Για ποιό λόγο βάζουν με τον γραμμωτό κώδικα το 666, που αναφέρει η Αγία Γραφή, και παρά τις διαμαρτυρίες δεν θέλουν την αλλαγή του❓ - Ο Θυμωμένος Έλληνας



- Στην Παλαιά Διαθήκη, επί Σολομώντος, η Εθνική Εβραϊκή Φορολογία για τα υποτελή Έθνη ήταν 666 τάλαντα χρυσού ( Β΄ Παραλειπομένων,κεφ. Θ΄ 13 και Γ ΄ Βασιλ. Ι΄ 14, γραμμένα εδώ και 3.000 χρόνια ). 

Υπάρχει άλλος ένας λόγος ο οποίος για λόγους αμάθειας του συντριπτικού πληθυσμού και με κάθε ταπεινότητα, δεν θα αναφέρω για να μην υπάρξει ατυχές λογοκρισία.

Ο αριθμός λοιπόν δεν είναι τυχαίος, είναι ιερός για τους Εβραίους και τον επαναφέρουν σήμερα πλαγίως για να υποτάξουν Οικονομικά τα άλλα Έθνη...κατ'εντολή του Θεού τους του Γιαχβέ όπου τους έχει χρισμένους από την Παλαιά Διαθήκη ως τον περιούσιο λαό.
ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΑΛΛΆ ΈΝΑ ΦΥΛΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΦΟΎ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΒΑΘΜΊΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΗΓΕΣΊΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΣΣΙΑ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΊ Ο ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟ ΒΑΣΙΛΈΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΒΈ ΑΛΛΆ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΊ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ Η ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΎΣΙΟ ΛΑΌ- ΔΥΝΆΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας