Έκτακτο:Το ΝΑΤΟ χτυπάει την Ρωσία!!!Ουκρανικές δυνάμεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ εξαπολύουν επιθέσεις με drone από την Εσθονία στο διεθνές αεροδρόμιο Princess Olga στην περιοχή Pskov της Δυτικής Ρωσίας, μόλις 20 μίλια από τα σύνορα με την Εσθονία!!!!( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας



 Τουλάχιστον 20 drones συμμετείχαν και εκτοξεύτηκαν από το έδαφος του ΝΑΤΟ!! 
 Έχουν αναφερθεί εκρήξεις στο διεθνές αεροδρόμιο Princess Olga στην περιοχή Pskov της Δυτικής Ρωσίας, μόλις 20 μίλια από τα σύνορα με την Εσθονία!!
 Παρατηρητές ανέφεραν ότι οι επιθέσεις έγιναν από την Εσθονία, μέλος του ΝΑΤΟ! 
 Κάτοικοι της πόλης αναφέρουν ότι αυτόματες ριπές αντιαεροπορικών πυρών ακούγονται και από το αεροδρόμιο.

 
Αναφέρθηκε ότι πάνω από 20 drones εντοπίστηκαν εκεί που εκτοξεύτηκαν από την Εσθονία! Το ΝΑΤΟ διαπράττει άμεση πολεμική ενέργεια κατά της Ρωσίας! 

 Ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι καταστράφηκαν τέσσερα μεταγωγικά αεροσκάφη II-76 που ήταν σταθμευμένα στο έδαφος! 

 Οι ρωσικές αρχές έκλεισαν τον εναέριο χώρο στην περιοχή. 

 Η Ρωσία αναφέρει ότι οι τελευταίες επιθέσεις περιλαμβάνουν drones που εκτοξεύτηκαν από την Εσθονία!!! Έρχεται 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.??
Πάνω από 100 drones αυτοκτονίας που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις στη Μόσχα και σε άλλα ρωσικά εδάφη και πόλεις! Η μεγαλύτερη επίθεση στη Ρωσία από την έναρξη του πολέμου! Η Ουκρανία πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη επίθεση με drone κατά της Ρωσίας σε αυτόν τον πόλεμο.

 6 ρωσικές πόλεις δέχθηκαν επίθεση ταυτόχρονα



Το αεροδρόμιο του Pskov πριν από την επίθεση.

 Ο Ρωσικός Στρατός ερευνά την πρόσφατη επίθεση με drone από την Εσθονία και δηλώνει ότι θα λάβει αντίμετρα για να αποτρέψει άλλη επίθεση!!

 Το Αεροδρόμιο του Pskov δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον 20 drone που πιθανώς εκτοξεύτηκαν από εδάφη του ΝΑΤΟ!!

 Η επίθεση με drones αυτοκτονίας πού έγινε την νύχτα τής 29 Αυγούστου πρός ξημερώματα 30 Αυγούστου προκάλεσε φωτιά σε δύο βαρέα μεταφορικά αεροσκάφη IL-76 και 2 άλλα να καταστραφούν!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας