Ο Μεντβέντεφ έστειλε μια τρομακτική προειδοποίηση: "Μην παίζεις με αεροπλάνα γιατί θα είναι η τελευταία σου μέρα"‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Ο Μεντβέντεφ έστειλε μια τρομακτική προειδοποίηση: "Μην παίζεις με αεροπλάνα γιατί θα είναι η τελευταία σου μέρα"‼️
  Α, μην παίζετε με τα αεροπλάνα στην άμμο σας παιδιά, έγραψε ο Μεντβέντεφ σχολιάζοντας την απόφαση Ολλανδίας και Δανίας να μεταφέρουν μαχητικά F-16 στην Ουκρανία.  


Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολίασε τη δήλωση της Γερμανίδας υπουργού Εξωτερικών Αναλέν Μπέρμποκ, η οποία χαρακτήρισε «καλή μέρα» την απόφαση της Ολλανδίας και της Δανίας να μεταφέρουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία.  

Ο Ρώσος πολιτικός κάλεσε τους Ευρωπαίους να μην «παίζουν με αεροπλάνα», γιατί μια τέτοια «καλή μέρα» θα μπορούσε να είναι η τελευταία μέρα για την Ευρώπη.

  «Αυτή είναι μια καλή μέρα για την Ουκρανία και, φυσικά, μια καλή μέρα για την Ευρώπη», είπε ο υπουργός Εξωτερικών  πού δεν τελείωσε ούτε το λύκειο, Annalena Baerbock, σχετικά με την απόφαση παράδοσης αεροπλάνων F-16 στους αδελφούς Μπάντερ των Γερμανών Ναζί. 

 Ω, μην παίζετε με τα αεροπλάνα στην άμμο σας, παιδιά.  
Μια από τις επόμενες παρόμοιες «καλές μέρες» θα μπορούσε να είναι η τελευταία μέρα της Ευρώπης», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Telegram. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας, Λεονίντ Σλούτσκι, δήλωσε ότι τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 που σκοπεύει να στείλει η Δανία στην Ουκρανία θα παρατείνουν τη σύγκρουση και θα οδηγήσουν σε νέα θύματα. 


Το Υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανακοίνωσε προηγουμένως ότι η χώρα συμφωνεί να στείλει μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. 

 Οι συνθήκες είναι, μεταξύ άλλων, επιτυχώς επιλεγμένοι, δοκιμασμένοι και εκπαιδευμένοι Ουκρανοί στρατιώτες, καθώς και τις απαραίτητες άδειες, υποδομές και υλικοτεχνική υποστήριξη.  
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ολλανδία συμφώνησε επίσης να στείλει 42 αεροπλάνα στο Κίεβο, αλλά ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε διέψευσε αυτές τις πληροφορίες.  

Ο Σλούτσκι εκτιμά ότι «τα παιχνίδια με αεροπλάνο θα μπορούσαν να κοστίσουν πολύ», κυρίως για τους ίδιους τους Ουκρανούς.
  «Το τίμημα της παράτασης της σύγκρουσης θα είναι νέα θύματα και καταστροφές». Η νίκη είναι αναπόφευκτη για εμάς και τα F-16 καίγονται εξίσου καλά με τις «λεοπαρδάλεις» (γερμανικά τανκ)» λέει ο Σλούτσκι.

  Σημειώνει ότι ο Ζελένσκι θα αγνοήσει όλες τις δυτικές απαιτήσεις και η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες θα κάνουν τα στραβά μάτια σε όλες τις συμφωνίες όπλων.

  «Έχουμε ήδη ακούσει ότι τα όπλα και οι οβίδες του ΝΑΤΟ δεν πρέπει και δεν θα χρησιμοποιηθούν εκτός του εδάφους της Ουκρανίας, αλλά η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες προτιμούν να μην το προσέξουν αυτό», πρόσθεσε ο πρόεδρος της επιτροπής της Κρατικής Δούμας.

  Επισημαίνει ότι τα μαχητικά που μεταφέρθηκαν στο Κίεβο δεν θα βοηθήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και ότι το ίδιο το ΝΑΤΟ το αναγνωρίζει.  



«Μάλλον, αυτό θα είναι ένα είδος επίδειξης υποστήριξης προς το καθεστώς στο Κίεβο, κάποιου είδους παρηγορητικό έπαθλο μετά το φιάσκο του Ζελένσκι στη σύνοδο κορυφής της Συμμαχίας στο Βίλνιους», καταλήγει ο Σλούτσκι.

Πηγή




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας