Oι στρατιωτικοί του Μηχανικού, δηλωνουν εξαγριωμενοι, διότι ενώ ήταν πανέτοιμοι με κάθε είδους μηχάνημα να επέμβουν αμέσως και να ενισχύσουν τα αντιπλημμυρικά, να στρεψουν τη ροή των χειμμάρων ώστε να σωθούν ζωές,τους κρατούσαν μέσα και απραγους ❗ _ Ο Θυμωμένος Έλληνας



Oι στρατιωτικοί του Μηχανικού, δηλωνουν εξαγριωμενοι, διότι ενώ ήταν πανέτοιμοι με κάθε είδους μηχάνημα να επέμβουν αμέσως και να ενισχύσουν τα αντιπλημμυρικά, να στρεψουν τη ροή των χειμμάρων ώστε να σωθούν ζωές,
τους κρατούσαν μέσα και απραγους, και αφ'οτου καταστράφηκε ο Βόλος και πλημμύρισε ο κάμπος, τους έκαναν  ενημέρωση για να βγουν έξω.

Οταν δλδ το Μηχανικό, δεν μπορουσε πλεον να κάνει και πολλά, παρά μόνον να μαζέψει ερείπια.

Τρέμουν να βλέπουν τον στρατό να είναι δίπλα στον λαό, να τον σώζει, και η ΑΓΑΠΗ και η ΕΚΤΙΜΗΣΗ του λαού προς τα στρατευμενα παιδιά του να ανεβαίνει στα ύψη, ενώ για τους πωλητικούς και τα κανάλια, αντί εκτίμησης... να υπαρχει ΑΗΔΙΑ.

Το Μηχανικό Σωμα του στρατού, μόλις πριν 2 μερες, έστησε και παρέδωσε σε λειτουργία μια σιδερένια γέφυρα Βailey, με την οποία έβγαλε από την απομόνωση όλο το Νότιο Πήλιο.
Έδωσαν λύση σε 1 ΜΕΡΑ!!! 
χωρίς γραφειοκρατία, 
χωρίς διαγωνισμους, 
χωρίς μιζες, 
χωρίς να φάνε οι "καρχαρίες" των μεγάλων τεχνικών εταιριών,
χωρίς ο Ελληνικός λαός να πληρώσει τίποτε.!!

Όλος ο δρόμος Μηλίνας - Τρικερίου είναι έργο της παλιάς ΜΟΜΑ του στρατού. 

Τον άνοιξαν μέτρο - μέτρο με δυναμίτες λόγω του βραχώδους εδάφους και σήμερα, είναι το καλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου του Πηλίου, διότι δεν έγινε πρόχειρη δουλειά για να φάει και ο νομάρχης, ή ο υπουργός.

Γι αυτό οι Μητσοτάκηδες και οι Σιμιτηδες, έπρεπε να καταργήσουν την θρυλική ΜΟΜΑ του στρατού, που έφτιαχνε δρόμους σε κάθε Ελληνικό χωριουδάκι, βγάζοντας το από την απομόνωση, και δουλεύοντας σκληρά και επί δεκαετίες σε όλη την Ελλάδα.

Αυτα τα παράσιτα, μισούν ό,τι ικανό, αποτελεσματικό, έντιμο και λαοφιλές έχει ο Ελληνισμός και το αποδομούν με κάθε τρόπο.

Την δική τους ΣΑΠΙΛΑ την παρουσιάζουν ως σαπίλα του Ελληνισμού, για να μας αποδομήσουν ηθικά.

Αλλά έχει η ζωή γυρίσματα. 

Στις δύσκολες ώρες, ακομη και τα παράσιτα, σε αυτές τις δυνάμεις του Ελληνισμού προσφεύγουν για να τους βρουν λύσεις.

Οδυσσέας Ελευθερόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας