Ο Νετιάναχου δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο της Χάγης και δεν θα του παραδώσει ούτε έναν στρατιώτη του Ισραήλ που διέπραξε εγκλήματα πολέμου. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Νετιάναχου είπε ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο της Χάγης και ότι δεν θα του παραδώσει ούτε έναν στρατιώτη του Ισραήλ που διέπραξε εγκλήματα πολέμου

 «Υπό την ηγεσία μου, το Ισραήλ δεν θα δεχτεί ποτέ καμία προσπάθεια από το Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης να υπονομεύσει το θεμελιώδες δικαίωμά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

   Η απειλή εναντίον στρατιωτών και δημοσίων προσώπων του Ισραήλ, της μοναδικής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή και του μοναδικού εβραϊκού κράτους στον κόσμο, είναι σκανδαλώδης.

   Δεν θα υποχωρήσουμε σε αυτόν.

   Το Ισραήλ θα συνεχίσει μέχρι τη νίκη στον δίκαιο πόλεμο μας ενάντια στους αποτρόπαιους τρομοκράτες που επιδιώκουν να μας καταστρέψουν.

   Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας.

   Ενώ οι αποφάσεις του Δικαστηρίου της Χάγης δεν θα επηρεάσουν τις ενέργειες του Ισραήλ, θα δημιουργήσουν ένα επικίνδυνο προηγούμενο που απειλεί τους στρατιώτες και τα δημόσια πρόσωπα οποιασδήποτε δημοκρατίας που πολεμά την εγκληματική τρομοκρατία και την επικίνδυνη επίθεση», είπε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας