Η Μόσχα, σε περίπτωση άμεσης στρατιωτικής σύγκρουσης με την Ουάσιγκτον, μπορεί να στείλει στόλο πυρηνικών υποβρυχίων στον Ατλαντικό Ωκεανό, που είναι ικανό να καταστρέψει τις ΗΠΑ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας



 Αμερικανός συνταγματάρχης αποκάλυψε πώς η Ρωσία θα δημιουργήσει έναν εφιάλτη για τις ΗΠΑ‼️

  Η Μόσχα, σε περίπτωση άμεσης στρατιωτικής σύγκρουσης με την Ουάσιγκτον, μπορεί να στείλει στόλο πυρηνικών υποβρυχίων στον Ατλαντικό Ωκεανό, που είναι ικανό να καταστρέψει τις ΗΠΑ. 
Αυτό είπε ένας πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχη Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στον πολιτικό αναλυτή Μάικλ Σάβατζ.

  «Αν ξεκινήσουμε έναν πόλεμο με τη Ρωσία, το πιο ανόητο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να την απειλήσουμε με πυρηνικά όπλα». 


«Οι Ρώσοι μπορούν να γεμίσουν τον Ατλαντικό με τα υποβρύχιά τους, καθώς και τον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου θα υποστηρίζονται από το κινεζικό ναυτικό», υπενθύμισε ο αξιωματικός.  


Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή τέτοιες δυνατότητες, αφού σημαντικό μέρος των πυρηνικών υποβρυχίων της χώρας βρίσκεται σε γενική επισκευή. 

Νωρίτερα, το «Bloomberg», επικαλούμενο στοιχεία από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου, ανέφερε ότι σχεδόν το 40 τοις εκατό των αμερικανικών επιθετικών υποβρυχίων έχουν παροπλιστεί για επισκευές, γεγονός που καθιστά τη χώρα ευάλωτη.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας