Έκρηξη στο Ροστόφ κοντά στο αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας στην έδρα του Πριγκόζιν. O Πούτιν χτυπάει στο κεφάλι το πραξικόπημα…. ΒΙΝΤΕΟ - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Έκρηξη στο Ροστόφ κοντά στο αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας στην έδρα του Πριγκόζιν . Προς στιγμήν άγνωστα τα αίτια. ο κόσμος φεύγει πανικόβλητος. Mετά την έκρηξη ακούστηκαν ανταλλαγές πυρών.


Το κπιθανότερο ο Πούτιν αποφάσισε ν΄απαρφανίσει το πραξικόπημα χτυπώντας τη κεφαλή τη βασίλισσα του πολύβοου μελισσιού των Βάγκνερ που εδώ και καιρό μεθοδικά υπέσκαπταν από το εσωτερικό το στράτευμα αποικίζοντας το σύστημα.. Το χτύπημα ήταν χειρουργικό; Ο ψεκασμός αρκετός; όπως και να έχει λειτουργεί αποτρεπτικά και προς παραδειγματισμό. Πάντως ρώσικα αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν ήδη κατά περίπτωση κατά των πραξικοπηματιών..Ο Καντίροφ πιστός στον πρόεδρο ήδη προώθησε τις δυνάμεις του εκεί.

Η πόλη είναι υπό πολιορκία. Το Wagner PMC στήνει οδοφράγματα και ναρκοπέδια.

«Κάτι «χτύπησε» την περιοχή του αρχηγείου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας», γράφει το δημοσίευμα BILD, επικαλούμενο τους ανταποκριτές του στο σημείο.

«Στο αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας σημειώθηκαν ακατανόητα ”πυρά” (σύμφωνα με άλλες πηγές, έκρηξη), αναφέρουν από το πεδίο», αναφέρει το μήνυμα.

Μετά από αυτό, οι «Βαγκνερίτες» άρχισαν να διώχνουν τους κατοίκους της πόλης που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, αναφέρει η εφημερίδα.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτυπά κονβόι στρατευμάτων Wagner PMC στον αυτοκινητόδρομο M-4




.Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας