Μυστήριο του Κρεμλίνου: Ο Πούτιν υπέγραψε - Ο Σουροβίκιν απολύθηκε αφού φέρεται να πέρασε εβδομάδες σε κατ' οίκον περιορισμό ως ύποπτος συμμετοχής στο θανατηφόρο στρατιωτικό πραξικόπημα του PRIGOZHIN τον Ιούνιο.‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας.


  Από τότε που δεν κατάφερε να πείσει τους μισθοφόρους του Βάγκνερ να τερματίσουν την εξέγερση, ο Σεργκέι Σουροβίκιν, γνωστός ως Στρατηγός «Αρμαγεδδών», δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τα τέλη Ιουνίου.


Ο Ρώσος στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν απαλλάχθηκε επίσημα από τα καθήκοντά του αφού φέρεται να πέρασε εβδομάδες σε κατ' οίκον περιορισμό ως ύποπτος συμμετοχής σε θανατηφόρο στρατιωτικό πραξικόπημα τον Ιούνιο.

  Αυτή η είδηση δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον δημοσιογράφο Aleksey Venediktov, ο οποίος ανάρτησε στο Twitter το κείμενο από το προεδρικό διάταγμα με το οποίο απαλλάχθηκε ο Σουροβίκιν από τη θέση του διοικητή των Αεροπορικών και Διαστημικών Δυνάμεων.

  Ο κανονισμός δεν ήταν δημόσια διαθέσιμος.

  Πολλά κανάλια υπέρ του Κρεμλίνου στο Telegram μοιράστηκαν επίσης την είδηση ​​της απόλυσης του Σουροβίκιν,γράφοντας ότι το διάταγμα του Βλαντιμίρ Πούτιν υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα αλλά κρατείται μυστικό.

  Ο Σουροβίκιν, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτής διοικητής των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις 24 Ιουνίου όταν κινηματογραφήθηκε να παρακαλεί τη διαβόητη Ομάδα Βάγκνερ να τερματίσει μια βίαιη εξέγερση εναντίον της στρατιωτικής ελίτ της Ρωσίας.

  Σύντομα εμφανίστηκαν αναφορές ότι μπορεί να γνώριζε εκ των προτέρων την εξέγερση που ξεκίνησε από το αφεντικό του Wagner, Yevgeny Prigozhin, με τον οποίο είχε στενούς δεσμούς αφού οι δυο τους συνεργάζονταν στη Συρία.

  Ο Πριγκόζιν επαίνεσε τακτικά τον χειρισμό του πολέμου κατά της Ουκρανίας από τον Σουροβίκιν, ακόμη και όταν επέκρινε άλλους ανώτερους στρατιωτικούς διοικητές.

Έτσι λοιπόν το RIA Novosti, μετέδωσε πώς έγινε αλλαγή στην Αρχιστρατηγία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων με την απομάκρυνση του Στρατηγού Σεργκέι Σουροβίκιν καί την τοποθέτηση ως προσωρινό Αρχιστράτηγο τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Viktor Afzalov❗

Και ο τραγικός επίλογος γράφτηκε με την κατάρριψη του αεροπλάνου που μετέφερε τον PRIGOZHIN στην Αγία Πετρούπολη από την Ρωσική αεράμυνα καί την σκόπιμη δολοφονία του από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Δείτε το βίντεο της κατάρριψης στο  κανάλι 1 του θυμωμένου Έλληνα στο YouTube.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας