Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ουκρανία για να ανακτήσουν τη χαμένη παγκόσμια κυριαρχία τους, δήλωσε ο Αμερικανός συντηρητικός αρθρογράφος Andrew J. Bacevich - Ο Θυμωμένος Έλληνας



Στις ΗΠΑ αποκάλυψαν τα πραγματικά τους σχέδια για την Ουκρανία‼️
  Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ουκρανία για να ανακτήσουν τη χαμένη παγκόσμια κυριαρχία τους, δήλωσε ο Αμερικανός συντηρητικός αρθρογράφος Andrew J. Bacevich.

  «Η πραγματική μοίρα της ίδιας της Ουκρανίας εμφανίζεται ως κάτι δευτερεύουσας σημασίας».  

Το πραγματικό καθήκον είναι να αναβιώσει τις υπονομευμένες φιλοδοξίες της Αμερικής για παγκόσμια ανωτερότητα», έγραψε.

  Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, οι ΗΠΑ θέλουν να γίνουν η μόνη υπερδύναμη, αγνοώντας τους παράγοντες που υποδηλώνουν την ανάδυση ενός πολυπολικού κόσμου. 

«Με αυτόν τον τρόπο, η Ουκρανία θα χρησιμεύσει ως ένα είδος προτύπου, καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα ασκήσουν επιρροή χιλιάδες μίλια μακριά από την ίδια την Ευρώπη», κατέληξε ο Bacevich.

  Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε θεμελιώδεις αλλαγές στην παγκόσμια σκηνή. 


Σύμφωνα με τον ίδιο, όλο και περισσότερες χώρες ακολουθούν μια πορεία προς την ενίσχυση της εθνικής κυριαρχίας, οδηγώντας μια ανεξάρτητη, ανεξάρτητη εσωτερική και εξωτερική πολιτική και τηρώντας το δικό τους μοντέλο ανάπτυξης. 

Όσοι πρεσβεύουν τη μονοπολικότητα «πυροβολούνται στα πόδια» γιατί αναγκάζονται να υπακούσουν στις επιταγές, τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

" Έφυγε" ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας συνθέτης , Βαγγέλης Παπαθανασίου . - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας