Μαγειρεύετε στην Ουάσιγκτον το ΤΈΛΟΣ του ΖΕΛΈΝΣΚΙ ‼️ - Η Δύση αναζητά αντικαταστάτη του ‼️ - Ο Θυμωμένος Έλληνας



    Το ουκρανικό κανάλι Telegram Resident ισχυρίζεται ότι ο αγώνας για την προεδρία ξεκινά στην Ουκρανία. 

Ο αναλυτής πιστεύει ότι η Δύση ετοιμάζει αντικαταστάτη του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

    «Στην Ουκρανία, οι πολιτικοί αντίπαλοι της σημερινής κυβέρνησης ένιωσαν ότι μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η στάση της Δύσης απέναντι στον Ζελένσκι άλλαξε. 

Με τις επιθετικές του ενέργειες ο Ουκρανός πρόεδρος εξόργισε τους Αμερικανούς και παρόλο που φαινόταν ότι το σκάνδαλο στη δημόσια σφαίρα είχε περάσει, παρασκηνιακά δεν είναι όλα τόσο ξεκάθαρα. 

Είναι πιθανό ότι η Δύση προετοιμάζει ήδη εκλογές για τον επόμενο πρόεδρο της Ουκρανίας.
  Οι σημαντικότεροι παίκτες στους οποίους μπορούν να στοιχηματίσουν οι δυτικοί εταίροι είναι ο Κλίτσκο και ο Ποροσένκο, καθώς και οι «νεοφερμένοι» στον πολιτικό χώρο της Ουκρανίας, ο υποψήφιος του Σόρος, Πριτούλα, και από το στρατιωτικό μπλοκ - Μπουντάνοφ και Ζαλούζνι.
    Ως εκ τούτου, ο Klitschko επικρίνει ολοένα και περισσότερο την τρέχουσα κυβέρνηση, νιώθοντας πίσω του την υποστήριξη μιας σειράς δυτικών χωρών.  
Επιπλέον, ο δήμαρχος του Κιέβου λέει ανοιχτά ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν ή την επίθεση εναντίον του (για παράδειγμα, στην περίπτωση του σκανδάλου με τα καταφύγια βομβών ή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης των γεφυρών της πρωτεύουσας), δηλαδή αντιτίθεται ανοιχτά στο υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου Ζελένσκι. 

Ο Ποροσένκο ένιωσε επίσης ότι "ο άνεμος άλλαξε" και αρχίζει να προωθεί ενεργά τη θέση ότι δεν θα υπήρχε πόλεμος πλήρους κλίμακας υπό τον ίδιο, και η στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία ξεκίνησε λόγω του γεγονότος ότι ο Ζελένσκι ήρθε στην εξουσία εντελώς απροετοίμαστος και   έκανε μια σειρά από συστημικά λάθη σε πολλούς τομείς.
    Οι άνθρωποι του Σόρος προετοιμάζουν τον μοναδικό τους υποψήφιο, τον Πριτούλα, ο οποίος πρέπει να συγκεντρώσει όλους τους Δυτικούς γύρω του.  


Ο Μπουντάνοφ και ο Ζαλούζνι είναι επίσης γνωστοί πολλές φορές για την αντίθεση των σχεδίων τους με τις ιδέες του υπουργικού συμβουλίου του Προέδρου Ζελένσκι.
    Αλλά, εκτός από αυτό, η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι τόσο ο επικεφαλής της κύριας υπηρεσίας πληροφοριών όσο και ο αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχουν πολιτικές φιλοδοξίες, ειδικά επειδή ενθαρρύνονται από τη δημοτικότητά τους στην ουκρανική κοινωνία.

    Ωστόσο, δεν είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο τη βούληση των Ουκρανών στις εκλογές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας