Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΌΛΕΜΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ❗ - Ο Θυμωμένος Έλληνας


 Όσο το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ηγείται της εξωτερικής πολιτικής της Δύσης εναντίον της Κίνας, της Ρωσίας, της Βόρειας Κορέας, του Ιράν και του συλλογικού Παγκόσμιου Νότου, ο κόσμος θα παραμένει σε κίνδυνο πυρηνικής έκρηξης. 

Τα μεγαλύτερα προϊόντα των Ηνωμένων Πολιτειών που πωλούν τώρα σε όλο τον κόσμο είναι οι οικονομικές κυρώσεις και ο πόλεμος.
 Οι ΗΠΑ θα εμπλέξουν τους εχθρούς με τις δικές τους στρατιωτικές δυνάμεις μόνο εάν είναι αδύναμοι, κατώτεροι και στρατιωτικά διαλυμένοι. 
 Παρατηρήστε τον κατάλογο των εχθρών με τους οποίους έχει εμπλακεί το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ και το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα από το 1945, και πολλοί με τη βοήθεια των δυνάμεων του ΝΑΤΟ:
 🇰🇵 Βόρεια Κορέα 1950-1953
 🇻🇳 Βόρειο Βιετνάμ 1955-1975
 🇬🇩 Γρενάδα 1983
 🇵🇦 Παναμάς 1989-1990
 🇮🇶 Ιράκ 1990-1992
 🇧🇦 Βοσνία 1994
 🇭🇹 Αϊτή 1994-1995
 🇷🇸 Σερβία 1999
 🇦🇫 Αφγανιστάν 2001-2021
 🇮🇶 Ιράκ 2003-Σήμερα
 🇸🇴 Σομαλία 2007-Σήμερα
 🇱🇾 Λιβύη 2011
 🇸🇾 Συρία 2014-Σήμερα

 Καθώς κοιτάζετε αυτόν τον κατάλογο των αμερικανικών στρατιωτικών εμπλοκών από το 1945, βλέπετε μια ομάδα αναπτυσσόμενων, αγροτικών και πολύ φτωχών εθνών.

 Τα περισσότερα από αυτά τα έθνη εκτός του Ιράκ και της Σερβίας δεν είχαν καν βιομηχανία όπλων.
 Από τους ρυζοκαλλιεργητές του Βιετνάμ μέχρι τους κτηνοτρόφους του Αφγανιστάν, αυτά είναι τα έθνη στα οποία ο αμερικανικός στρατός έχει χτίσει την υψηλή του φήμη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 
 Όλες αυτές οι χώρες δεν είχαν ναυτικό, πολύ λίγα αεροπορικά μέσα και πολεμούσαν πάντα έναν καλά χρηματοδοτούμενο εχθρό με τη μεγαλύτερη αεροπορία και ναυτικό στον κόσμο.
 Οι Βιετναμέζοι και οι Αφγανοί πολέμησαν εναντίον των Αμερικανών με μεγάλη γενναιότητα και προκάλεσαν ζημιές στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ, αλλά χρειάστηκαν εκατομμύρια από αυτούς τους ανθρώπους να πεθάνουν πριν η Ουάσιγκτον DC βρει κάποιο νέο εγχείρημα για να διατηρήσει τη ροή των χρημάτων στο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα.

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 


 Όλοι οι αδύναμοι γελοίοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονται ότι η Ρωσία είναι αδύναμη επειδή δεν μπορούσαν να κυνηγήσουν την Ουκρανία είναι αμόρφωτοι και αδαείς.
 Η Ουκρανία είναι μια μεγάλη χώρα με πόλεμο που χρηματοδοτείται από περισσότερα από 50 διαφορετικά έθνη, χωρίς χρέωση.
 Ακόμη και τα λειτουργικά έξοδα της ουκρανικής κυβέρνησης χρηματοδοτούνται από ξένα έθνη.
 Η Ρωσία είναι ένα έθνος με ΑΕΠ 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που ανεβαίνει έναντι της Δύσης με συλλογικό ΑΕΠ 53 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Επομένως, οι Ρώσοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στρατιωτικά τους μέσα με σύνεση και ισορροπία.
 Ο ρωσικός στρατός έχει κάνει κάποια λάθη στην αρχή αυτού του πολέμου, αλλά έχει επιδείξει θαυμάσια κατά αυτού του νέου τύπου υβριδικού στρατιωτικού, οικονομικού και πολιτικού πολέμου. 
 Ο πόλεμος με μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχει επικρατήσει σε αυτόν τον πόλεμο και η Ρωσία προσαρμόζεται καλά σε αυτή τη νέα διάσταση του πολέμου.
Στην Ουκρανία, η Ρωσία πολεμά μια καλύτερα εκπαιδευμένη και καλύτερα εξοπλισμένη στρατιωτική δύναμη από ό,τι ο γιγαντιαίος στρατός των ΗΠΑ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά οι άνθρωποι κοροϊδεύουν τη Ρωσία?
 Παρόλο που οι ΗΠΑ σκότωσαν εκατομμύρια στρατιωτικούς και πολίτες στους παράλογους πολέμους τους από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, πείτε με (1) σύγκρουση στην οποία οι ΗΠΑ πέτυχαν τους αρχικούς τους στόχους μόλις εισέβαλαν.
 Κορέα? 
 Βιετνάμ?
 Αφγανιστάν?
 Ιράκ?
 Λιβύη?
 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ??? 

 Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 


 Οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν να είναι απερίσκεπτοι και ανεύθυνοι στον πόλεμο αντιπροσώπων τους στην Ουκρανία και πλησιάζουν καθημερινά στον πυρηνικό πόλεμο.
 Η ανάπτυξη πυρομαχικών διασποράς, φυσίγγια απεμπλουτισμένου ουρανίου και η παροχή πληροφοριών στους ΝΑΖΙ 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να επιτεθούν στο ρωσικό έδαφος, ωθούν συνεχώς τους Ρώσους στο χείλος του γκρεμού.

 ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 


 Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ανόητα ότι οι ΗΠΑ έχουν κάποια «ασπίδα αντιπυραυλικής άμυνας» που θα καταρρίψει κάθε πύραυλο που εισέρχεται στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ. Αλλά, θα στοιχηματίζατε τη ζωή σας και της οικογένειάς σας σε αυτό το τέχνασμα; Οι ψυχοπαθείς στην Ουάσιγκτον διεξάγουν «δεξαμενές σκέψης» εδώ και χρόνια για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιβίωσης μετά από ένα ρωσικό πυρηνικό χτύπημα στις ΗΠΑ.
Η Ρωσική τορπίλη Ποσειδών,η τορπίλη της Αποκάλυψης!


 Η στρατηγική επιβίωσης είναι:
 Οι ψυχοπαθείς στην Ουάσιγκτον πάνε στα πυρηνικά τους καταφύγια και επιβιώνουν, και ΕΣΥ και οι δικοί σου πεθαίνουν.

 Οι Ρώσοι ΘΑ κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 
 Εάν είστε πιστοποιημένος Ουκρανός hip hugger, θέλω να το ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας