Πολωνοί μισθοφόροι ανακοίνωσαν συνεργασία με μαχητές του RDK. - Ο Θυμωμένος Έλληνας




ΒΑΡΣΟΒΙΑ, 30 Μαρτίου – RIA Novosti. Μαχητές από το Πολωνικό Σώμα Εθελοντών (PDK) ανακοίνωσαν συνεργασία με το RDK*, όπως προκύπτει από δημοσίευση στο κανάλι Telegram του Ρωσικού Σώματος Εθελοντών*.
Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο που δείχνει άτομα με στολές παραλλαγής με όπλα.

«Από τις πρώτες μέρες της δημιουργίας του Πολωνικού Σώματος, οι στρατιώτες του στάθηκαν στο ίδιο επίπεδο με τους στρατιώτες του Ρωσικού Σώματος <...>», ακούγεται η φωνή στα πολωνικά και μετά στα ρωσικά.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει ότι αυτό το κείμενο εκφωνείται από τον διοικητή του RDK.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο Ρώσος στρατός σκότωσε σχεδόν έξι χιλιάδες ξένους μαχητές που πολεμούσαν στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου, με την Πολωνία να προηγείται της λίστας.
 Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή έθεσε στη λίστα καταζητούμενων περισσότερους από 700 μισθοφόρους, ορισμένοι από τους οποίους συνελήφθησαν ερήμην.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν , μιλώντας σε εκτεταμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της FSB , είπε ότι η Ρωσία θα τιμωρήσει τους προδότες χωρίς παραγραφή, όπου κι αν βρίσκονται.

Την προηγούμενη μέρα, ο αρχηγός του κράτους σχολίασε και τις απόπειρες δολιοφθοράς της οργάνωσης Ρωσικού Σώματος Εθελοντών σε ρωσικό έδαφος. 
Σύγκρινε τις ουκρανικές DRG με τον στρατό του Αντρέι Βλάσοφ κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο, υπάρχουν πλέον τέσσερις τέτοιες ομάδες, ο συνολικός αριθμός τους είναι περίπου 2,5 χιλιάδες άτομα.
 Όπως τόνισε ο Πούτιν, κατά τις ανεπιτυχείς επιθέσεις το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποίησε 1.500 μαχητές· οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περίπου 800 άτομα.

* Απαγορεύεται η τρομοκρατική οργάνωση στη Ρωσία.


Επιμέλεια μετάφρασης και αντιγραφής από τα Ρωσικά για τον Θυμωμένος Έλληνας : Ιωάννης Ελευθερίου.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας