Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα ΣΥΛΛΗΨΗΣ του Νετανιάχου και μέλη της ισραηλινής κυβέρνησης. - Ο Θυμωμένος Έλληνας



 Το Ισραηλινό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας διεξήγαγε μυστικές συζητήσεις για τη δυνατότητα έκδοσης διεθνών εντάλματα σύλληψης για τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον υπουργό Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ και τον Αρχηγό του Στρατού Χέρτσι Χαλέβι, ανέφερε τοπικό μέσο ενημέρωσης την Τετάρτη, έγραψε το Channel 13.

  «Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις ενδείξεις που έχουν στη διάθεσή τους ανώτεροι αξιωματούχοι στο Ισραήλ, υπάρχει πιθανότητα το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τους Νετανιάχου, Γκάλαντ και Χαλέβι», πρόσθεσε το κανάλι.

 Είπε ότι ως μέρος των συζητήσεων, εγκρίθηκαν πολλά άμεσα μέτρα που πρέπει να λάβει το Ισραήλ ως απάντηση σε αυτή την πιθανή κίνηση, συμπεριλαμβανομένης της «έναρξης πολιτικής εκστρατείας» σε διεθνές επίπεδο εναντίον του.

  Το κανάλι αποκάλυψε ότι ο Νετανιάχου θα έχει συνομιλίες αργότερα την Τετάρτη με τους ομολόγους του από την Ολλανδία, την Τσεχική Δημοκρατία και την Αυστρία στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αποτροπή του πιθανού βήματος.

  Εν τω μεταξύ, ο Ισραηλινός υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων Ρον Ντέρμερ και ο πρεσβευτής του Ισραήλ στις ΗΠΑ, Μάικλ Χέρτζογκ, θα επικοινωνήσουν με το Κογκρέσο των ΗΠΑ και την κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

 Το κατηγορητήριο εναντίον αυτών των εγκληματιών πολέμου θα έχει σχέση με τη γενοκτονία που διέπραξε το Ισραήλ στη Γάζα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άφησαν τα πυρομαχικά εκτεθειμένα στον ήλιο και εξερράγησαν – Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα για όσα συνέβησαν στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Τα πείρε ο Δήμαρχος! ΛΑΡΙΣΑ του ΙΣΛΑΜ!Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες είναι άστεγοι, 420 ψευτο-πρόσφυγες θα εγκατασταθούν σε διαμερίσματα της Λάρισας!

ΕΚΤΑΚΤΟ - Καλαβρύτων Αμβρόσιος για gay pride 2022: Ο κόσμος έχει χάσει τα λογικά του! - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η λέξη «Μακεδονία» αντικαταστάθηκε με το γράμμα «Μ» που μοιάζει με... ΝΔ

Οι Τούρκοι απέκτησαν επίθετα μόλις το 1934 – Τι έγινε με όσους είχαν Ελληνικά επίθετα; - Ο Θυμωμένος Έλληνας

ΑΝΤΗΧΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι αποχαιρετούν το μοναστήρι τους και καίνε τα σπίτια τους

Nordic Monitor: Απόρρητα έγγραφα εισβολής του τουρκικού στρατού σε 131 νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο

Συμφωνία Ελλάδας και Γαλλίας: Το «καυτό» αντάλλαγμα για το Αιγαίο!!! Θα μας το ζητήσει το Παρίσι; (vid)

οριστικά αποσύρονται τα ελληνικά α/α συστήματα s-300pmu1, τοr-μ1 και osa-akm: πάνε ουκρανία αντί 2,2 δισ. δολ - Ο Θυμωμένος Έλληνας