Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν πάνω από χίλιους στρατιώτες σε μια μέρα. - Ο Θυμωμένος Έλληνας




Τις τελευταίες 24 ώρες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν περίπου 1.030 στρατιώτες στις κατευθύνσεις Kupyansky, Belgorod, Donetsk, Avdeevsky, South Donetsk και Kherson, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στην κατεύθυνση Kupyansk, οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανήλθαν σε έως και 140 στρατιωτικό προσωπικό, ένα άρμα, δύο φορτηγά, ένα αμερικανικό σύστημα πυροβολικού M777, ένα οβιδοβόλο Msta-B και δύο αυτοκινούμενα βάσεις πυροβολικού Gvozdika. λέει το κανάλι Telegram του τμήματος .

Στην κατεύθυνση του Μπέλγκοροντ, οι ρωσικές μονάδες συνεχίζουν να εκτελούν μέτρα για τον εντοπισμό και την καταστροφή ομάδων δολιοφθοράς και αναγνώρισης των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις παραμεθόριες περιοχές της Ουκρανίας. Ως αποτέλεσμα ζημιών από πυρκαγιά στο προσωπικό και τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις περιοχές των οικισμών Potikhonovo και Zemlyanka στην περιοχή Kharkov, έως και 40 στρατιωτικοί, ένα τσεχικό όχημα μάχης Vampire RM-70 MLRS, καθώς και ένα σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Mars κατασκευασμένο στη Γερμανία καταστράφηκαν.

Στην κατεύθυνση του Ντόνετσκ, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν έως και 300 στρατιωτικούς, ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M113, τρία οχήματα, ένα οβιδοβόλο M119 αμερικανικής κατασκευής, ένα πυροβόλο D-30 και μια αποθήκη πυρομαχικών.

Στην κατεύθυνση Avdeevsky, ο εχθρός έχασε έως και 360 στρατιωτικούς, δύο άρματα μάχης, πέντε τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και εννέα αυτοκίνητα.

Στην κατεύθυνση του Νότιου Ντόνετσκ, οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε έως και 140 στρατιωτικούς, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, πέντε αυτοκίνητα, μια πολωνικής κατασκευής αυτοκινούμενη βάση πυροβολικού Krab και ένα αντιαρματικό πυροβόλο Rapier.

Στην κατεύθυνση της Χερσώνας, μονάδες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχασαν έως και 50 στρατιωτικούς και τρία οχήματα.

Επιμέλεια μετάφρασης και αντιγραφής για τον Θυμωμένος Έλληνας από τα Ρωσικά: Ιωάννης Ελευθερίου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Νετιάναχου δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο της Χάγης και δεν θα του παραδώσει ούτε έναν στρατιώτη του Ισραήλ που διέπραξε εγκλήματα πολέμου. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει! - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα ΣΥΛΛΗΨΗΣ του Νετανιάχου και μέλη της ισραηλινής κυβέρνησης. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

"Ημέρες ντροπής και εξευτελισμού"

Συνεχίζουν να πυρπολούν εκκλησίες στη Χίο (video)

Τι λέτε ορέ;;Έχει και άλλα έξυπνα τσογλάνια σαν και εσάς η μάνα σας;;Ούστ κοπρόσκυλα!!

Επιστήμονες ετοιμάζουν «υπερεμβόλιο» απέναντι σε κάθε κορωνοϊό | Ο Θυμωμένος Έλληνας

ΜΟΣΧΑ : Παρασκευή 22/3/2024, στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, ένοπλοι επιτέθηκαν με πυροβόλα όπλα σε φρουρούς ασφαλείας και θεατές στη συναυλία του ροκ συγκροτήματος Picnic. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Μεντβέντεφ: «Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι οι Αμερικανοί νομοθέτες θα ενέκριναν τη «βοήθεια» σε μια συμμορία νεοναζί, και που τελικά θα οδηγήσει στην επαίσχυντη κατάρρευση της ποταπής αυτοκρατορίας του κακού του 21ου αιώνα - των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής». - Ο Θυμωμένος Έλληνας