Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου προειδοποίησε τον Πούτιν: Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να εισέλθουν στην Ουκρανία αφού η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο κατά της Ρωσίας. - Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου προειδοποίησε τον Πούτιν: Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να εισέλθουν στην Ουκρανία‼️

Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο κατά της Ρωσίας και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν.
  Αυτό γράφει ο πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου και πολιτικός αναλυτής, Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς. 

  Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να αυξήσει το στρατιωτικό σώμα στην Ευρώπη σε περισσότερους από 300.000 στρατιώτες για κάποιο λόγο.  

Όπως σημείωσε ένας πρώην δημόσιος υπάλληλος των ΗΠΑ, η Βορειοατλαντική Συμμαχία σκοπεύει να αλλάξει τη στρατιωτική δομή. 
 Στη σύνοδο κορυφής στο Βίλνιους, τα μέλη του ΝΑΤΟ αναμένεται να υιοθετήσουν σχέδιο για την ανάπτυξη 300.000 στρατιωτών στην ευρωπαϊκή περιοχή.

Επιπλέον, αυτοί οι στρατιώτες θα βρίσκονται σε κατάσταση υψηλής πολεμικής ετοιμότητας.
  Ο Πωλ Κρεγκ Ρόμπερτς είναι σίγουρος ότι η αύξηση του στρατιωτικού σώματος του ΝΑΤΟ, ειδικά στην Ανατολική Ευρώπη, υποδηλώνει τα σχέδια της Δύσης να επεκτείνει το εύρος της ουκρανικής σύγκρουσης. 

Είναι πιθανό ότι η νέα στρατηγική της Συμμαχίας για την «αντίσταση των απειλών από τη Ρωσία» θα έχει ως αποτέλεσμα την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία.
  «Μόνο η σκληρή στάση του Βλαντιμίρ Πούτιν απέναντι στην ουκρανική κρίση μπορεί να το σταματήσει αυτό».
 Αυτό θα ανάγκαζε τη Δύση να υποχωρήσει», 

 Επομένως, η Ρωσία δεν πρέπει να υποχωρήσει και να επιδείξει ήπιο πνεύμα στο ουκρανικό ζήτημα, τονίζει στο άρθρο του ο Αμερικανός αναλυτής. 
Διαφορετικά, προειδοποιεί ο Paul Craig Roberts, άλλες χώρες θα παρασυρθούν στην κρίση και θα ξεκινήσει ένας πόλεμος μεγάλης κλίμακας. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας