450 κιλά εκρηκτικών μετέφερε το drone των Ουκρανών που χτύπησε ρωσικό τάνκερ στη Μαύρη Θάλασσα! Ρωσία: "Έρχονται σκληρά αντίποινα"( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Ουκρανία: 450 κιλά εκρηκτικών στo drone που χτύπησε ρωσικό δεξαμενόπλοιο
450 κιλά εκρηκτικών μετέφερε το ουκρανικό ναυτικό drone που «χτύπησε» το ρωσικό πετρελαϊκό τάνκερ Sig, στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ρωσικό τάνκερ μετέφερε καύσιμα για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι η επίθεση κατά του ρωσικού τάνκερ ήταν μία κοινή επιχείρηση μεταξύ των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας και του ναυτικού της χώρας που πραγματοποιήθηκε στα ουκρανικά χωρικά ύδατα.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Θαλάσσιων και Ποτάμιων Μεταφορών της Ρωσίας δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκαν θύματα και ότι το Sig δεν μετέφερε πετρέλαιο όταν το drone συνετρίβη στο πλοίο. Ουκρανοί αξιωματούχοι, ωστόσο, δήλωσαν ότι κάποιο πλήρωμα τραυματίστηκε και ότι το τάνκερ μετέφερε καύσιμα για τον ρωσικό στρατό. Στο τάνκερ επέβαιναν την ώρα της επίθεσης 11 μέλη του πληρώματος.

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass επικαλούμενο έναν αξιωματούχο από το περιφερειακό Κέντρο Συντονισμού Ναυτικής Διάσωσης (MRCC) της χώρας είπε ότι δύο ρυμουλκά είχαν ήδη φτάσει στο σημείο της επίθεσης - ακριβώς νότια του στενού του Κερτς.«Το μηχανοστάσιο υπέστη ζημιές. Όχι πολύ, αλλά υπέστη ζημιές», είπε ο αξιωματούχος.

Το χτύπημα στο Sig ήρθε λίγες ώρες αφότου ουκρανικά θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη στόχευσαν μια μεγάλη ναυτική βάση στο Ναβαροσίσκ, μια παράκτια πόλη στη Μαύρη Θάλασσα που φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Ρωσίας σε όγκο φορτίου. Παρά το γεγονός πως δημοσιεύτηκαν εικόνες που ήθελαν το ρωσικό αποβατικό σκάφος, να έχει χτυπηθεί το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν αναφέρθηκε σε ζημιές.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας