ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ - Ο Θυμωμένος Έλληνας





ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

 Η ρωσική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε επίσημα ότι εάν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ εισέλθουν στην Ουκρανία, θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα και θα βομβαρδίσουν τα κεντρικά γραφεία τους.  

Τότε θα πετάξουν Sarmat, Avantgarda, Jars - όλοι πυρηνικοί πύραυλοι. 

 Αυτή η είδηση ​​δεν είναι απλώς οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης ή ψέμα. 
 Αυτό ανακοίνωσε ο Dimitry Kiselev, ο οποίος διορίστηκε απευθείας από τον Πρόεδρο Πούτιν ως επικεφαλής του ομίλου κρατικών μέσων ενημέρωσης και των παραρτημάτων του. 
 Άρα είναι είδηση ​​κατευθείαν «από την πηγή».

 Γιατί μια τέτοια δήλωση και αυτή τη στιγμή;  Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι μέρος του γαλλικού στρατού έφτασε στην Οδησσό μαζί με την 101η Μεραρχία του Αμερικανικού Στρατού από τη Ρουμανία. 
 Οι Γάλλοι εμφανίστηκαν και στο Σλαβιάνσκ και οι Ρώσοι τους απέκλεισαν μέσα σε 48 ώρες. 
 Πολωνικές, Ρουμανικές και άλλες μονάδες του ΝΑΤΟ εξουδετερώθηκαν από ρωσικούς πυραύλους πρόσφατα, σε ξενοδοχείο στο Dnipropetrovsk.

 Υποτίθεται ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός Γάλλων στην Ουκρανία. 
 Η γαλλική κυβέρνηση τους στέλνει εκεί ως μισθοφόρους και τους υπόσχεται πολλά χρήματα για τη συμμετοχή τους στον πόλεμο. 
 Σε αυτούς τους στρατιώτες δίνονται πλαστά απολυτήρια από το στρατό μαζί με την υπόσχεση ότι κατά την επιστροφή τους μπορούν να επανέλθουν στις αρχικές τους θέσεις και στη θέση που κατείχαν όταν έφυγαν.

 ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

 Πολλοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ πέθαιναν επίσης κάθε φορά που οι Ρώσοι έβγαλαν ένα ουκρανικό αντιαεροπορικό σύστημα.  Λόγω της πολυπλοκότητάς τους, αυτά τα αμυντικά συστήματα δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν από Ουκρανούς, έτσι η Δύση τα παρέδωσε μαζί με τους ειδικούς που τα χειρίζονται.

 Αυτό αποκάλυψε το περιοδικό «Foreign Affairs» (Foreign Affairs), το οποίο εκδίδεται από την παγκοσμιοποιημένη οργάνωση, «Council on Foreign Relations, ή CFR).  
Σύμφωνα με αυτούς, η απώλεια ανθρώπινων ζωών που υπέστη το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερη από ό,τι αναφέρεται επίσημα.

 Έγραψαν επίσης ότι τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ βρίσκονται στην Ουκρανία για μεγάλο χρονικό διάστημα, «από εκπαιδευτές μέχρι στρατιώτες πρώτης γραμμής και είναι μονάδες από την Αμερική, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Πολωνία».
 ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

 Ο στρατός του ΝΑΤΟ είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες. 
 Για παράδειγμα, μαγνητοσκοπήθηκε μια από τις επιθέσεις στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, η οποία αποκρούστηκε από ρωσικά στρατεύματα. 
 Το βίντεο απέδειξε ότι αυτοί που θεωρούνταν Ουκρανοί ήταν στην πραγματικότητα Αμερικανοί στρατιώτες.

 Αμερικανικά ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν επίσης στο Μπέλγκοροντ.
  Η Μόσχα καταδικάζει δημόσια τη χρήση δυτικών όπλων για επιθέσεις στον ρωσικό πολιτισμό εδώ και πολύ καιρό, αλλά η Δύση, ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν παρατηρούν καν τις διαμαρτυρίες τους.

 Υπάρχουν πολλά μέλη του ΝΑΤΟ που συμμετέχουν σε αυτές τις παράνομες επιθέσεις κατά του ρωσικού άμαχου πληθυσμού και ο αριθμός τους εξακολουθεί να αυξάνεται.  
Το ίδιο το ΝΑΤΟ παραβιάζει κατάφωρα τους δικούς του κανονισμούς και οδηγίες.
  Ένας Σουηδός σκοτώθηκε πρόσφατα στο Μπέλγκοροντ, αλλά εκεί ανακατεύονται και οι Γάλλοι και πολλές άλλες εθνικότητες. 


Πηγή 24 ειδήσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς σέ Ελβετικά ΜΜΕ: «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος σε 3-4 μήνες - ελέγχουμε τα αποθέματα λαδιού, αλευριού, ζάχαρης» - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι αποχαιρετούν το μοναστήρι τους και καίνε τα σπίτια τους

Η προώθηση του Σφραγίσματος μέσω παιδικής σειράς ( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Διασυρμός για Ουκρανούς και Macron – Οι Ρώσοι κατέλαβαν άθικτο το γαλλικό τανκ AMX - 10RC στη Zaporizhia