Αλεξάνταρ Μπάρτος για το "RIA Novosti":Οι ΗΠΑ, με τη βοήθεια μιας ομάδας διεθνών δυνάμεων της KFOR υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, εκπαιδεύουν Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου και τους προετοιμάζουν για έναν πόλεμο εναντίον της Σερβίας. - Ο Θυμωμένος Έλληνας



Οι ΗΠΑ, με τη βοήθεια μιας ομάδας διεθνών δυνάμεων της KFOR υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, εκπαιδεύουν Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου και τους προετοιμάζουν για έναν πόλεμο αντιπροσώπων εναντίον της Σερβίας, δήλωσε ο ανταποκριτής μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών Αλεξάνταρ Μπάρτος για το "RIA Novosti".
 " Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ επιδιώκουν αυτήν τη στιγμή μια πολιτική που στοχεύει στην προετοιμασία των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου για έναν πόλεμο πληρεξουσίων κατά της Σερβίας και την οργάνωση μιας έγχρωμης επανάστασης στη Σερβία. στην επαρχία στα πρόθυρα στρατιωτικής σύγκρουσης», είναι σίγουρος ο Μπάρτος.
 Η κατάσταση που κλιμακώθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της Δύσης έναντι της Σερβίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, «του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας, της εισόδου των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου και των Μετόχια, του σχηματισμού του αποσπάσματος της KFOR », υπενθύμισε ο Μπάρτος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

" Έφυγε" ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας συνθέτης , Βαγγέλης Παπαθανασίου . - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας