Η Μάχη για την Αφρική Έρχεται ‼️Θέλουν οι Αμερικανοί να καταστρέψουν τον Νίγηρα, όπως κατέστρεψαν τη Λιβύη‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας



Η γαλλοαμερικανική επιχορηγούμενη εισβολή από τις αποικιακές δυνάμεις τους ECOWAS Ο Διοικητής ζήτησε μια ομάδα 25.000 στρατιωτών για την επερχόμενη εισβολή στον Νίγηρα με τα περισσότερα στρατεύματα από τη Νιγηρία και μικρότερες μονάδες να παρέχονται από τη Σενεγάλη, το Μπενίν και την Ακτή Ελεφαντοστού Τα μέλη της ECOWAS παρέχουν στρατεύματα και εξοπλισμό!
 Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία, με στρατεύματα ήδη στον Νίγηρα, θα παράσχουν υλικοτεχνική υποστήριξη, διοίκηση και έλεγχο και άμεση πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για τη δύναμη εισβολής!

 Η μάχη για την Αφρική έρχεται!!
 Μια αντιπροσωπεία της ECOWAS θα προσπαθήσει να ταξιδέψει στον Νίγηρα αύριο - αυτό απαιτεί - την αποκατάσταση του διαλυμένου υποστηριζόμενου από τη Δύση προέδρου και κυβέρνησης στον Νίγηρα.

 Επίσης, έχει προγραμματιστεί για τις 10 Αυγούστου μια έκτακτη διάσκεψη των ηγετών της ECOWAS για την κατάσταση στον Νίγηρα. 
 Το κύριο θέμα θα είναι η έγκριση της επερχόμενης εισβολής!!

Θέλουν  οι Αμερικανοί να καταστρέψουν τον Νίγηρα, όπως κατέστρεψαν τη Λιβύη‼️ 

Πάνω η αναπτυγμένη και υπερσύγχρονη χώρα όταν την κυβερνούσε ο Καντάφι.
Κάτω  η Λιβύη με την "Αμερικανική Δημοκρατία" χωρίς τόν Καντάφι!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας