Ουκρανία: Σε συνέχιση της Εθνοκάθαρσης τών Ρωσικών πλυθησμων τής Ουκρανίας προτείνει ο Μηχαήλ Ποντόλιακ σύμβουλος του Ζελένσκι - Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Ο εξτρεμισμός του Κιέβου, τα εγκλήματα επιβεβαιώνουν ότι η ειδική επιχείρηση πρέπει να συνεχιστεί — Ρωσικό ΥΠΕΞ

Επιμέλεια μετάφρασης από τά Αγγλία και αντιγραφή για τον θυμωμένο Έλληνα:
Ιωάννης Ελευθερίου.

Το υπουργείο επέστησε την προσοχή στο «την πιο πρόσφατη μερίδα εξτρεμιστικών δηλώσεων ορισμένων Ουκρανών αξιωματούχων», ιδίως του Μιχαήλ Ποντόλιακ, ο οποίος «δήλωσε ανοιχτά ότι σήμερα το καθεστώς του Κιέβου έχει μια μοναδική ευκαιρία να «σκουπίσει» γρήγορα και ανώδυνα σωματικά μεγάλο αριθμό του φιλορωσικού λαού»
Ο προεδρικός σύμβουλος της Ουκρανίας Mykhailo Podolyak AP Photo/Efrem Lukatsky
Ο Σύμβουλος του Προέδρου της Ουκρανίας Mykhailo Podolyak
© AP Photo/Efrem Lukatsky

ΜΟΣΧΑ, 21 Απριλίου. /TASS/. Οι εξτρεμιστικές δηλώσεις και τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου επιβεβαιώνουν την ανάγκη συνέχισης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών την Παρασκευή.

Το υπουργείο επέστησε την προσοχή στο «την πιο πρόσφατη μερίδα εξτρεμιστικών δηλώσεων ορισμένων Ουκρανών αξιωματούχων», ειδικότερα του Μιχαήλ Ποντόλιακ, συμβούλου του επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας, ο οποίος «ενώ συζητούσε την κατάσταση που αφορά την κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, ανοιχτά δήλωσε ότι σήμερα το καθεστώς του Κιέβου έχει μια μοναδική ευκαιρία να «σκουπίσει» γρήγορα και ανώδυνα σωματικά έναν μεγάλο αριθμό φιλορώσων λαών».

«Τέτοιες ρητορικές και εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου επιβεβαιώνουν την ανάγκη συνέχισης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης έως ότου εκπληρωθούν πλήρως τα καθήκοντα αποναζοποίησης και αποστρατικοποίησης της Ουκρανίας και η εξάλειψη των απειλών για την ασφάλεια της Ρωσίας που προέρχονται από το έδαφός της», δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. επεσήμανε.

Υπενθύμισε ότι ο Ποντόλιακ «υποσχέθηκε επίσης να τιμωρήσει τους κατοίκους της Κριμαίας και του Ντονμπάς για την επιθυμία τους να κολλήσουν το μέλλον τους στη Ρωσία».

«Τον απηχεί ο δήμαρχος του Ντνιεπροπετρόφσκ, που μετονομάστηκε σε Ντνεπρ, Μπόρις Φιλάτοφ, ο οποίος λέει ότι η Ουκρανία δεν συγχωρεί αδικήματα», πρόσθεσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πηγή:https://tass.com/politics/1607689

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας