𝝣𝝚𝝬𝝖𝝨𝝩𝝚 𝝤𝝩𝝞 𝝣𝝚𝝦𝝖𝝩𝝚 ‼️ Στις 16 Οκτωβρίου, η ΕΕ κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον ολοκληρωτισμό, χρησιμοποιώντας την γνωστή της τακτική. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

 𝝣𝝚𝝬𝝖𝝨𝝩𝝚 𝝤𝝩𝝞 𝝣𝝚𝝦𝝖𝝩𝝚 
• Στις 16 Οκτωβρίου, η ΕΕ κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον ολοκληρωτισμό, χρησιμοποιώντας την γνωστή της τακτική.

Με την πρόφαση πάντα της "υπεράσπισης ενός καλού σκοπού", κρύβει από την κοινή θέα τις άκρως φασιστικές & επικίνδυνες προθέσεις της, για περισσότερη ανελευθερία στα πρότυπα της κατ’ επίφαση δημοκρατικής εποχής που διανύουμε.

Σε λιγότερο από έναν μήνα λοιπόν από τώρα, θα τεθεί σε ψηφοφορία στο ευρωκοινοβούλιο πρόταση νόμου που θα επιτρέπει την μαζική και νόμιμη παρακολούθηση 𝝤𝝠𝝮𝝢 των συνομιλιών μας γραπτών και προφορικών, σε πραγματικό χρόνο!

Μετά τους νόμους που ψηφίστηκαν για την... «διασφάλιση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων», οι οποίοι επιτρέπουν την χρήση συστημάτων βιντεοεπιτήρησης και αναγνώρισης προσώπου σε δημόσιους χώρους της Γαλλίας, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η Ε.Ε. με την σειρά της, πάει ένα βήμα παρακάτω προτείνοντας και υιοθετώντας νόμους που έχουν ξεκάθαρα ελευθεροκτόνο χαρακτήρα.

Βεβαίως, είχε προηγουμένως καλλιεργήσει το έδαφος για την επιβολή ενός καθεστώτος •Μοναδικής Αλήθειας• και Πρωτοφανούς Επιτήρησης, χωρίς να ακουστεί «κιχ» απ’ όσους -και καλά- κόπτονται για την ελευθερία του λόγου, τις δημοκρατικές αξίες και τα λοιπά βαρύγδουπα, που στις μέρες μας αποδεδειγμένα έχουν καταπατηθεί.

Την τελευταία τριετία εμπεδώσαμε πως οποιαδήποτε αντίθετη άποψη, τοποθέτηση ακόμη και τεκμηριωμένα στοιχεία, που θέτουν εν αμφιβόλω το επίσημο αφήγημα που οικοδομεί την ενιαία σκέψη και διατηρεί την σιωπή των αμνών, λαμβάνεται ως παραπληροφόρηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τους ευρωπαίους τεχνοκράτες κι όσους με ζήλο τους δηλώνουν τυφλή πίστη και υπακοή.

Ας μη ξεχνάμε πως, έντονη & αυστηρότατη λογοκρισία επιβλήθηκε στην έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, με την απαγόρευση των Ρωσικών κρατικών (και όχι μόνο) μέσων που εκπέμπουν σε χώρες-μέλη, αλλά και κατά την διάρκεια της ψευτό πανδημiας, όπου όσοι αντέδρασαν, προέβαλαν αντίσταση και στάθηκαν απέναντι στην ψυχοπαθητική παράνοια που είχαν σπείρει, χαρακτηρίστηκαν ως "ψεκασμένοι", "επικίνδυνοι" και "αντικοινωνικοί"!

• Στις 25 Αυγούστου, μέσα στο θερινό νιρβάνα, άρχισε να εφαρμόζεται ο νόμος στο πλαίσιο των ψηφιακών υπηρεσιών της ΕΕ, που δίνει άνευ προηγουμένου εξουσίες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία μπορεί να επιδίδεται σε αστυνόμευση και έλεγχο των κοινωνικών δικτύων και να απαιτεί να αφαιρείται το περιεχόμενο που εκείνη θα ορίζει ως «παραπληροφόρηση»!

Οπότε προπαγάνδα & παραπληροφόρηση πλέον, μόνο από επίσημες πηγές!!!

• Στην προτεινόμενη νομοθεσία τώρα: γνωστή ως «𝗖𝗵𝗮𝘁 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹», θα καταστήσει νόμιμη την παρακολούθηση και τον έλεγχο της επικοινωνίας όλων των συνομιλιών, με την αιτιολογία της... πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών!

To 𝗖𝗵𝗮𝘁 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹, θα παραβιάζει ξεκάθαρα το προσωπικό απόρρητο καθώς θα παρακολουθεί αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο όλους τους τύπους επικοινωνίας:
• Τηλεφωνικές συνομιλίες
• Βιντεοκλήσεις
• Γραπτά ηλεκτρονικά μηνύματα
• Κάθε είδους εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων,
συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφημένων υπηρεσιών κ.τλ.

Όλα θα φιλτράρονται με λέξεις κλειδιά σε πραγματικό χρόνο και θα επισημαίνονται για περαιτέρω έλεγχο κι αν χρειαστεί θα ασκείται δίωξη.

Το ίδιο θα ισχύει για τις εικόνες και τα βίντεο που αποθηκεύονται είτε στον υπολογιστή, είτε σε cloud. Bασικά ό,τι κάνουμε με το "έξυπνο" τηλέφωνο μας!

Ολόκληρη η προσωπική μας ζωή θα είναι εκτεθειμένη απόλυτα σε κυβερνητικό έλεγχο, ανά πάσα στιγμή.

Τα Ευρωπαϊκά ΜΜ"Ε" γνωρίζοντας πολύ καλά τι μας περιμένει, συμμετέχουν στο έγκλημα αυτό με την απόλυτη συγκάλυψη όσων έρχονται, εκτελώντας πιστά τις εντολές των ναζιστών τις Ε.Ε. όπως πράττουν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας στο σκοτάδι όσους δεν έχουν ελεύθερη ενημέρωση, πράγμα που αποδεικνύει γι' ακόμα μία φορά τον σκοτεινό τους ρόλο.

• Το 𝗖𝗵𝗮𝘁 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹 θα τεθεί σε ψηφοφορία στις 16 Οκτωβρίου. Δηλαδή σε λιγότερο από έναν μήνα από τώρα. 

Επί της ουσίας πρόκειται για το αμερικανικό 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗼𝘁 𝗔𝗰𝘁, αλλά πολύ πιο ισχυρό, καθώς ο έλεγχος θα είναι υποχρεωτικός για όλες τις συνομιλίες, τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων συμπεριλαμβανομένων των:
• 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽
• 𝗩𝗶𝗯𝗲𝗿
• 𝗠𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻𝗴𝗲𝗿
• 𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝗹
• 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗴𝗿𝗮𝗺 κ.τλ.

Εάν υιοθετηθεί, κάτι που φαίνεται αρκετά πιθανό, αφού μόνο η Γερμανία και η Αυστρία έχουν δηλώσει ότι είναι αντίθετες (για τα μάτια του κόσμου) – όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας (𝗮𝗽𝗽𝗹𝗲, 𝗺𝗲𝘁𝗮, 𝘀𝗶𝗴𝗻𝗮𝗹, 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗴𝗿𝗮𝗺, 𝗴𝗼𝗼𝗴𝗹𝗲 κ.λπ.) που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη θα υποχρεούνται να αναλύουν κάθε ιδιωτικό μήνυμα, αρχείο, τηλεφωνική κλήση και διαδικτυακή αποθήκευση για περιεχόμενο CSAM (Child Sexual Abuse Material) και grooming.

Θα πρέπει επίσης να διαβιβάζουν αυτά τα μηνύματα στην αστυνομία, σχηματίζοντας ένα δίκτυο παρακολούθησης όπου οι κυβερνήσεις θα έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε φυλάσσετε στον υπολογιστή σας, δημοσιεύετε ή αποθηκεύετε στο διαδίκτυο.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, αυτή είναι άλλη μια μεγάλη απειλή για την κουρελιασμένη πια δημοκρατία στην Ευρώπη, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι πολίτες.

Όποιοι νομίζουν πως με την ακραία παρακολούθηση και με ελευθεροκτόνους νόμους, θα εξαλειφθεί η σεξουαλική κακοποίηση και το Trafficking των παιδιών, πλανώνται πλάνην οικτράν. Υπάρχει το Deep και το ιδίως το Dark Web, όπου είναι αδύνατη η οποιαδήποτε -προσπάθεια έστω- παρακολούθησης & εντοπισμού! Και όσοι ισχυρίζονται και σας λένε πως έχουν τον τρόπο να εντοπίσουν το παραμικρό εκεί μέσα, σας λένε ψέματα!!!

Το ολοένα και πιο εχθρικό προς την ελευθερία του λόγου ευρωπαϊκό περιβάλλον, απ’ άκρη σ’ άκρη στην γηραιά ήπειρο, σε συνδυασμό με την υπερβολική ενίσχυση της ασφάλειας με αληθοφανείς δικαιολογίες, δεν προμηνύουν τίποτα καλό για τις κοινωνίες των πολιτών που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

• Ενημερωτικά: Boυλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Γαλλία, κατέθεσαν τροπολογία στον νόμο για την ασφάλεια και την ρύθμιση του ψηφιακού χώρου, με στόχο την απαγόρευση της χρήσης 𝗩𝗣𝗡, ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα!

Φυσικά αυτό (απαγόρευση χρήσης 𝗩𝗣𝗡) μπορεί εύκολα να προσπεραστεί για όσους γνωρίζουν, όμως το πρόβλημα αφορά την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που είναι ήδη έρμαιο στα αρρωστημένα μυαλά του "σύγχρονου" κόσμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας