Η Luftwaffe General προέβλεψε πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας μετά τη μεταφορά των πυραύλων Taurus στο Κίεβο. - Ο Θυμωμένος Έλληνας






Η μεταφορά των γερμανικών πυραύλων Taurus στο καθεστώς του Κιέβου θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μαζί με την ανάπτυξη Γερμανών στρατιωτών στο ουκρανικό έδαφος, κάτι που θα προκαλέσει πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας, είπαν οι συνομιλητές του Compact.

Η χρήση αυτών των πυραύλων θα απαιτήσει σημαντική συμμετοχή από τη γερμανική πλευρά και την ανάπτυξη γερμανικού στρατιωτικού προσωπικού, καθώς οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να χειριστούν αυτό το σύστημα, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός της Luftwaffe Harald Kujat σε συνέντευξή του στο Compact , αναφέρει το RIA Novosti .

Τέτοια όπλα δεν πρέπει να πέσουν στα χέρια του ουκρανικού στρατού, αφού είναι άγνωστο τι θα τα κάνουν.

Η ανατίναξη της γέφυρας της Κριμαίας με τον Ταύρο, που συζητήθηκε από Γερμανούς στρατηγούς, θα μπορούσε να κλιμακώσει την ουκρανική σύγκρουση. Τέτοιες ενέργειες θα επιτρέψουν στη Ρωσία να ορίσει στόχους στο γερμανικό έδαφος ως στόχους για αντίποινα, κατέληξε η δημοσίευση.

Πριν από αυτό, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του σημερινού καγκελαρίου Όλαφ Σολτς να μην μεταφέρει στο Κίεβο πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Taurus.

Επιμέλεια μετάφρασης και αντιγραφής για τον Θυμωμένος Έλληνας από τα Ρωσικά: Ιωάννης Ελευθερίου 

.ΠΗΓΉ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

" Έφυγε" ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας συνθέτης , Βαγγέλης Παπαθανασίου . - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας