο σκέψης και έναν νέο τρόπο συμπεριφοράς. Είναι ανακατασκευασμένος σύμφωνα με την εικόνα των χειριστών του που διεξήγαγαν το τελετουργικό. Στην περίπτωση του COVID-19, ο τελικός στόχος είναι η νέα φυσιολογικότητα, όπου όλοι διαχωρίζονται μόνιμα και αποσυνδέονται (καθώς θα δοκιμάζονται, θα παρακολουθούνται, θα ανιχνεύονται οι επαφές τους, θα φαρμακοποιούνται και θα εμβολιάζονται). Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πραγματικά αντικοινωνική αποστασιοποίηση και έχει να κάνει με την αφαίρεση της ανθρώπινης πινελιάς από τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ μας. Αυτή είναι και η αφή είναι που μας κάνει ανθρώπους.

Γενικός στόχος της τελετουργίας: Καταστροφή του παλαιού και δημιουργία του νέου

Συνοψίζοντας, ολόκληρο το  τελετουργικό μύησης της "Επιχείρησης Corona" ταυτίζεται με την Hegelian διαλεκτική. Πρόβλημα-αντίδραση-λύση. Ο Φοίνικας αναγεννάται από τις στάχτες του. Αυτή η μέθοδος από μόνη της δεν είναι κακή. έχει να κάνει με το πώς χρησιμοποιείται. Ο αληθινός σκοπός της τελετουργίας είναι να αλλάξει το μυαλό και τον χαρακτήρα κάποιου, και μπορεί να γίνει συνειδητά ή ασυνείδητα, έξυπνα ή ακούσια. Το τελετουργικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από την Λευκή Μαγεία, όπως και από τη μαύρη μαγεία. Απλώς, στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνωμοσίας, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται από τους συνωμότες της NWO για να κάνει τον κόσμο λιγότερο ελεύθερο, λιγότερο ειρηνικό και πιο ελεγχόμενο.

Η "Επιχείρηση Coronavirus" είναι ένα παγκόσμιο τελετουργικό και πολλά από τα στοιχεία του είναι εξαιρετικά συμβολικά. Οι άνθρωποι οδηγούνται απροσδιόριστα συμμετέχοντες χωρίς να γνωρίζουν πώς υποστηρίζουν ασυνείδητα τη βαθύτερη ατζέντα της Νέας Τάξης (π.χ. συνεργαζόμενοι με τη δική τους θέληση, αποδεχόμενοι γελοίους περιορισμούς και ακόμη συμμετέχοντας ενεργά στην αστυνόμευση των συμπολιτών τους). Το γεγονός ότι η λεγόμενη πανδημία του κορονοϊού είναι μια τελετή μύησης, δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο εσωτερικός πυρήνας της NWO είναι οι σατανιστές που ασκούν τη μαύρη μαγεία . Όπως  επιβεβαιώνουν επιζώντες από τις σατανιστικές τελετές τους, περιλαμβάνουν βιασμούς, κυνήγι ανθρώπων όπως κυνηγούν τα ζώα, μαζικά όργια, αιμοποσίες, κανιβαλισμούς και  θυσίες παιδιών. Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση παρακολουθώντας τις βαθύτερες συμβολικές πτυχές αυτής της ατζέντας, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τα δικαιώματά και την ελευθερία μας ενάντια σε αυτό το σκοτάδι..

Πηγή: https://www.wakingtimes.com/2020/07/16/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/?fbclid=IwAR3z-2lc0aNE0soLdMIGoXK7yUON2A4wND6CXrFqq3kKKhQsKMfo8IyaViI

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας