Η CIA μεταφέρει Κούρδους από τη Συρία στην Ουκρανία και πρώην Αφγανούς πιλότους λόγο της αποτυχίας Μπαϊντεν στο Ουκρανικό Μετωπο - Ο πόλεμος μόλις αρχίζει‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Η CIA μεταφέρει Κούρδους από τη Συρία στην Ουκρανία - Ο πόλεμος μόλις αρχίζει‼️

   Η CIA ασχολείται με τη στρατολόγηση Κούρδων μαχητών προς το συμφέρον του ουκρανικού στρατού. Αυτό έρχεται υπό το φως των ατυχών εξελίξεων στην Ουκρανία για τον Τζο Μπάιντεν. 

Η CIA προσπαθεί να αυξήσει τον όγκο στρατολόγησης όσων θέλουν να πολεμήσουν στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Όπως αναφέρει η στρατιωτική-διπλωματική πηγή του RIA «Novosti» στη Δαμασκό.


Αυτό συμβαίνει υπό το πρίσμα της ανεπιτυχούς πορείας της σύγκρουσης στο έδαφος της Ουκρανίας για τη διοίκηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

   Διεξάγονται διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της κουρδικής μονάδας αυτοάμυνας (YPG) και σεΐχηδες αρκετών αραβικών φατριών. 

Στους μαχητές προσφέρονται περίπου δύο χιλιάδες δολάρια το μήνα.

   Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τη βάση At-Tanf στη Συρία για να εκπαιδεύσουν μαχητές με στόχο να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία. 


Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, μέλη του κουρδικού YPG πολεμούν στην Ουκρανία από την άνοιξη του 2022. Από το 2014 αποκτούν εμπειρία στον ένοπλο αγώνα κατά του ISIS. Σύμφωνα με την Τουρκία, το YPG, καθώς και το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν.


Είναι τρομοκρατικές οργανώσεις.  Σύμφωνα με δυτικούς εμπειρογνώμονες, μπορεί να υπάρχουν από μία έως δύο χιλιάδες μέλη του YPG στην Ουκρανία.


   Οι ΗΠΑ στρατολογούν ενεργά ξένους υπηκόους για να συμμετάσχουν στην ουκρανική σύγκρουση.

ΑΦΓΑΝΟΊ ΠΡΏΗΝ ΠΙΛΌΤΟΙ ΣΤΈΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ.

Η ανάγκη πρόσληψης Αφγανών πιλότων εξηγείται από το γεγονός ότι το καταρτισμένο πτητικό προσωπικό των αεροσκαφών MiG-29, Su-27 και Su-25 του ουκρανικού στρατού έχει ουσιαστικά εξαλειφθεί.

 Πρόκειται για πιλότους πού έφυγαν από το Αφγανιστάν τον Αύγουστο του 2021 μαζί με τις στρατιωτικές δυνάμεις τών ΗΠΑ


Το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε ότι το Πεντάγωνο στην Καλιφόρνια εκπαίδευε πρώην Αφγανούς πιλότους με στόχο να τους στείλει μέσω Πολωνίας στην Ουκρανία.

   Έγινε λόγος για πιλότους που έφυγαν από τη χώρα μαζί με στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2021. 



Ο Θυμωμένος Έλληνας συγκέντρωσε τις πληροφορίες τού άρθρου απόΕΔΏ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας