ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΆΜΥΝΑΣ ΙΣΡΑΉΛ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ : Η Οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ είναι ο δράστης της σφαγής στην ΓΆΖΑ ‼️( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας



Η στόχευση  του νοσοκομείου Ma'adani στη Λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας εκατοντάδες ανθρώπους, έχει προκαλέσει διεθνή αντίδραση.

Δείτε το βίντεο τού βομβαρδισμού στο κανάλι του θυμωμένου Έλληνα στο YouTube
 
Τουλάχιστον 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ σε αραβικό νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσαν αξιωματούχοι υγείας την Τρίτη. 

Οι Τραυματίες μεταφέρθηκαν με αρκετά Ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Shefa στη Γάζα.!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο κανάλι του θυμωμένου Έλληνα στο YouTube
 
Ωστόσο, το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ και ο στρατός υποστηρίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι σκοτώθηκαν από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ. 
 
"Λαμβάνουμε λεπτομέρειες και δίνουμε πληροφορίες στο κοινό. Δεν μπορώ να πω αν αυτό που συνέβη ήταν αποτέλεσμα ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής ή όχι", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι.

Η Αίγυπτος καταδίκασε την επίθεση, λέγοντας ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να παρέμβει άμεσα για να τερματιστούν οι παραβιάσεις. 
 
Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό δήλωσε ότι η επίθεση στο νοσοκομείο ήταν «σοκαριστική και απαράδεκτη. 
«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιείς ένα νοσοκομείο», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. 
 
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η επίθεση στο νοσοκομείο ήταν «το τελευταίο παράδειγμα ισραηλινών επιθέσεων που στερήθηκαν όλες τις ανθρώπινες αξίες. 
 
«Καλώ την ανθρωπότητα να λάβει μέτρα για να σταματήσει αυτό το άνευ προηγουμένου δακρύρροια στη Γάζα», είπε ο Ερντογάν στο κοινωνικό δίκτυο X. 
 
«Η αύξηση των ισραηλινών επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης νοσοκομείων, σχολείων και άλλων κατοικημένων περιοχών, είναι μια επικίνδυνη κλιμάκωση», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ σε δήλωση. 
 
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς κήρυξε τριήμερο πένθος και ακύρωσε τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο Αμμάν, σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους. 

.
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας