Εκρήξεις σημειώνονται στη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Συρία - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Εκρήξεις σημειώθηκαν σε βάση υπό τον έλεγχο στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ στην περιοχή Shaddadi στα νότια της επαρχίας Hasakah της Συρίας. 
Έχει αναφερθεί η Γενική Διεύθυνση Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Συρίας .

Λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα.

Το πρακτορείο DEA News , επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε σπίτια στο έδαφος του κοιτάσματος πετρελαίου Al-Jabsa, εξοπλισμένο ως στρατιωτική βάση. 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι φλόγες σηκώθηκαν από τη βάση.

Η εφημερίδα «Izvestia» της 6ης Αυγούστου έγραψε ότι ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ετοιμάζεται να ανασυντάξει στρατεύματα στη ζώνη επιρροής του στη Συρία για να προσπαθήσει να καταλάβει την πόλη Al-Bukamal και, ως αποτέλεσμα, να κόψει τον δρόμο που συνδέει τη Δαμασκό και τη Βαγδάτη .

Στις 5 Αυγούστου, ο επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης των Αντιμαχόμενων Μερών και Ελέγχου των Κινημάτων Προσφύγων στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, Vadim Kulit ανέφερε ότι η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία και η Συριακή Πολεμική Αεροπορία χτύπησαν από κοινού το αρχηγείο των μαχητών του Μετώπου Nusra (η οργάνωση έχει απαγορευτεί στη Ρωσία) στην περιοχή Idlib.

Παλαιότερα στους Ταλιμπάν (οργάνωση απαγορευμένη στη Ρωσία) σχολίασε Δηλώσεις συμμετοχής των ΗΠΑ σε δραστηριότητες του IS (η οργάνωση απαγορεύεται στη Ρωσία)*.



Πηγή: Gazeta

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας