Καγκελάριος Όλαφ Σολτς: ξεκάθαρο πλεονέκτημα ενάντια στους διαταράκτες που υποστηρίζουν τον Πούτιν στο φεστιβάλ του SPD - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Επιμέλεια μετάφρασης και αντιγραφής από τα Γερμανικά για τόν Θυμωμένος Έλληνας

Ιωάννης Ελευθερίου.
εικόνα teaser


Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς (64, SPD) μίλησε ξεκάθαρα κατά του όχλου στο κοινό στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ του SPD στο Falkensee κοντά στο Βερολίνο.

Μπροστά από το δημαρχείο στο Falkensee, μια ομάδα περίπου 100 επισκεπτών ακούγεται να φωνάζει μεταξύ άλλων «πολεμιστής», «ψεύτης» και «ληστής». Απαιτούν «ειρήνη χωρίς όπλα» και «φύγε!».

Μερικοί από τους ταραχοποιούς κυματίζουν σημαίες της ειρήνης, άλλοι φορούν πουκάμισα με σύμβολα της Ρωσίας και κατά του εμβολιασμού. Μερικοί είναι γνωστοί από τα τελευταία χρόνια, ειδικά από πλευρικές διαδηλώσεις στοχαστών στο Βερολίνο - ή εμφανίστηκαν ως δεξιοί μπλόγκερ.

Όταν ο Σολτς ανεβαίνει στη σκηνή, αρχικά χαιρετίζει τους «πολίτες» και μετά συνεχίζει: «Αγαπητοί μεγαλοφάγοι, καλώς ήρθατε σε αυτό το φεστιβάλ δημοκρατίας και σε αυτό το φεστιβάλ της Ευρώπης».

Στη συνέχεια, ο καγκελάριος ξεκαθάρισε: «Ο πολεμοχαρής είναι ο Πούτιν, εισέβαλε στην Ουκρανία με 200.000 στρατιώτες» και περαιτέρω: «Ο Πούτιν θέλει να καταστρέψει και να κατακτήσει την Ουκρανία».

Οι διαταράκτες θα αναγνώριζαν τον Πούτιν ως πολεμοχαρή και θα τον ονόμαζαν «αν είχες κάποια λογική στο μυαλό σου», ανέφερε ο καγκελάριος σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου (dpa).

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας