Ρώσος οικονομολόγος Sergey Glazyev : Η Ρωσία μπορεί να «θάψει» το δολάριο και ιδού πώς - Ο Θυμωμένος Έλληνας


  Η Ρωσία θα μπορούσε να ξεκινήσει τη δημιουργία ενός νέου νομίσματος που θα υποστηρίζεται από κρίσιμα εμπορεύματα. Ο Ρώσος οικονομολόγος Sergey Glazyev μίλησε σχετικά στο κανάλι του "Telegram".  
Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα νομισματική μονάδα θα μπορούσε να εισαχθεί πρώτα στο πλαίσιο του εμπορίου μεταξύ των μελών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Όπως εξήγησε ο ειδικός, αυτή τη στιγμή όλες οι χώρες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ένωση, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, παραδίδουν στην παγκόσμια αγορά περίπου 20 κατηγορίες πολύ σημαντικών αγαθών για όλες τις χώρες του πλανήτη.

  Το νέο νόμισμα μπορεί να εξασφαλιστεί ακριβώς με την παραγωγή τους.  Δεν είναι μόνο τα προϊόντα, αλλά και οι πόροι.  
Όλες οι άλλες χώρες του κόσμου θα αναγκαστούν να συναλλάσσονται μαζί μας μόνο σε αυτό το νόμισμα, τουλάχιστον σε μέρος αυτών των αγαθών.  Επομένως, σύμφωνα με τον Glazyev, η χρήση μιας τέτοιας νομισματικής μονάδας θα μπορούσε να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εμφάνιση ενός τέτοιου νομίσματος, που υποστηρίζεται από πραγματικά περιουσιακά στοιχεία, θα έφερνε το τελευταίο συντριπτικό πλήγμα στη θέση του δολαρίου, από την οποία πολλές χώρες του πλανήτη θα ήταν ευτυχείς να απαλλαγούν και να στραφούν σε ένα νέο σκληρό νόμισμα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας