Άξιζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους δυτικούς συμμάχους τους η υποστήριξη του Deep State στον μίνι-Φύρερ για την καταστροφή της Ρωσικής Ομοσπονδίας; - Ο Θυμωμένος Έλληνας



ΑΞΙΖΕ ΑΜΕΡΙΚΗ;  🇺🇸

 Άξιζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους δυτικούς συμμάχους τους η υποστήριξη του Deep State στον μίνι-Φύρερ για την καταστροφή της Ρωσικής Ομοσπονδίας;  

 ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 🇺🇦
 Τη στιγμή που οι ΗΠΑ έκλεψαν τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγματικά αποθέματα της Ρωσίας και απαίτησαν από κάθε έθνος να αποτίσει φόρο τιμής στον μίνι Φύρερ Ζελένσκι και να μισήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεκίνησε μια αλυσιδωτή αντίδραση:

 •Οι ΗΠΑ παρέδωσαν τη λαβή τους για να κατέχουν το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που απολάμβαναν από το 1945.

 •Οι ΗΠΑ παρέδωσαν τη συμφωνία πετροδολαρίων με τη Σαουδική Αραβία και το ΣΣΚ, την οποία απολαμβάνουν από το 1971.

 •Τα κράτη πούλησαν τα αποθέματά τους σε δολάρια ΗΠΑ και τα ομόλογα του Δημοσίου των ΗΠΑ με ιλιγγιώδη ρυθμό λόγω του υψηλού εγχώριου πληθωρισμού και των επιτοκίων των ΗΠΑ.

 •Τα έθνη απομακρύνθηκαν από το USD υπέρ του κινεζικού Ρενμίνμπι, της Ινδικής Ρουπίας, του Ρωσικού Ρουβλίου, των ψηφιακών νομισμάτων και των εγγενών νομισμάτων τους.

 •Οι ΗΠΑ μέσω των οικονομικών τους κυρώσεων στη Ρωσία, αποσταθεροποίησαν τη δική τους βαρυμένη με χρέη οικονομία.

 • Κάτω από τις πιο αυστηρές κυρώσεις στην παγκόσμια ιστορία, η οικονομία της Ρωσίας απέδωσε θαυμάσια, ενώ οι τράπεζες απέτυχαν στις ΗΠΑ και το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ξέμεινε από χρήματα.  Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κρίση ανώτατου ορίου χρέους, ποσοστό πληθωρισμού 5% και λόγο χρέους προς ΑΕΠ 120,47%.  Το χρέος της Ρωσίας προς το ΑΕΠ είναι 19,43% και ο πληθωρισμός είναι 2,3%.

 •Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποσταθεροποίησε τη συλλογική της οικονομία με χρέη/υψηλό πληθωρισμό και λιμοκτονούσε ενεργειακούς πόρους προσχωρώντας στις κυρώσεις της Ρωσοφοβίας.  Οι μέγα βιομηχανίες έκλεισαν σε όλη την Ευρώπη.

 •Το ΝΑΤΟ και άλλα κράτη του Δυτικού Ειρηνικού στράγγισαν τα οικονομικά τους ταμεία χρηματοδοτώντας τον πόλεμο με αντιπροσώπους.

 •Η Κίνα και η Ρωσία άρχισαν να συνεργάζονται ως κοντινοί σύμμαχοι.

 •Η παρενόχληση της Ινδίας για ένταξη στη Δύση απέτυχε και η Ινδία στάθηκε δυνατή στη θέση της ουδετερότητας.

 •Εξαιτίας της απόρριψης από τον κόσμο της αλαζονικής και απαιτητικής εξωτερικής πολιτικής του καθεστώτος Μπάιντεν, η Κίνα ανέλαβε τη θέση του παγκόσμιου πολιτικού ηγέτη με την Ινδία να μην απέχει πολύ.

 •Η συλλογική Δύση αυτοαπομονώθηκε αντί να απομονώσει τη Ρωσία.  Η πλειονότητα των χωρών του Παγκόσμιου Νότου τάχθηκε στο πλευρό της Ρωσίας.

 •Η Κίνα διαπραγματεύτηκε την αποκατάσταση των ομαλοποιημένων σχέσεων μεταξύ των παλαιών εχθρών της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν.

 •Εξαιτίας της αποκατάστασης των δεσμών Σαουδικής Αραβίας με τη μεσολάβηση της Κίνας, η Σαουδική Αραβία επανασχεδιάστηκε με τη Συρία.

 •Εξαιτίας της μεσολάβησης της Κίνας για την αποκατάσταση των δεσμών Σαουδικής Αραβίας-Ιράν, η Τουρκία επανασχεδιάστηκε με τη Συρία.

 •Εξαιτίας της αποκατάστασης των δεσμών Σαουδικής Αραβίας με τη μεσολάβηση της Κίνας, η Συρία επετράπη να επιστρέψει στον Αραβικό Σύνδεσμο.

 •Εξαιτίας της αποκατάστασης των δεσμών Σαουδικής Αραβίας με τη μεσολάβηση της Κίνας, ο πόλεμος αντιπροσώπων στην Υεμένη και τη Συρία θα τερματιστεί και το Ιράκ και ο Λίβανος θα σταθεροποιηθούν.

 Όλες αυτές οι αντιδράσεις μπορούν να ανιχνευθούν στην (1) δράση, τον πόλεμο διαμεσολαβητών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία.  Πολλές από αυτές τις αντιδράσεις δεν θα επιστρέψουν ποτέ εκεί που ήταν.  Μέσα σε μόλις 2 1/2 σύντομα χρόνια, το καθεστώς Μπάιντεν κατέστρεψε 77 χρόνια αόρατων προνομίων, παγκόσμιας ηγεσίας και μονοπολικής ηγεμονίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.  Άξιζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έναν τύραννο που φορούσε ψηλοτάκουνα με κακή συνήθεια κόκα κοκ στην Ουκρανία;  


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας