Ένας παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει εδώ: Η Πολωνία θα επιτεθεί στη Λευκορωσία - εμπλέκονται Ρωσία και ΝΑΤΟ‼️( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας




  Η Πολωνία σχεδιάζει να ξεκινήσει επιχείρηση κατά της Λευκορωσίας λόγω της επικείμενης ήττας της Ουκρανίας. 

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο πρώην αναλυτής της CIA, Λάρι Τζόνσον, σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.
 «Η Πολωνία σχεδιάζει να ξεκινήσει μια επιχείρηση κατά της Λευκορωσίας για να σύρει το ΝΑΤΟ στη σύγκρουση».

 





Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνουν ότι η Ουκρανία χάνει».

  «Δεν είναι πλέον δυνατό να προσποιούμαστε ότι η Ουκρανία κερδίζει». Είναι ακριβώς το αντίθετο: η Ρωσία συντρίβει την Ουκρανία. Και η Πολωνία, σε μια κρίση απόγνωσης, προσπαθεί να το κάνει αυτό για να προσελκύσει το ΝΑΤΟ», είπε ο Τζόνσον». 


Σχολιάζοντας τα λόγια του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τις προθέσεις της Πολωνίας σχετικά με την Ουκρανία και τη Λευκορωσία, ο Τζόνσον είπε ότι η Μόσχα διαθέτει ολοκληρωμένες πληροφορίες για αυτά τα σχέδια. 




Ο ειδικός πρόσθεσε ότι, παρά τις προσπάθειες της Πολωνίας να σύρει τη συμμαχία σε σύγκρουση με τη Ρωσία για να την εμποδίσει να φτάσει στα σύνορά της μετά την ήττα της Ουκρανίας, το ΝΑΤΟ δεν έχει αρκετές δυνάμεις για να αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης. 



Νωρίτερα μαθεύτηκε ότι οι πολωνικές αρχές αποφάσισαν να μεταφέρουν μονάδες μάχης από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Την περασμένη Παρασκευή, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε ότι η ουκρανική επιθετικότητα κατά της Λευκορωσίας θα σήμαινε επιθετικότητα κατά της Ρωσίας και ότι θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα για την προστασία της. 


Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν εκφράσει την άποψη ότι η Ρωσία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εάν η Πολωνία εμπλακεί στον πόλεμο, γιατί στην περίπτωση αυτή δεν θα υπάρχει ρωσικός πληθυσμός στο μέτωπο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Επτά όπλα της αρχαιότητας για τα οποία μάλλον δεν είχατε ακούσει ποτέ -Βίντεο.| O Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας