ΕΤΟΣ 313 μ. Χ .Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! - Ο Θυμωμένος Έλληνας



Οι νικητές είναι αυτοί που γράφουν την ιστορία με το δικό του τρόπο .
Η μετά Χριστό ιστορία είναι γεμάτη ιστορικά ψεύδη και γράφηκε κάτω από την απειλη το ρωμαϊκών λεγεώνων, τους αφορισμούς των πατριαρχών και επισκόπων ,
και των ροπάλων των σχιζοφρένων καλόγερων.
Και ενώ η Ελλάδα είχε εξελληνίσει το βάρβαρο Λατιο, από τη στιγμή που ο χριστιανισμός έγινε εξουσία, άρχισε η παρακμή του Ελληνισμού και του κόσμου ολόκληρου ,διότι έπρεπε να υποταχτεί στην άλογη πίστη των οραμάτων και των ψεμάτων .
Οποιος αναμφισβητούσε τη σχιζοφρένεια των εβραϊκων γραφών, αντιμετώπιζε τον πέλεκυ του δημίου, τη φωτιά της Ιεράς Εξέτασης, και τους απάνθρωπους βασανιστές ιερωμένους.

Το έτος 324 μ.χ. το Βυζάντιο 
μετονομάστηκε σε Κωνσταντινούπολη.
 Η οποία χτίστηκε με τα κατασχεμένα χρήματα των Ελληνικων ναών όπως αναφέρει ο Ευσέβιος στο έργο του " Βίος Κωνσταντίνου".

Ο χριστιανός θεολόγος κοινωνιολόγος και ιστορικός Ιωάννης Ζωναράς (12ος μ.χ αιώνας) στο έργο του ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ γράφει για την καταστροφή του ιερού του Ασκληπιού στις Αιγες το 313 μ.χ ,πως οι στρατιώτες γκρέμισαν με μανία τα αγάλματα των Ελλήνων φιλοσόφων ,και έναν ανδριάνα του Ασκληπιού .

Ο Ευσέβιος χάρηκε πολύ με το θεάρεστο αυτό γεγονός και αισθάνθηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση ,όπως γράφει ο ίδιος στην( Εκκλησιαστική Ιστορία) ,γιατί δεν έμεινε ούτε ίχνος του ιερού .

 Τέτοιες ιεροσυλίες δεν αναφέρονται σε καμία άλλη θρησκεία του κόσμου.
 Μόνο η θρησκεία του εβραιοχριστιανισμόυ έχει τα πρωτεία σε τέτοιου είδους εγκλήματα βεβήλωσης !!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας