Πυρηνική Τρομοκρατία - Ο Θυμωμένος Έλληνας



Πυρηνική τρομοκρατία είναι η παράνομη απόκτηση πυρηνικών συσκευών και ραδιενεργών υλικών κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών.
 Είναι επίσης μια απειλή να βλάψει το περιβάλλον και τους επίσημους και πολιτικούς θεσμούς μέσω αυτών των συσκευών και υλικών.

 Το 2005, τα Ηνωμένα Έθνη υιοθέτησαν τη Διεθνή Διακήρυξη για την Αντιπυρηνική Τρομοκρατία, η οποία όριζε τους στόχους και τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών ως προς την ειρήνη και την ασφάλεια και την ενίσχυση της γειτονίας, των σχέσεων καλής θέλησης και της συνεργασίας μεταξύ των χωρών.
 Είναι δικαίωμα κάθε χώρας να παράγει και να χρησιμοποιεί πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς και να συμμορφώνεται με τη Σύμβαση για την Προστασία των Πυρηνικών Υλικών. 

 Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, οι ενέργειες πυρηνικής τρομοκρατίας θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες και να αποτελέσουν σοβαρή απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια. 
 Από αυτή την άποψη, ενθαρρύνουμε τη διεθνή συνεργασία για τη δημιουργία και τη λήψη αποτελεσματικών και πρακτικών μέτρων για την πρόληψη τρομοκρατικών ενεργειών και τη δίωξη και τιμωρία των δραστών τέτοιων πράξεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό!Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ!

Δεν μας το λένε στα ΜΜΕ- ΜΜΠ(ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ)-Μας παίρνουν την Λέσβο: «Μετανάστες» λεηλατούν τα πάντα-Φόβοι για Τούρκους πράκτορες (BINTEO)

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ 27η ΙΟΥΛΙΟΥ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο μετανθρωπισμός πίσω από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Χαμός πριν από λίγο με τον Κασσελάκη – Τα μάζεψε και έφυγε! - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Κ. Μπακογιάννης: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ»| Ο Θυμωμένος Έλληνας

Άφησαν τα πυρομαχικά εκτεθειμένα στον ήλιο και εξερράγησαν – Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα για όσα συνέβησαν στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Κοινή Συμφωνία Αληλλοϋπεράσπησης υπέγραψαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 Πούτιν και Κίμ Γιόνγκ Ούν με τον δεύτερο να εκφράζει την πλήρη υποστήριξη της Βόρειας Κορέας στο πόλεμο τής Ρωσίας κατά τής Ουκρανίας. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

New York Times: Οι δυτικές χώρες προμηθεύουν τον ουκρανικό στρατό με πυρομαχικά των οποίων η εγγυημένη διάρκεια ζωής έληξε τη δεκαετία 1970-80 του περασμένου αιώνα προκαλώντας ζημιές και θανάτους στο στράτευμα‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας