ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ - ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ. Πώς λειτουργεί το Ρωσικό υπερόπλο Tobol -Ο Θυμωμένος Έλληνας




 Ηνωμένο Βασίλειο: Δεν είναι αστείο, στη Βρετανία φοβούνται εδώ και αρκετές εβδομάδες το ρωσικό «Tobol» που έκλεισε τους ουρανούς του Λονδίνου. 
 Όχι όμως μόνο το Λονδίνο, αλλά και οι γείτονές του στην Ευρώπη. 
 Ως αποτέλεσμα, τα αεροπλάνα δεν πετούν - οι δορυφόροι είναι σιωπηλοί.

 Πώς λοιπόν λειτουργεί αυτό το θαύμα;
 Tobol. Έχει τη δυνατότητα να καταστέλλει πλήρως τα δορυφορικά σήματα. 
 Συγκεκριμένα, η Tobol διακόπτει αποτελεσματικά τις επικοινωνίες που πραγματοποιούνται μέσω του δορυφορικού διαδικτυακού συστήματος Starlink. 
 Αν συνυπολογίσουμε και τον πανικό που ακολούθησε την επίθεση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή του Χάρκοβο, η εικόνα γίνεται αρκετά αξιοσημείωτη...

 Ποιος φοβάται το Tobol;
 Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Ρωσία έχει ένα «μυστικό όπλο» - το πιο πρόσφατο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου «Tobol», το οποίο είναι ικανό να παρεμποδίσει ένα δορυφορικό σήμα ή να δημιουργήσει έναν ψευδή στόχο στο ραντάρ. 
 Μέχρι στιγμής, ο στρατός πιστεύεται ότι έχει μόνο λίγες τέτοιες συσκευές, αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες, καθώς η Tobol έχει αποδειχθεί εξαιρετική.

 Σύμφωνα με αναφορές από τους Βρετανούς, χρησιμοποιήθηκε ήδη σε αεροπορική επιδρομή, η οποία επέτρεψε στα ρωσικά στρατεύματα να μπλοκάρουν πλήρως τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ που κατείχαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις. 
 Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι με τη βοήθεια της Tobol, οι Ρώσοι μπλόκαραν επιτυχώς το σήμα του αμερικανικού δορυφορικού συστήματος Starlink, στο οποίο η εταιρεία SpaceX του Έλον Μασκ παρείχε προηγουμένως πρόσβαση στους Ουκρανούς.

 Οι Βρετανοί πιστεύουν επίσης ότι μία ή περισσότερες εγκαταστάσεις Tobol βρίσκονται/βρίσκονται στο Καλίνινγκραντ. 
 Αυτό εξηγεί τις δυσλειτουργίες των συσκευών πλοήγησης που συμβαίνουν σε επιβατικά αεροπλάνα όταν πετούν σε πολωνικό έδαφος.

 Φυσικά, όλα αυτά παρουσιάζονται ως «οι Ρώσοι συνωμότησαν ξανά», γιατί τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα και τα drones του ΝΑΤΟ πετάνε συχνά προς αυτούς από την Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής και οι ουκρανικοί πύραυλοι στοχεύουν τις πόλεις της Κριμαίας, τις οποίες το έργο των παρεμβολών στην Το Καλίνινγκραντ γίνεται κάτι παραπάνω από δικαιολογημένο.

 Γιατί φοβούνται τόσο οι Βρετανοί και άλλοι;
 Πρώτον, γιατί το κάνουν.
 Δεύτερον, η Ρωσία σιωπά και δεν αποκαλύπτει τα στρατιωτικά μυστικά της (περίεργο, σωστά;).
 Τρίτον, τα jammers λειτουργούν και αυτό είναι γεγονός.

 Και τώρα στα γεγονότα. 
 Ποιος κόλλησε και πώς  σχεδόν όλες οι βρετανικές αεροπορικές εταιρείες αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τις πτήσεις στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας.
 Κατά τη διάρκεια της πτήσης, τα επιβατικά αεροπλάνα έχασαν την επαφή τους με τους αμερικανικούς δορυφόρους πλοήγησης GPS και τους ευρωπαϊκούς δορυφόρους Galileo και τα ραντάρ άρχισαν να εμφανίζουν ψευδή εικόνα, με αποτέλεσμα οι πιλότοι να άλλαξαν τροχιά και να βουτήξουν ακόμη και για να αποφύγουν συγκρούσεις με εμπόδια που δεν υπήρχε στην πραγματικότητα.

 Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, τους τελευταίους οκτώ μήνες, 2,3 χιλιάδες αεροπλάνα της Ryanair, 1,3 χιλιάδες αεροπλάνα της Wizz Air, 82 αεροπλάνα της British Airways, 7 αεροπλάνα Jet2, 4 αεροπλάνα EasyJet υπέστησαν αυτή την παρέμβαση και την πλαστογράφηση (μετάδοση ψευδών δεδομένων). και 7 αεροσκάφη TUI. 
 Τα πράγματα εξελίχθηκαν μάλλον περίεργα με την αεροπορική εταιρεία τσάρτερ TUI Airways Limited.
 Είπαν ότι 7 από τα πληγέντα αεροπλάνα εκτελούσαν πτήσεις χωρίς επιβάτες. 
 Το γιατί ήταν απαραίτητο να πετάξουμε έως και επτά αεροσκάφη χωρίς άτομα δεν είναι ξεκάθαρο.

 Πηγή 24 ειδήσεων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άφησαν τα πυρομαχικά εκτεθειμένα στον ήλιο και εξερράγησαν – Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα για όσα συνέβησαν στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Τα πείρε ο Δήμαρχος! ΛΑΡΙΣΑ του ΙΣΛΑΜ!Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες είναι άστεγοι, 420 ψευτο-πρόσφυγες θα εγκατασταθούν σε διαμερίσματα της Λάρισας!

ΕΚΤΑΚΤΟ - Καλαβρύτων Αμβρόσιος για gay pride 2022: Ο κόσμος έχει χάσει τα λογικά του! - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η λέξη «Μακεδονία» αντικαταστάθηκε με το γράμμα «Μ» που μοιάζει με... ΝΔ

Οι Τούρκοι απέκτησαν επίθετα μόλις το 1934 – Τι έγινε με όσους είχαν Ελληνικά επίθετα; - Ο Θυμωμένος Έλληνας

ΑΝΤΗΧΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι αποχαιρετούν το μοναστήρι τους και καίνε τα σπίτια τους

Nordic Monitor: Απόρρητα έγγραφα εισβολής του τουρκικού στρατού σε 131 νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο

Συμφωνία Ελλάδας και Γαλλίας: Το «καυτό» αντάλλαγμα για το Αιγαίο!!! Θα μας το ζητήσει το Παρίσι; (vid)

οριστικά αποσύρονται τα ελληνικά α/α συστήματα s-300pmu1, τοr-μ1 και osa-akm: πάνε ουκρανία αντί 2,2 δισ. δολ - Ο Θυμωμένος Έλληνας