Ο πρώην πιλότος της CIA Τζον Ληρ ισχυρίζεται ότι υπάρχουν 250 εκατομμύρια ανθρωποειδείς εξωγήινοι...( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Ο πρώην πιλότος της CIA Τζον Ληρ ισχυρίζεται ότι 250 εκατομμύρια ανθρωποειδείς εξωγήινοι κατοικούν στη Σελήνη

Στον κόσμο των οπαδών των UFO και των θεωρητικών συνωμοσίας, λίγες φιγούρες έχουν πυροδοτήσει τόση ίντριγκα και διαμάχη όσο ο Τζον Ληρ , πρώην πιλότος της CIA.

Πρόσφατα, ο Ληρ έδωσε μια συνέντευξη που προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή τη συνέντευξη, έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές αποκαλύψεις, που κυμαίνονται από εξωγήινη ζωή στη Σελήνη έως κυβερνητικές συνωμοσίες που κρατούν την αλήθεια κρυφή για δεκαετίες.

Τζον Ληρ
John Olsen Lear (3 Δεκεμβρίου 1942 – 29 Μαρτίου 2022)

Αποκαλύπτοντας το σεληνιακό αίνιγμα

Ένας από τους πιο εκπληκτικούς ισχυρισμούς του Ληρ αφορά τη Σελήνη, τον ουράνιο σύντροφο της Γης. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σεληνιακός γείτονάς μας δεν είναι ο άγονος βράχος που έχουμε οδηγήσει να πιστεύουμε. Αντίθετα, ο Ληρ βεβαιώνει ότι η Σελήνη φιλοξενεί 250 εκατομμύρια ανθρωποειδείς εξωγήινους.

Αυτή η αποκάλυψη και μόνο είναι αρκετή για να μείνει κανείς άφωνος, αλλά δεν τελειώνει εκεί.

Κάτω από τη Σεληνιακή επιφάνεια

Εμβαθύνοντας βαθύτερα στην εξαιρετική αφήγησή του, ο Ληρ υποστηρίζει ότι κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης βρίσκεται ένας κρυμμένος κόσμος. Περιγράφει τεράστιες αστικές περιοχές όπου κατοικούν φυλές γκρίζων εξωγήινων.

Αυτά τα υπόγεια βασίλεια δεν είναι απλώς κατοικημένα, αλλά χρησιμεύουν επίσης ως φόντο για κρυφά γενετικά πειράματα που διεξάγονται σε εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Lear's UFO Community Legacy

Το όνομα του John Lear δεν είναι νέο για όσους ακολουθούν την κοινότητα των UFO.

Υπήρξε κεντρικό πρόσωπο από τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 όταν άρχισε να αποκαλύπτει απόρρητες πληροφορίες σχετικά με εξωγήινες δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Lear ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε έρθει σε επαφή με εξωγήινα όντα ήδη από το 1953, οδηγώντας στην ανάπτυξη προηγμένων διαστημικών σκαφών που χρησιμοποιούν εξωγήινη τεχνολογία.

Η σεληνιακή συνωμοσία

Κάποιος άλλος είναι στο φεγγάρι
Από την αρχαιότητα, οι άνθρωποι μελετούσαν τη Σελήνη με το βλέμμα ενός ερευνητή, ελπίζοντας να δουν κάτι ασυνήθιστο, απόκοσμο.

Μία από τις πιο τολμηρές κατηγορίες του Lear περιστρέφεται γύρω από την υποτιθέμενη χειραγώγηση των φωτογραφιών της αποστολής Apollo από τη NASA. Ισχυρίζεται ότι η NASA επεξεργάστηκε σκόπιμα εικόνες από τις αποστολές 8, 10 και 11 για να αποκρύψει στοιχεία εξωγήινης δραστηριότητας στη Σελήνη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη και με αυτές τις αλλαγές, ορισμένες λεπτομέρειες παραμένουν ορατές. Ο Ληρ επιμένει ότι οι εικόνες αποκαλύπτουν δομές, μια χωρική βάση, υποδομές, ακόμη και έναν πυρηνικό αντιδραστήρα - όλα δείχνουν μια περίτεχνη σεληνιακή παρουσία.

Το Αίνιγμα της Τεχνολογίας Αντιβαρύτητας

Οι αποκαλύψεις του Ληρ επεκτείνονται και στη συμμετοχή της οικογένειάς του σε μυστικά τεχνολογικά προγράμματα. Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του συμμετείχε σε προγράμματα τεχνολογίας αντιβαρύτητας στα μέσα της δεκαετίας του 1950, τεχνολογία που παραμένει κρυμμένη μέχρι σήμερα.

Αυτή η μυστικότητα υπογραμμίζει το βάθος της εμπλοκής της κυβέρνησης σε εξωγήινες υποθέσεις.

Η Γη ως Κοσμική Φυλακή

Στην ίσως πιο περίπλοκη δήλωσή του, ο Lear υποστηρίζει ότι η Γη είναι, στην πραγματικότητα, μια κοσμική φυλακή.

Σύμφωνα με τη θεωρία του, ο πλανήτης μας λειτουργεί ως ένας θεσμός όπου τα άτομα πρέπει να εξυψώσουν τη συνείδησή τους για να ξεφύγουν.

Αν και αυτός ο ισχυρισμός μπορεί να φαίνεται υπερβολικά ασυνήθιστος για να τον καταλάβουμε, ο Ληρ, όπως και πολλοί άλλοι συνωμοσιολόγοι, αναγνωρίζει ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία για την τεκμηρίωση τέτοιων ιδεών είναι άπιαστα.

Συμπερασματικές Σκέψεις

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Τζον Ληρ στην πρόσφατη συνέντευξή του έχουν προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο!

Οι ισχυρισμοί του σχετικά με την εξωγήινη ζωή στη Σελήνη, τις κρατικές συγκαλύψεις και την πραγματική φύση της ίδιας της Γης δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό. Αν και πολλοί μπορεί να παραμένουν δύσπιστοι, η μακροζωία του Lear στην κοινότητα των UFO και οι συναρπαστικές οικογενειακές του σχέσεις με μυστικά τεχνολογικά προγράμματα προσθέτουν ένα ενδιαφέρον στρώμα πολυπλοκότητας στην ιστορία του.

Είτε οι ισχυρισμοί του τελικά αποδειχθούν είτε καταρρίφθηκαν, χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι το σύμπαν παραμένει ένα τεράστιο και αινιγματικό σύνορο, με πολλά μυστήρια που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

*  *  *

Must Have:  Για ένα εντυπωσιακό ταξίδι σε σεληνιακές συνωμοσίες, μην παραλείψετε το « The NASA Conspiracies » ένα βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που θα σας κρατήσει στην άκρη της θέσης σας.

*  *  *

ΕΠΟΜΕΝΟ!

Έγγραφο του WikiLeaks επιβεβαιώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψαν μια βάση εξωγήινης σελήνης

Ένα ενδιαφέρον έγγραφο έδωσε στη δημοσιότητα το WikiLeaks, το οποίο αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μια μυστική βάση στη Σελήνη. Φέρεται να καταστράφηκε αργότερα από τη Ρωσία. Πολλοί πίστευαν εδώ και χρόνια ότι κάτι άλλο ασυνήθιστο συνέβαινε από τις πρώτες μέρες της εξερεύνησης του διαστήματος.

Ο ερευνητής παραφυσικών θεμάτων Scott Waring είπε τα εξής:

«Ερευνούσα τον ιστότοπο WikiLeaks και βρήκα αυτές τις πληροφορίες σχετικά με μια μυστική σεληνιακή βάση που είχαν καταστρέψει οι Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Το καλώδιο έχει μόνο τις λεπτομέρειες του εγγράφου, αλλά όχι όλα, επειδή το έγγραφο γράφτηκε στο χέρι και δεν τοποθετήθηκε ποτέ σε ψηφιακή μορφή.»

*  *  *

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας