Τι υπογραφετε, οσοι παρετε τις νεες ταυτοτητες❓ ..τη καταδικη σας, φυσικα❗ - Ο Θυμωμένος Έλληνας



Από Thanos Papadopoulos 

Τι υπογραφετε, οσοι παρετε τις νεες ταυτοτητες: 
..τη καταδικη σας, φυσικα

Εξηγω:

Σύμφωνα με τα ΦΕΚ 1476Β/27-4-2018 &  
824Β/17-2-2023 που ισχύουν, τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας, θα φερουν μαγνητικη ταινια (ζώνη) μηχανικής ανάγνωσης και RFID τσιπ, στα οποία θα καταχωρούνται δεδομένα από τρίτους, απο τριτους ξαναλεω...τα οποία θα αλλάζουν και θα διαμορφωνονται κατά την διάρκεια χρήσης του πλαστικου και τα οποία ΔΕΝ θα ειναι εις γνωση, απο τον κάτοχο του εγγράφου (πολιτη).

Ωστόσο, ο ιδιος ο κατοχος (πολιτης), καλείται να υπογράψει την αποδοχη επεξεργασιας των προσωπικων του δεδομενων (απο τριτους ξαναλεω) καθως και να υπογραψει την παραλαβη του πλαστικου (έγγραφο ταυτοπροσωπιας).

Ως εκ τουτου, με την υπογραφή του κατόχου, οι πολίτες, αποδέχονται εκ των προτέρων άγνωστες μελλοντικές καταχωρήσεις δεδομενων απο τρίτους, παρέχοντας έτσι με την θέλησή τους σε αυτούς (τους τρίτους)....λευκή επιταγή ζωής. 

Παράδειγματα:

1. Αστυνομικό όργανο, σου επιβάλει στο μέλλον πρόστιμο, για παραβίαση απαγόρευσης κυκλοφορίας (λοκνταουν), για μη χρηση μάσκας, για αρνηση υποχρεωτικής ιατρικής πράξης (εμβολιο), για υπερβαση οριων του αποτύπωματος άνθρακα, κοκ

Το πρόστιμο, θα καταχωρείται αυτοματα στο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και θα το έχεις αποδεχθεί εκ των προτέρων, εφοσον η υπογραφή σου, υπάρχει επάνω σε αυτό. 

Δεν δικαιούσαι καμία διαμαρτυρία/ένσταση/ προσφυγή...γιατί με την υπογραφή σου...τους έδωσες λευκή επιταγή ζωής.

2. Οφειλες σε ΑΑΔΕ & ΔΕΚΟ, θα παρακρατούνται αυτόματα, και χωρίς να έχεις την δυνατότητα διακανονισμου πχ.να πληρώσεις ενα μέρος τους και τον άλλο μήνα το υπόλοιπο (αξιολογώντας ΕΣΥ, τις προτεραιότητες των αναγκών της ζωής σου), διοτι η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), που ρυθμιζει τη λειτουργια του πλαστικου, θα αποφασίζει γι αυτές. 

Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου, που έβαλες εκ των προτέρων, στην ταυτότητά σου.

Το υπόλοιπο ποσόν ψηφιακού νομίσματος που θα σου απομεινει για την διατροφή σου και επειδή δεν θα φτάνει για να αγοράσεις κρέας, ψωμί, τυρί, λαχανικά, φρούτα, κλπ...θα φας σκουλήκια, έντομα, συνθετικό κρέας, κλπ, υψίστης θρεπτικης αξίας, (οπως θα σου πουν), γιά τα οποία θα φτάνει το υπόλοιπό σου.

Βενζίνη... δεν θα βάλεις, να κάτσεις σπίτι σου, στ αυγά σου.

Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου, που υπάρχει στην ταυτότητά σου εκ των προτέρων, όπου ΜΟΝΟΣ σου... παραχώρησες λευκή επιταγή ζωής, σε τρίτους.

Μόνον απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου, προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή ενος αφελούς, πάνω σε ένα έγγραφο, στο οποίο είναι γραμμένα στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να διαβάσει ο υπογράφων, καταχωρουνται από τρίτους και μπορούν να αλλάζουν το έγγραφο στο μέλλον κατά τα κέφια τρίτων, με την υπογραφή του κατόχου, ο οποίος τους παρέχει συναίνεση λευκής επιταγής ζωής, και δηλώνει ότι συμφωνεί εκ των προτέρων με τις οποιες αλλαγές του εγγράφου, με το οποίο ταυτίζεται. 

Ουσιαστικά, ο κάτοχος υπογράφει ότι δέχεται τους όρους, ενός επαναπρογραμματιζόμενου από τρίτους, ψηφιακού εγγράφου, με άγνωστα στοιχεία στο μέλλον, παραδίδοντας εν λευκώ, ψυχή και σώμα και την ελεύθερη βούλησή του στα κέφια εγκληματιών, κι εκβιαστών, με πλήθος δείγματα γραφής.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, 
ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ 
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ 
ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ.

Και καπως ετσι, ανερυθριαστα, ο αρχηγός της ελλ.Αστυνομίας (ΓΕΛΑΣ), υπακούοντας στους πωλητικούς του προϊστάμενους, μαζί με τον παραιτηθεντα υπουργό προστασίας του Αλητη, παρουσίασε στους εκπροσώπους της Ιεράς Συνόδου, ως άμεμπτο δήθεν, το άνω κατάπτυστο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, χαλκεύοντας τα πλέον σιχαμερά και αισχρά δεσμά των πολιτών.

Εαν διαβαζε το κειμενο αυτο, καποιος ξενος, μη Ελληνας, θα σταματουσε ο,τι εκανε εκεινη τη στιγμη και θα εβγαινε στο δρομο, να παρει κεφαλια.

Εσεις, συνεχιστε να διαβαζετε

Ιάκωβος Τιγκας
Ilias Basakiotis
Μαρία Έλλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας