UPDATE Πούτιν προς στασιαστές: ”καταθέστε τα όπλα δεν έχετε άλλη επιλογή. Δεν θα επιτρέψω εμφύλιο στη Ρωσία.” O Πριγκόζιν ταμπουρώθηκε στο Ροστόφ και στέλνει τελεσίγραφο στη Μόσχα. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ Ρώσικα αεροπλάνα χτυπούν τους Wagner που κατευθύνονται προς Μόσχα!!! 2ος Μιλόσεβιτς δεν θα υπάρξει. ΒΊΝΤΕΟ - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απεύθυνε δραματικό όσο κι αποφασιστικό διάγγελμα στις 24/06/2023 προς τους πολίτες της Ρωσίας επ’ αφορμή της ανταρσίας που είναι σ΄εξέλιξη από πλευράς του επικεφαλή των Wagner του Πριγκόζιν. Ζήτησε από στασιαστές να καταθέσουν τα όπλα ότι δεν έχουν άλλη επιλογή ότι προέβησαν σε εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδας. Οι αρχές δεν θα επιτρέψουν να επαναληφθεί μια διάσπαση στη Ρωσία και θα προστατεύσουν τον λαό, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε ομιλία του προς τους Ρώσους. Χαρακτήρισε προδότες και υποχείρια ξένων συμφερόντων όσους σήκωσαν όπλα προς την πλευρά συντρόφων τους, υπερασπιστών της πατρίδας.


O Πριγκόζιν ταμπουρώθηκε στο Ροστόφ και στέλνει τελεσίγραφο στη Μόσχα. Ισχυρίζεται ότι έχει πάρει τον έλεγχο των στρατιωτικών μονάδων στο Ροστόφ.Και ο Πούτιν παραδέχθηκε ότι έχουν αποκλειστεί είναι υπό μπλόκο οι πολιτικές, στρατιωτικές και διοικητικές υπηρεσίες του Ροστόφ.

Ο τελευταίος πειρασμός..

Ρώσικα αεροπλάνα χτυπούν τους Wagner τα κονβόι τους που κατευθύνονται προς Μόσχα!!! Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στο VoronezhΕλικόπτερο Κa 52 ρώσικο επιτέθηκε σε βάση που ελέγχουν οι Βάγκνερ στο Βορονέζ.


Ο αρχηγός της Wagner ο Yevgeny Prigojine λέει ότι είναι «έτοιμος να πεθάνει» και ανακοινώνει ότι έχει πάρει τον έλεγχο των στρατιωτικών χώρων του ρωσικού στρατού στην πόλη Ροστόφ, ένα βασικό κέντρο για τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία.Από τα ξημερώματα τεθωρακισμένα της Βάγκνερ έχουν αποκλείσει την τοπική διοίκηση του στρατού στο Ροστόφ και το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης, με τον επικεφαλής τους Πριγκόζιν να χαρακτηρίζει “πορεία δικαιοσύνης” την ενέργειά του όχι απόπειρα πραξικοπήματος.


Στη Μόσχα ιδρύθηκε το «καθεστώς της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης».
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταγγέλλει μια «προδοσία», «μια πισώπλατη μαχαιριά» και βεβαιώνει ότι δεν θα «αφήσει» να γίνει «εμφύλιος πόλεμος» στη Ρωσία..

Ο Πρόεδρος υπενθύμισε το πλήγμα που είχε προκληθεί στη Ρωσία το 1917, όταν η χώρα διεξήγαγε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί ξανά, θα προστατεύσουμε τόσο τον λαό μας όσο και το κράτος μας από οποιεσδήποτε απειλές», τόνισε ο Πούτιν.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στην ομιλία του ότι, ως πολίτης της Ρωσίας, θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τη χώρα.
«Ως Πρόεδρος της Ρωσίας και Ανώτατος Διοικητής, ως πολίτης της Ρωσίας, θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τη χώρα, να προστατεύσω τη συνταγματική τάξη, τις ζωές, την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών», είπε.
Ο Πούτιν απηύθυνε έκκληση σε όσους ωθήθηκαν στον δρόμο της ένοπλης εξέγερσης
10:14
Ο Αρχηγός του Κράτους σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν λάβει τις απαραίτητες εντολές και πλέον εισάγονται πρόσθετα αντιτρομοκρατικά μέτρα στη Μόσχα, στην περιοχή της Μόσχας και σε πολλές άλλες περιοχές.


“Θα ληφθούν επίσης αποφασιστικές ενέργειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στο Ροστόφ-ον-Ντον. Παραμένει δύσκολο, το έργο των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών είναι πράγματι μπλοκαρισμένο”, είπε.

Μας εξωθούν να ηττηθούμε και να παραδοθούμε…πλήγμα για τη Ρωσία, τον λαό μας…οι ενέργειές μας θα είναι σκληρές…όποιος έχει ακολουθήσει συνειδητά αυτόν τον δρόμο θα αντιμετωπίσει άμεση τιμωρία… …όλα τα τμήματα έλαβαν οδηγίες … επιπρόσθετα αντιτρομοκρατικά μέτρα εισάγονται στις περιοχές και στη Μόσχα … η λειτουργία των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στο Ροστόφ είναι δύσκολη.

Ως πολίτης θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το Σύνταγμα και τον λαό.

Αυτοί που ξεκίνησαν την ανταρσία πρόδωσαν τη Ρωσία και θα λογοδοτήσουν

Η μόνη σωστή επιλογή είναι να καταθέσουν τα όπλα»

«Κάνω έκκληση στους πολίτες της Ρωσίας, στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και στις ειδικές υπηρεσίες, στους στρατιώτες και τους διοικητές που τώρα πολεμούν στις θέσεις μάχης τους, αποκρούοντας εχθρικές επιθέσεις και το κάνουν ηρωικά. Σήμερα μίλησα για άλλη μια φορά με τους διοικητές όλων των κατευθύνσεων. Απευθύνω επίσης έκκληση σε όσους παρασύρθηκαν σε μια εγκληματική περιπέτεια με δόλο ή απειλές, ωθήθηκαν στον δρόμο ενός σοβαρού εγκλήματος – μιας ένοπλης εξέγερσης”, είπε ο Πούτιν στην ομιλία του.

“Πιστεύω ότι θα διατηρήσουμε και θα υπερασπιστούμε ό,τι είναι αγαπητό και ιερό για εμάς. Μαζί με την πατρίδα μας, θα ξεπεράσουμε τις όποιες δοκιμασίες και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί”, είπε ο Πούτιν στην ομιλία του.

Ο Prigozhin στο Ροστόφ

Ο Prigozhin δήλωσε ότι κονβόι Βάγκνερ κινούνταν προς το Ροστόφ.. O Πριγκόζιν από το Ροστόφ από το στρατιωτικό διοικητήριο του Νότου απαιτεί να πάνε επί τόπου Σοιγκού, Γερασίμοφ διαφορετικά διαμηνύει ότι θα παραμείνει εκεί με τις δυνάμεις του. Ο Evgeny Prigozhin στο Rostov είχε κάποιες διαπραγματεύσεις με Evkurov (αναπληρωτή του Shoigu),και Alekseev (αναπληρωτή του Gerasimov) που εκπροσωπούν το Υπ. Άμυνας. Διαμεσολαβητής και ο υφυπουργός Άμυνας Yunus-Bek Yevkurov.



Οι ένοπλες δυνάμεις έλαβαν εντολή να εξουδετερώσουν αυτούς που οργάνωσαν την εξέγερση

Το βράδυ του Σαββάτου, το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της FSB ανέφερε ότι όλες οι πληροφορίες που διαδίδονται στα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό του Yevgeny Prigozhin σχετικά με τις επιθέσεις με πυραύλους και βόμβες που φέρεται ότι προκάλεσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας στις “πίσω μονάδες του PMC” Wagner “δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι μια επικοινωνιακά προβοκάτσια. Το Τμήμα Ερευνών του FSB της Ρωσίας άνοιξε ποινική υπόθεση εναντίον του Prigozhin βάσει του άρθρου 279 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το γεγονός της οργάνωσης ένοπλης εξέγερσης

Οι Wagner κινούνται και προς Μόσχα. αλλά τα περάσματα είναι πιασμένα… Ρώσικα αεροπλάνα χτυπούν τους Wagner που κατευθύνονται προς Μόσχα!!!
Ο Πουσίλιν εξέφρασε την υποστήριξή του στις ενέργειες του Πούτιν

Τα τρένα στην περιοχή Voronezh συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά.

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν προς τους πολίτες της Ρωσίας:

Απευθύνω έκκληση στους πολίτες της Ρωσίας, στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και στις ειδικές υπηρεσίες, στους στρατιώτες και τους διοικητές που τώρα πολεμούν στις θέσεις μάχης τους, αποκρούοντας τις επιθέσεις του εχθρού και το κάνουν ηρωικά — ξέρω, ξέρω μίλησε ξανά απόψε με τους διοικητές όλων των κατευθύνσεων. Απευθύνομαι επίσης σε εκείνους που παρασύρθηκαν σε αυτή την εγκληματική επιχείρηση και ωθήθηκαν στο μονοπάτι του σοβαρότερου εγκλήματος —ένοπλης ανταρσίας— μέσω εξαπάτησης ή απειλών.

Η Ρωσία σήμερα δίνει μια δύσκολη μάχη για το μέλλον της, αποκρούοντας την επιθετικότητα των νεοναζί και των αφεντικών τους. Ουσιαστικά ολόκληρη η στρατιωτική, οικονομική και πληροφοριακή μηχανή της Δύσης στρέφεται εναντίον μας. Αγωνιζόμαστε για τη ζωή και την ασφάλεια του λαού μας, για την κυριαρχία και την ανεξαρτησία μας. Για το δικαίωμα να είσαι και να παραμένεις Ρωσία — ένα κράτος με χιλιόχρονη ιστορία.

Αυτή η μάχη, όταν κρίνεται η μοίρα του λαού μας, απαιτεί ενότητα όλων των δυνάμεων, ενότητα, συσπείρωση και υπευθυνότητα. Όταν όλα όσα μας αποδυναμώνουν, κάθε είδους διχόνοια, που μπορούν και χρησιμοποιούν οι εξωτερικοί εχθροί μας για να μας υπονομεύσουν από μέσα, πρέπει να παραμεριστούν.

Και έτσι οι ενέργειες που διέλυσαν την ενότητά μας είναι στην ουσία μια αποστασία από τον λαό μας, από τους συμπολεμιστές μας που τώρα πολεμούν στην πρώτη γραμμή. Είναι πισώπλατη μαχαιριά στη χώρα και το λαό μας.

Αυτό ακριβώς ήταν το πλήγμα που δέχτηκε η Ρωσία το 1917, όταν η χώρα πολέμησε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως της έκλεψαν τη νίκη. Οι ίντριγκες, οι καυγάδες, οι πολιτικοποιήσεις πίσω από τις πλάτες του στρατού και του λαού είχαν ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο σοκ, την καταστροφή του στρατού και τη διάλυση του κράτους, την απώλεια τεράστιων εδαφών. Αποτέλεσμα ήταν η τραγωδία του εμφυλίου.

Οι Ρώσοι σκότωσαν τους Ρώσους, τα αδέρφια σκότωσαν τα αδέρφια τους και τα κερδοφόρα συμφέροντα καρπώθηκαν από κάθε είδους πολιτικούς τυχοδιώκτες και ξένες δυνάμεις που χώρισαν τη χώρα και τη διέλυσαν.

Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί ξανά αυτό. Θα προστατεύσουμε τόσο τον λαό μας όσο και το κράτος μας από όλες τις απειλές. Συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής προδοσίας.

Και αυτό που αντιμετωπίσαμε είναι ακριβώς προδοσία. Οι υπερβολικές φιλοδοξίες και τα κεκτημένα συμφέροντα έχουν οδηγήσει σε προδοσία. Προδοσία της χώρας τους, του λαού τους και της υπόθεσης για την οποία οι μαχητές και οι διοικητές του Βάγκνερ πολέμησαν και πέθαναν μαζί με τις άλλες μονάδες μας. Οι ήρωες που απελευθέρωσαν το Soledar και το Artemovsk, πόλεις και χωριά του Donbass, πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για τη Novorossiya, για την ενότητα του ρωσικού κόσμου. Το όνομα και η δόξα τους έχουν επίσης προδοθεί από εκείνους που προσπαθούν να οργανώσουν εξέγερση, ωθώντας τη χώρα προς την αναρχία και την αδελφοκτονία. Στην ήττα, τελικά, και τη συνθηκολόγηση.

Επαναλαμβάνω, κάθε εσωτερική αναταραχή είναι θανάσιμη απειλή για την κρατική μας ιδιότητα, για εμάς ως έθνος. Είναι ένα πλήγμα για τη Ρωσία, για τον λαό μας. Και οι ενέργειές μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας έναντι μιας τέτοιας απειλής θα είναι σκληρές. Όλοι όσοι επέλεξαν εσκεμμένα τον δρόμο της προδοσίας, που προετοίμασαν ένοπλη εξέγερση, που επέλεξαν τον δρόμο του εκβιασμού και των τρομοκρατικών μεθόδων, θα υποστούν αναπόφευκτη τιμωρία, θα λογοδοτήσουν τόσο ενώπιον του νόμου όσο και ενώπιον του λαού μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν λάβει τις απαραίτητες εντολές και εισάγονται πρόσθετα αντιτρομοκρατικά μέτρα στη Μόσχα, στην περιοχή της Μόσχας και σε ορισμένες άλλες περιοχές. Θα ληφθούν επίσης αποφασιστικά μέτρα για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στο Ροστόφ-ον-Ντον. Παραμένει πολύπλοκο, με το έργο των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών ουσιαστικά μπλοκαρισμένο.

Ως Πρόεδρος της Ρωσίας και Ανώτατος Διοικητής, ως πολίτης της Ρωσίας, θα κάνω ό,τι μπορώ για να υπερασπιστώ τη χώρα, να προστατεύσω τη συνταγματική τάξη, τις ζωές, την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών της.
Αυτοί που οργάνωσαν και προετοίμασαν τη στρατιωτική εξέγερση, που σήκωσαν τα όπλα εναντίον των συμπολεμιστών τους, πρόδωσαν τη Ρωσία. Και θα λογοδοτήσουν για αυτό. Και προτρέπω όσους παρασύρονται σε αυτό το έγκλημα να μην κάνουν το μοιραίο και τραγικό, ένα μη αναστρέψιμο λάθος, και να κάνουν τη μόνη σωστή επιλογή – να σταματήσουν να συμμετέχουν σε εγκληματικές ενέργειες.


Πιστεύω ότι θα διαφυλάξουμε και θα υπερασπιστούμε ό,τι είναι αγαπητό και ιερό για εμάς και μαζί με την Πατρίδα μας θα ξεπεράσουμε τις όποιες δοκιμασίες, θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί.”


H ρώσικη κυβέρνηση κλείνει τις εισόδους στο Ν Μόσχας…

ένα ελικόπτερο στο έδαφος .. κατιαγιστικές οι εξελίξεις..

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Καντίροφ, πιστός ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον Πούτιν.

Ο Ραμζάν Καντίροφ είπε επίσης ότι οι Τσετσένοι μαχητές αναχώρησαν για τις ζώνες έντασης
(TASS). Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, χαρακτήρισε την ένοπλη εξέγερση του Wagner PMC προδοσία και είπε ότι οι Τσετσένοι μαχητές είχαν φύγει για ζώνες έντασης.

Koνβόι PMC Wagner κοντά στη Buturlinovka, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Χρησιμοποιώντας πολιτικά οχήματα και αναπτύσσοντας ενεργά το σύστημα αεράμυνας “Pantsir”. Οι μονάδες PMC Wagner έχουν εισέλθει στην Buturlinovka και ετοιμάζονται να πάρουν τον έλεγχο του αεροδρομίου.


Wagner στο δρόμο και για Belgorod..

Βάγκνερ: «Ο Πούτιν έκανε μια κακή επιλογή και ότι η Ρωσία θα έχει σύντομα νέο πρόεδρο».

Μεντβέντεφ: Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για να νικήσουμε τον εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό, που πεινάει να σκίσει την Πατρίδα μας, να σώσει το κράτος μας, είναι να συσπειρωθεί γύρω από τον Πρόεδρο, τον Ανώτατο Διοικητή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Διάσπαση και προδοσία – ο δρόμος προς τη μεγαλύτερη τραγωδία, μια παγκόσμια καταστροφή. Δεν θα το επιτρέψουμε. Ο εχθρός θα νικηθεί! Η νίκη θα είναι δική μας!

Υπουργείο Μεταφορών της Περιφέρειας της Μόσχας: Οι αυτοκινητόδρομοι “Don”, “Ural” και “Crimea” είναι μερικώς αποκλεισμένοι στην περιοχή της Μόσχας.

Ρώσικη εθνοφρουρά κατευθύνεται προς Ροστόφ.

Το RT αναφέρει ότι οι κεντρικοί δρόμοι του Rostov-on-Don είναι αποκλεισμένοι. Όλες οι υπηρεσίες της πόλης λειτουργούν κανονικά. Οι είσοδοι και οι έξοδοι από την πόλη είναι αποκλεισμένες, ο αυτοκινητόδρομος Μ4 κλειστός. Ένα ελικόπτερο πετά πάνω από το αρχηγείο και στρατιώτες στέκονται στα παράθυρα.

Ο στρατιωτικός εξοπλισμός κινείται γύρω από τη Μόσχα. Το καθεστώς του ΚΟΤ έχει εισαχθεί στην πόλη και στην περιοχή της Μόσχας. Η κυκλοφορία περιορίστηκε σε τρεις γέφυρες στην Οκά στην περιοχή της Μόσχας.


Ένα αεροσκάφος AN-24 συνετρίβη στην περιοχή Voronezh. Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο χωριό Kantemirovka.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Καίγονται δεξαμενές καυσίμων. ήταν μεταγωγικό Antonov An-26 ισχυρίζονται οι πραξικοπηματίες.

Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στο Voronezh. Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτύπησε την αποθήκη καυσίμων στο Voronezh όπου αναφέρθηκε ότι τα στρατεύματα Wagner PMC τους στέρησαν την πρόσβαση σε καύσιμα.


Ο πατριάρχης Κύριλλος δήλωσε υποστήριξή του στον Πούτιν. Όπως και ο Ζιουγκάνοφ ο ΓΓ του (ΚΚΡΟ):
Υποστηρίζω πλήρως την έκκληση του προέδρου να ενωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Υπάρχουν όλων των ειδών οι παρεξηγήσεις μεταξύ των ανθρώπων, αλλά έρχεται μια στιγμή στην ιστορία κάθε κράτους και κάθε πολίτη που πρέπει να εγκαταλείψεις όλες τις φιλοδοξίες, τις διεκδικήσεις σου και να υπερασπιστείς την πατρίδα όπως την υπερασπιστήκαμε εμείς το 1941-1945. Τότε υπήρχαν εκείνοι που προσβλήθηκαν: Κοζάκοι, ιερείς, κουλάκοι, αλλά όλοι επαναστάτησαν και υπερασπίστηκαν την πατρίδα τους.
Απευθύνω έκκληση σε όλες τις πατριωτικές αριστερές λαϊκές δυνάμεις: πρέπει να ενωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να υποστηρίξουμε τα παιδιά που αγωνίζονται για την Πατρίδα μας, απελευθερώνοντας την Ουκρανία από τους ναζί, τους μπαντεριστές και τους φασίστες.
Είναι απαραίτητο να σταματήσουμε αυτούς που,

παρά τη δύσκολη κατάσταση για τη χώρα, προχώρησαν σε προβοκάτσια. Μιλώ απευθείας στους στρατιώτες, τους διοικητές και τους πολεμιστές που συμμετείχαν σε αυτή τη σύγκρουση. Πρέπει να πολεμήσουμε τον ναζισμό και τον φασισμό. Και το να ευχαριστήσουμε τους Αμερικανούς, τους Αγγλοσάξονες και τους εχθρούς της Ρωσίας είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να γίνει”.


έκρηξη στο Ροστόφ κοντά στο αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας στην έδρα του Πριγκόζιν .

 

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτυπά κονβόι στρατευμάτων Wagner PMC στον αυτοκινητόδρομο M-4.



“Οι μαχητές του PMC “Wagner” μπορούν ακόμα να καταθέσουν τα όπλα τους και να αποφύγουν την τιμωρία, δεδομένων των προσόντων τους κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άμυνας”, – Πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικής Δούμας για την Κρατική Κατασκευή και Νομοθεσία Πάβελ Κρασενίννικοφ


2ος Μιλόσεβιτς δεν θα υπάρξει.


.Πηγή



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας