Η Αστροπύλη της Βαγδάτης,οι Βρετανοί,ο Αδόλφος Χίτλερ,ο Χουσεΐν και ο πόλεμος του Κόλπου τών Αμερικανών❗ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

1922: 
Η Βρετανία στελνει τον εξερευνητή Wally στη Βαγδάτη, για να εξερευνήσει την αρχαία πόλη.
 Ωστοσο, αυτό που ανακαλυψε, εντέχνως αποσιωπήθηκε. Κυρίως ό,τι είχε να κάνει με ένα τεράσιο συγκρότημα από κάτω, όπου οι σημερινές εκτιμήσεις, θέλουν να στεγάζει μία.. stargate.

Γυρω της, εκτεινεται σημερα η επονομαζομενη GREEN ZONE, ακτινας 1600χλμ. 

Σημερα, αυτη η ζωνη ασφαλειας, φρουρειται τοσο απο κυβερνητικες δυναμεις οσο και απο αμερικανικες και βρετανικες δυναμεις ασφαλειας. Περιλαμβανει δε, κλειστους για τη κυκλοφορια δρομους, τα παλατια του Χουσειν, τα ορμητηρια αρκετων ιδιωτικων μισθοφορικων εταιριων που προστατευουν τα διυλιστηρια καθως και πρεσβειες χωρών. Η Green zone, δεν ειναι προσβασιμη στους ιρακινους πολιτες.

1939: 
Λιγο πριν ξεσπασει ο 
Β'ΠΠ, ο Φυρερ εκδιδει 
την Οδηγια 30, που αφορά τη συγκεντρωση ιστορικων αντικειμενων απο ολον τον κοσμο και τη στεγαση τους στη Germania City (Νεο Βερολινο), που σχεδιαζει για κεινον, ο αρχιτεκτονας Αλμπερτ Σπέερ..

Κατοπιν διαταγης του, 
μια αντιπροσωπεια των Ναζι φτανει στη Βαγδατη, με το προσχημα να προσφερει βοηθεια στον απελευθερωτικο αγωνα των Ιρακινων, εναντιον των Αγγλων. (Σημ. οι Αγγλοι βρισκονταν ηδη στη Βαγδατη για τον ιδιο λογο).

Ο στοχος του Χιτλερ, ηταν η ευρεση της Αστροπυλης και ο ελεγχος της. Δεν τα καταφερε...

1985-2006: 
Ο Σαντάμ Χουσειν, αρχιζει παραδοξως να αναφερεται στο πρόσωπό του, ως ο "νέος Ναβουχοδονόσορας" κανοντας ευθύ παραλληλισμό με τον Ναβουχοδονόσορα Β',  ιστορικο Βασιλιά της Βαβυλώνας, ο οποιος εγινε διάσημος, για την επέκταση του κράτους του προς τη Δύση, κυρίως, όμως γιατί πολιόρκησε δυο φορές την Ιερουσαλήμ, ενώ τη δεύτερη την κατέστρεψε καίγοντας τον ναό του Σολομώντα, με τα μυστηριώδη “Εξωγήινα Αντικείμενα” που λέγεται ότι κρύβονταν εκεί.

Ολοι υπεθεσαν πως ο Σαντάμ Χουσείν είχε τρελαθεί και πίστευε ότι ο ιδιος, ήταν η μετενσάρκωση του Ναβουχοδονόσορα. 
Έτσι, όταν έκανε ανοικοδόμηση της σύγχρονης Βαβυλώνας, 
τα τούβλα έγραφαν το όνομά του επάνω, με την εξής επιγραφή: 
"Κτίστηκε από τον Σαντάμ Χουσέιν, υιό του Ναβουχοδονόσορα, για την δόξα του Ιράκ"

Το λαθος του Χουσειν, ηταν πως διέταξε την αποκατάσταση του μεγάλου Ζιγκουράτ, μετατρέποντας απο ναό..σε φρούριο. 

Κάπως έτσι, τα τσακαλια της CIA και της NASA, μυριστηκαν οτι ο Χουσειν γνωριζει για την υπαρξη της Αστροπυλης και θελησαν να τον προλαβουν, πριν τη θεσει υπο τον ελεγχό του.

2003: 
Ο πραγματικός σκοπός της επίθεσης των Αμερικάνων το 2003 στο Ιράκ, ήταν : 

α) να αφαιρέσουν τα υπολείμματα της καταγωγής των Ανουνάκι, από τα χερια διαφόρων μαυραγοριτών, με τους οποιους ειχε δοσοληψιες ο Σαντάμ Χουσεΐν πουλώντας τους τεχνολογίες, όπως της Αστροπύλης...οπότε η ελίτ ειχε αρχίσει να ανησυχεί για αποκαλύψεις

β) να βρουν την Ιρακινη Αστροπυλη, να την αποσυναρμολογησουν και να την μεταφερουν κομματι κομματι στις ΗΠΑ.

Για του λογου το αληθες, τα αμερικανικά στρατεύματα παρέμειναν στο Ιρακ για περισσότερο από μια δεκαετία, πολύ μετά την ανατροπή του Χουσεΐν. 
Τοσος ηταν ο χρόνος, που τους πήρε για να αποσυναρμολογησουν την Αστροπύλη και να την στείλουν στις ΗΠΑ...

Σημερα:
Η Ιρακινή Αστροπύλη βρίσκονταν κάτω από την αρχαία Σουμεριακή πόλη Ουρ (Ur) , όπου ήταν ο μεγαλύτερος ναός των Σουμερίων, γνωστος και ως "Το μεγάλο Ζιγκουράτ" . 

Τοσο πολυ ηθελαν οι Αμερικανοι την Αστροπυλη, ωστε εξαπελυσαν 400 συνεχείς πυραυλικές επιθέσεις στο ιδιο σημειο, κατα τον Πόλεμο του Κόλπου.



Από Thanos Papadopoulos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας